Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@16:07:06 GMT

۱۰ راهکار برای افزایش طول عمر باتری گوشی

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۲۳۳۷۷

واقعیت این است ک مهم نیست گوشی شما از چه نوعی است؛ هرچه ظرفیت گوشی‌تان بیشتر باشد، مصرف باتری آن نیز بیشتر خواهد بود. اگر زمانی که انتظارش را ندارید باتری گوشی‌تان به نفس نفس می‌افتد این 10 راهکار را مدنظر قرار دهید تا طول عمر باتری بیشتر شود.

1. نور صفحه گوشی را کم کنید

این کار باعث ذخیره بیشتر شارژ گوشی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار را می‌توانید با کلید تنظیم شدت نود در قسمت تنظیمات گوشی انجام دهید. همچنین می‌توانید صفحه گوشی را طوری تنظیم کنید که در صورت کار نداشتن با آن پس از چند ثانیه خاموش شود.

2. گوشی را روی "حالت ذخیره باتری" قرار دهید

وقتی گوشی را روی "حالت ذخیره باتری" قرار می‌دهید، به‌ویژه در مواقعی که شارژ شما رو به اتمام است، مصرف باتری کاهش می‌یابد. به این ترتیب که گوشی به طور هوشمند ارائه برخی سرویس‌ها را محدود می‌کند و یا به‌روزرسانی‌ها تا زمانی که گوشی در این حالت قرار دارد انجام نمی‌پذیرد. کارکرد این حالت در گوشی‌ها مختلف متفاوت است اما نتیجه آن یکسان است؛ کاهش مصرف باتری در زمان و مکانی که نیاز دارید.

3. تعداد اطلاعیه‌های اجباری (Push Notification) را کم کنید

اگر برایتان مقدور است سرویس‌های Push را خاموش کنید یا فرکانس‌هایی که مخصوص دریافت اطلاعات جدید است را کاهش دهید؛ مثل پیام‎های دریافت ایمیل، نتایج زنده مسابقات ورزشی و آگهی بازی‌های ویدئویی. وقتی این سرویس روسن باشد، هر زمان و هر جا که باشید پیغام‌هایی برایتان ارسال خواهد شد. پس از غیرفعال کردن این امکان، کاربران اندروید و iOS نتیجه آن را که کاهش سازمان‌یافته مصرف باتری گوشی است را خواهند دید.

4. برخی از قابلیت‌های وایرلس را غیرفعال کنید

برخی از قابلیت‌های بی‌سیم گوشی را در صورتی که نیاز ندارید خاموش کنید. چون این قابلیت‌ها مدام سیگنال‌های پیرامون‌شان را جست‌وجو می‌کنند. قابلیت‌هایی همچون: GPS، بلوتوث، وای‌فای یا NFC. یا اینکه با انتخاب گزینه "Aireplane Mode" یا "حالت هواپیما" تمام امکانات رادیویی گوشی را غیرفعال کنید. این کار نیز مصرف باتری گوشی را بسیار کاهش می‌دهد.

5. همیشه گوشی خود را قفل کنید

سعی کنید همیشه گوشی‌تان را قفل کنید. این کار علاوه بر اینکه مصرف باتری را کاهش می‌دهد باعث می‌شود که مثلا وقتی گوشی در جیب‌تان است اشتباهی شماره رئیس‌تان را نگیرید. علاوه براین سعی کنید کمتر گوشی خود را در حالت ویبره قرار دهید چون وقتی گوشی در حالت ویبره است باتری بیستری نسبت به زمانی که در حالت رینگ‌تُن است مصرف می‌کند.

6. اپلیکیشن‌ها را مدیریت کنید

برخی از اپلیکیشن‌ها انرژی بیشتری از باتری گوشی می‌گیرند مثل تماشا کردن ویدئو یا گوش دادن به موسیقی. بنابراین سعی کنید به خوبی آنها را مدیریت کنید مثلا همزمان با گوش دادن به موسیقی در وب به جستجو نپردازید به‌ویژه در جایی که امکان شارژ گوشی وجود ندارد.

7. از بستن اپلیکیشن‌ها مطمئن شوید

همه کارشناسان فناوری با این مورد موافق نیستند اما تجربه ثابت کرده است که باز بودن اپلیکیشن‌ها انرژی بیشتری از باتری گوشی می‌گیرد. برای بستن اپلیکیشن‌ها روی دکمه پایین سمت چپ گوشی بزنید و برنامه‌هایی که باز هستند را با دست به سمت چپ و راست بفرستید تا بسته شوند.

8. درجه حرارت مکانی که گوشی در آن قرار دارد مهم است

هیچ گاه گوشی را در دمای بسیار گرم یا بسیار سرد قرار ندهید. مثلا در یک روز عرق‌ریزان تابستان یا در شب یخبندان زمستان گوشی‌تان را در داشبورد ماشین جا نگذارید چون هر دوی این حالت باعت اتمام زودهنگام باتری آن می‌شود. دمای ایده‌آل برای گوشی، 32 تا 95 درجه فارنهایت می‌باشد.

9. نرم‌افزار گوشی را به‌روزرسانی کنید

اطمینان حاصل کنید که آخرین به‌روزرسانی نرم‌افزاری در گوشی‌تان انجام گرفته است. این کار به بهبود مصرف باتری گوشی کمک می‌کند.

10. باتری اضافی

برخی از گوشی‌ها علاوه بر باتری داخلی یک باتری خارجی و قابل حمل دارند که شارژ اضافی را برای آنها تامین می‌کند. این باتری از طریق پورت یواس‌بی تا 1 ساعت مکالمه یا استفاده اضافی را برای گوشی فراهم می آورد. این باتری از طریق رابط یواس‌بی تعبیه شده در خود شارژ موبایل را فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۳۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند

به گزارش «تابناک» به نقل از نمناک، در جهانی زندگی می کنیم که بیشتر مواد به روش شیمیایی پرورش داده می شوند به همین خاطر برای کاهش نگرانی و اضطراب باید بیشتر به تغذیه توجه کنیم زیرا تغذیه نقش بسزایی در حالات روحی افراد دارد به شما خواهیم گفت چه غذاهایی باعث اضطراب و افسردگی خواهد شد.

مصرف این غذاها باعث تاثیر منفی بر وضعیت روحی شما می شود

مطالعات نشان می دهند مصرف مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه ای، مصرف زیاد گوشت قرمز شیرینی و شکلات و عدم مصرف فیبر و انواع میوه و سبزیجات تازه می تواند بشدت باعث افزایش ریسک ابتلاء به افسردگی حاد شود؛ علاوه بر این موارد یک سری مواد خوراکی اثرات منفی روی سلامت روان و افزایش خطر ابتلا به افسردگی در فرد می شوند.

چه غذایی باعث تشدید افسردگی می شود؟

غذاهایی که باعث تشدید افسردگی میشوند:

۱. شکر

محققان دریافتند هنگامی که سطح گلوکز خون افزایش یابد، سطوح پروتیینی بالا می‌رود که رشد نورون‌ها و سیناپس‌ها را مورد تشویق قرار می‌دهد. بار‌ها در بخش سلامت نمناک عنوان شده است که خوردن شکر باعث می‌شود که مغز شما در یک سطح بهینه کار کند و هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، ریسک افسردگی و خطر ابتلا به دیابت و جنون نیز بیشتر می‌شود.

۲. شیرین کننده‌های مصنوعی

فکر نکنید که تنها به این خاطر که شیرین کننده مصنوعی است خطری شما را تهدید نمی‌کند اسپارتام جز تشکیل دهنده (و خطرناک) که در محصولاتی مثل نوشابه یافت می‌شود، تولید انتقال دهنده عصبی سروتونین را مسدود می‌سازد.

این می‌تواند باعث انواع بیماری‌های عصبی از جمله سردرد، بی خوابی، تغییرات در حالت روحی و افسردگی شود. اما ممکن است برای سلامت ذهنی نیز بد باشد.

۳. الکل

سیستم عصبی مرکزی مهم است. مسئول گرفتن اطلاعات از طریق پنج حس، تفکر، درک، استدلال، و کنترل عملکرد حرکت است. اما با مصرف الکل این موارد کاهش پیدا می‌کنند و باعث تشدید علایم افسردگی می‌شود.

۴. روغن هیدروژنه

مرغ سرخ شده، پنیر سرخ شده، سیب زمینی سرخ کرده، به دلایل مختلفی برای بدن مشکل ایجاد می‌کنند و می‌توانند باعث افزایش وزن شوند. اما چیز‌های بیشتری وجود دارد:آن‌ها هم به افسردگی مرتبط هستند.

هر چیزی که با روغن‌های هیدروژنه درست شده و حاوی چربی‌های ترانس است می‌تواند به طور بالقوه به افسردگی کمک کند. چربی‌های اشباع شده، مثل آن‌هایی که در گوشت گوساله، لبنیات بالا، و کره پیدا شده اند می‌توانند شریان‌ها را مسدود کنند و از جریان خون به مغز جلوگیری کنند.

غذا‌های مضر برای افسردگی

غذا‌هایی که برای افسردگی مضر هستند:

۵. فست فود

افرادی که فست فود می‌خورند، ۵۱ درصد بیشتر دچار افسردگی می‌شوند؛ بنابراین از خوردن آن‌ها بپرهیزید.

۶. چربی ترانس

چربی ترانس به چربی‌های اشباع نشده گفته می‌شود که معمولا در کل غذا‌ها دیده نمی‌شوند. تنها در دهه ۱۹۵۰ چربی‌های ترانس به طور معمول در چیز‌هایی مثل مارگارین، اسنک، محصولات پخته شده بسته بندی و روغن‌های مورد استفاده برای سرخ کردن مواد غذایی، مورد استفاده قرار گرفتند. مصرف چربی‌های ترانس کنترل نشده می‌تواند ریسک افسردگی را تا ۴۸ درصد افزایش دهد.

۷. غذا‌های با سدیم بالا

دهه هاست، غذا‌های بدون چربی به عنوان یک راه حل کاهش وزن اعلام می‌شوند -، اما بسیاری از این محصولات حاوی کمی سدیم هستند. متخصصان می‌گویند که همه این نمک اضافی می‌تواند کاملا با احساسات شما ناسازگاری داشته باشد، زیرا سدیم اضافی در این محصولات می‌تواند جنبه‌های سیستم عصبی را مختل کند.

نه تنها این می‌تواند باعث افسردگی شود، بلکه می‌تواند به واکنش سیستم ایمنی نیز کمک و باعث خستگی شود؛ و البته نمک هم چنین منجر به نگهداری مایع و باد کردگی می‌شود.

۸. کافئین

متخصصان بسیاری وجود دارند که می‌گویند حتی مقدار کمی کافئین نیز می‌تواند منجر به افسردگی شود. دلیل بیشتر کارشناسان، اثر مخرب کافئین روی خواب است. خواب آشفته می‌تواند به طور جدی به وضعیت ذهنی آسیب برساند.

۹. سبوس گندم

این نام را همیشه در میان خوردنی‌های مفید مشاهده می‌کردید، اما اینجا باید بگوییم که در مورد افسردگی این مسئله کمی متفاوت است چراکه سبوس گندم به دلیل وجود فیتیک اسید و فیبر جذب روی را محدود می‌سازد و همین کاهش روی اثر سو در افرادی که در معرض استرس و افسردگی هستند می‌گذارد.

مقدارکافی روی به خصوص برای افراد مضطرب اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا نشان داده اند کمبود آن رفتار عصبی و افسردگی را موجب می‌شود.

۱۰. پنیر سویا

با این که سویا مملو از پروتیین کم چرب است، همچنین با آنزیم‌های گوارشی و پروتئاز می‌تواند بسته بندی شود که هضم پروتئین را به طور باور نکردنی دشوار می‌کند. سویا مس، بالایی دارد یک ماده معدنی مرتبط با رفتار مضطرب، و نفخ شکم است.

۱۱. قهوه

قهوه مانند سوخت جت برای یک مغز نگران است؛ و یکی از بالاترین منابع حاوی کافئین است. کافئین نیز می‌تواند جذب مواد مغذی کلیدی را مانند ویتامین د و ویتامین‌های ب کند کند. تحقیقات نشان می‌دهند که استفاده از مواد گیاهی، به طور طبیعی، به خصوص بابونه، می‌تواند جایگزین خوبی برای قهوه باشد.

غذایی که افسردگی را تحریک می‌کند

غذا‌هایی که افسردگی را تحریک میکند:

۱۲. نان سبوس دار

گلوتن برای بسیاری از افراد مضطرب، به خصوص بیمارانی با بیماری سلیاک - که در میان آن‌ها اضطراب رایج است خوب نیست و زمانی که گلوتن حذف می‌شود، این رفتار هم ناپدید می‌شوند. اما حتی افراد با آلرژی‌های خفیف نیز به آن حساسیت دارند.

۱۳. سوپ و غذا‌های کنسرو شده

غذا‌های فرآوری شده حاوی بیسفنول است که در اکثر غذا‌های کنسروی و پلاستیکی وجود دارد می‌تواند باعث کاهش قابل توجهی ژن‌ها در بخش استرس مداری مغز می‌شود.

۱۴. آب میوه

آب میوه‌ها فیبرندارند و حاوی فروکتوز هستند در نتیجه قند خون و هورمون استرس آدرنالین را بالا می‌برند. به عنوان یک قاعده کلی از نوشیدنی‌های شیرین اجتناب کنید.

دیگر خبرها

  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟