Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارمندان دفتر معاون اول ریاست‌جمهوری افغانستان در نامه‌ای سرگشاده از قطع کامل حقوق کارمندان ژنرال دوستم در پنج ماه اخیر خبر دادند. به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، کارمندان دفتر ژنرال دوستم معاون اول ریاست‌جمهوری افغانستان با انتشار نامه‌ای سرگشاده از پرداخت نشدن حقوق کارمندان و پرسنل معاونت اول ریاست‌جمهوری و بی‌توجهی اشرف‌غنی نسبت به آنها خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نامه آمده که دو سال است کارمندان ادارات مختلف معاونت اول ریاست‌جمهوری در زمینه دریافت حقوق خود مشکلات فراوانی داشته و با بی‌مهری‌های زیادی از سوی رئیس‌جمهور مواجه شده‌اند، اما این مشکلات در پنج ماه اخیر با قطع کامل حقوق کارمندان به اوج خود رسیده است.

در این نامه عنوان شده است که کارمندان دوستم در حال حاضر در شرایط سخت اقتصادی بسر می‌برند به طوریکه برای خرج‌های روزانه خود درمانده‌اند، اما اشرف‌غنی نه تنها کمترین توجهی به آنها نداشته بلکه روند عدم پرداخت حقوق برای آنها ادامه دارد.

در بخشی از این نامه خطاب به رئیس‌جمهور افغانستان آمده است که «من گاهی فکر می‌کنم کاش رئیس‌جمهور کشور ما نیز در خانه اجاره‌ای زندگی می‌کرد تا درد کسانی برایش آشنا می‌بود که هر ماه صاحبان خانه‌ها پشت درشان دق‌الباب می‌کنند و از آنها کرایه خانه را مطالبه می‌کنند، اگر مشکل در جاهای دیگری است، تقصیر ما کارمندان و کارکنان بیچاره و مظلوم چیست؟ اگر ما شهروندان ناکارآمدتان هستیم هدایت بدهید تا همه ما را برکنار کنند و به جای ما افرادی را که به نظر شما لایق‌تر هستند جایگزین کنند.

در بخش دیگری از این نامه سرگشاده آمده: «آقای رئیس‌جمهور! به هر اسم و رسمی که حقوق این کارکنان بیچاره و مظلوم را نگه داشته‌اید تا فرزندان آنها گرسنگی بکشند، کار در خور شأن یک رئیس‌جمهور نیست، ما شهروندان شماییم که برای به قدرت رسیدنتان روز انتخابات به پای صندوق‌های رای رفتیم و رای دادیم.

این در حالیست که چندی است ارتباط میان رئیس جمهور و معاون اولش رو به سوی تیرگی رفته تا آنجا که دوستم ماه‌ها نه در جلسات دولت شرکت می‌کرد و نه به دفتر کارش می‌رفت.

دامنه اختلافات میان غنی و دوستم به آنجا رسید که رولا غنی همسر رئیس جمهور افغانستان اعلام کرده بود دوستم در حبس خانگی به سر می‌برد که این اظهار نظر وی با واکنش تند دفتر ژنرال دوستم مواجه شد.

دوستم پیش از این نیز بارها از حکومت انتقاد کرده و گفته بود که غنی برای وی صلاحیتی قائل نبوده و همواره در تصمیمات حکومتی نادیده گرفته می‌شود.

در حالی اختلافات رئیس جمهور افغانستان و معاون اول وی هر روز پررنگ‌تر می‌شود که برخی تحلیلگران سیاسی در ارتباط با ادامه این روند و احتمال تغییر سیستم مدیریتی در شمال افغانستان و خودمختاری در این قسمت توسط دوستم هشدار داده بودند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۴۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، ده‌ها چهره خلاق و فعال برجسته هالیوود نامه‌ای سرگشاده را در پاسخ به تعطیلی شرکت تولید فیلم «پارتیسیپنت» امضا کرده و از صنعت فیلم خواسته‌اند مانند این کمپانی به ایجاد تغییرات از طریق فیلم و تلویزیون بپردازد.

جورج کلونی، آلفونسو کوارون، ایوا دوورنی، جین فوندا، رجینا کینگ، وایولا دیویس، تارانا برک بنیانگذار «جنبش می تو»، وکیل حقوق مدنی برایان استیونسون از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

در نامه آمده است: وقتی با کمپانی «پارتیسیپنت» خداحافظی می‌کنیم، باید تاکید کنیم که اکنون داستان سرایی متکی بر ارزش‌ها بیش از هر زمان دیگری مورد نیاز است. اکنون یک اکوسیستم کامل از افرادی وجود دارد که با ۲۰ سال کار این کمپانی آماده همکاری با شما هستند.

«پارتیسیپنت» که سال ۲۰۰۴ توسط جف اسکول تاسیس شد، ماه پیش خبر تعطیلی خود را منتشر کرد. تعطیلی این شرکت که برنده ۲۱ جایزه اسکار و ۸۶ نامزدی شده بود و بیش از ۳.۳ میلیارد دلار در بازار جهانی فروش کرده بود و بر ساخت فیلم‌هایی درباره مسایل بشردوستانه، عدالت و فساد تاکید داشت، با موجی از تاسف در میان صنعت فیلم روبه‌رو شد.

«روما» ساخته آلفونسو کوارون که برنده اسکار ۲۰۱۸ شد و با دقت زندگی یک خانواده در مکزیکوسیتی را به تصویر می‌کشید، از جمله فیلم‌های این کمپانی بود که موجب ایجاد بحث‌هایی جدی پیرامون حقوق کارگران در مکزیک شد و در نهایت منجر به معرفی اولین منشور ملی حقوق کارگران خانگی به کنگره شد. این نوع تاثیر همان چیزی است که این گروه از بازیگران و چهره‌های صنعت فیلم می‌خواهند تا زنده بمانند، زیرا رسانه‌ها امروز در یک دوره ناپایدار حرکت می‌کنند.

جورج کلونی، ایوا دوورنی، رجینا کینگ، کری واشینگتن، آلفونسو کوارون، مایکل کیتون، دیگو لونا، چیوتل اجیفور، جین فوندا، ورا فارمیگا، مارتین شین، سوفیا بوش از جمله چهره‌هایی هستند که این نامه را امضا کرده اند.

کد خبر 6099017

دیگر خبرها

  • چهره‌های هالیوودی خواستار تغییر جهان با هنر شدند
  • ارسال نامه پیشنهادی شورای عالی تشکل‌های ورزشی به رئیس جمهور+عکس
  • تأکید سازمان همکاری اسلامی بر حق تحصیل دختران در افغانستان
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • آخرین تحولات اوکراین| هشدار ژنرال ناتو درباره امکان توقف حمایت نظامی غرب از کی‌یف
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • رئیس جمهور در جلسه هیات دولت: امروز در غرب شاهد تقابل جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم
  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد