Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان،مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با بیان اینکه کمیته امداد بعنوان بال عاطفی نظام و معین دولت در حوزه محرومیت زدایی فعالیت میکند ، گفت : رویکرد این نهاد درخدمت رسانی به جامعه هدف خود شناسایی ظرفیت های مردمی و استفاده از آن به نفع جامعه هدف به منظور توانمندسازی مددجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدایت صفری افزود: با همکاری بیشتر تمامی دستگاههای اجرایی استان و همراهی و مساعدت خیران توانمندسازی مددجویان در کمترین زمان محقق خواهدشد.

وی به ظرفیت های موجود در حوزه وقف بویژه در بخش کمک به نیازمندان اشاره کرد و افزود: با همکاری و تعامل بیشتر کمیته امداد و اوقلف و امورخیریه استان منابع موجود دراین بخش باهم افزایی با اعتبارات کمیته امداد اثربخشی لازم را در حوزه توانمندسازی خانواده ها خواهد داشت .

صفری با اشاره به اینکه نیاز جامعه هدف کمیته امداد در بخش های مختلف بالااست ومنابع مالی این نهاد به تنهایی پاسخگوی رفع نیاز های آنها نیست ، اظهار کرد : بخش قابل توجهی از اعتبارات کمیته امداد برای خدمت رسانی به مددجویان تحت پوشش از محل کمکهای مردمی تامین می شود .

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان درادامه تعداد خانواده های تحت پوشش این نهاد در سطح استان را تعداد 22هزار و 500 خانواده اعلام کرد و اضافه کرد: این تعداد خانوار مددجویی در استان جمعیتی معادل 39 هزار نفررا شامل می شود.

وی یاد آور شد: این تعداد شامل 13هزار زن سرپرست خانوار ، 17هزار سالمند ، 768 بیمار خاص و صعب العلاج و سرطانی و سه هزار و 942 یتیم و فرزند محسنین است .

صفری در ادامه تعداد طرحهای اشتغال ایجاد شده برای مددجویان تحت پوشش این نهاد در سال گذشته را دو هزار و 248 فرصت شغلی اعلام کرد و افزود: برای اشتغالزایی جامعه هدف در سال گذشته مبلغ 235 میلیارد ریال از محل اعتبارات بانکی و منابع کمیته امداد پرداخت شده است .

وی با اشاره به اینکه تسهیلات اشتغالزایی پرداختی به مددجویان تحت پوشش این نهاداز محل اعتبارات کمیته امداد ازطریق صندوق امداد ولایت انجام میشود، ادامه داد: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با هدف ترویج سنت قرض الحسنه در جامعه و استفاده از سپرده خیران برای کمک به اقشار ضعیف جامعه و مددجویان تحت پوشش کمیته امداد از شهریور ماه سال گذشته دراستان فعالیت می کند.

صفری خاطرنشان کرد: با هماهنگی های انجام شده کلیه حسابهای صندوق امداد ولایت به سیستم شبکه شتاب متصل شده است و خیران می توانند به منظور فراهم سازی زمینه ارائه خدمات اثربخش در حوزه اشتغال در این صندوق سپرده گذاری کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان همچنین با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک هزار و 737 مورد کمک هزینه ازدواج و تامین جهیزیه به نیازمندان و خانواده های تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است ، اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های مشترک بین اداره اوقاف و امورخیریه و کمیته امداد زمینه ازدواج آسان و افزایش خدمات این نهاد در این بخش به نیازمندان را فراهم خواهد کرد.

صفری به اجرای برنامه های مختلف به منظور کمک به خانواده های تحت پوشش کمیته امداد در ماه رمضان نیز اشاره کرد و افزود: برنامه های اجرایی کمیته امداد درایام ماه رمضان با استفاده از کمکهای مردمی و مشارکت خیران در این برنامه ها انجام می شود.

دراین دیدار حجت الاسلام احمد نیکنام مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری مشترک در حوزه کمک به نیازمندان ، گفت : همکاریهای مشترک بین دودستگاه زمینه ارائه خدمات هدفمند به نیازمندان را فراهم کرد .

وی ادامه داد: پیشگیری از آسیب های اجتماعی از طرف مساجد اتفاق می افتد ولی درمان آن توسط کمیته امداد انجام میشود و این کار بسیار ارزشمند است. انتهای پیام /

پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی

ایده اعطای بنزین به نفر به جای خودرو، رویکردی نوین در مدیریت منابع انرژی و بهبود عملکرد اقتصادی محسوب می‌شود. این طرح می‌تواند تأثیرات قابل توجهی بر الگوهای مصرف سوخت و نهایتاً بر اقتصاد کلان داشته باشد. در حال حاضر، مقادیر قابل توجهی بنزین به دلیل استفاده غیرکارآمد و قاچاق هدر می‌رود. با اجرای این طرح، هر فرد بر اساس نیاز واقعی خود بنزین دریافت می‌کند، که این امر می‌تواند منجر به کاهش قابل توجهی در هدررفت بنزین شود.

با اعمال سیاست تخصیص بنزین به افراد به جای خودروها، دسترسی به حجم زیادی از بنزین برای قاچاقچیان به طور مؤثری محدود می‌شود. در این ساختار، هر فرد می‌تواند سهمیه بنزین خود را با قیمت‌های داخلی و یا قیمت‌هایی نزدیک به تعادل جهانی به فروش برساند؛ این امر انگیزه برای قاچاق بنزین به کشورهای همسایه را کاهش داده و به نوبه خود می‌تواند به کاهش قابل توجهی در فعالیت‌های قاچاق منجر شود. این تغییرات نه تنها باعث افزایش درآمدهای ارزی از طریق امکان صادرات بیشتر به بازارهای بین‌المللی می‌شوند، بلکه به تقویت اقتصاد کشور و شفافیت بیشتر نیز کمک می‌کنند.

علاوه بر این، با اجرای طرح اعطای یارانه بنزین به افراد به جای خودروها، تحول عمده‌ای در الگوی مصرف سوخت در کشور رقم خواهد خورد. این طرح به شهروندان امکان می‌دهد تا با استفاده بهینه از سهمیه‌های اختصاص یافته، نه تنها هزینه‌های شخصی خود را مدیریت کنند بلکه به سمت افزایش استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و روش‌های اشتراکی حرکت کنند. به عنوان مثال، ترغیب به سفرهای دسته‌جمعی و هماهنگ‌سازی برنامه‌های سفر با دیگران، مصرف بنزین را به شکل چشمگیری کاهش می‌دهد و تجربه‌های اجتماعی مشترک و خاطره‌انگیزی را فراهم می‌آورد.

با کاربردی‌تر شدن مصرف بنزین، می‌توان انتظار داشت که سطح آلودگی ناشی از احتراق ناکارآمد سوخت کاهش می‌یابد. این امر نه تنها به بهبود کیفیت هوا کمک می‌کند، بلکه سلامت عمومی را نیز تقویت می‌کند. به این ترتیب، طرح تخصیص بنزین به نفر به جای خودرو می‌تواند یک پیروزی چندجانبه برای اقتصاد، محیط زیست و جامعه باشد.

با اجرای طرح اختصاص سهمیه بنزین به نفر، تغییراتی در رویکرد تخصیص یارانه انرژی در بخش بنزین ایجاد خواهد شد. در این طرح، هر شخص به جای خودرو، سهمیه بنزین دریافت می‌کند و در صورت عدم استفاده، می‌تواند این سهمیه را به بازار صادرات بفروشد. این امکان فرصتی برای کسب درآمد ارزی از طریق فروش سهمیه بنزین فراهم می‌آورد، که این انگیزه مالی می‌تواند رانندگان فعال در صنعت حمل و نقل را نیز به سوی استفاده از CNG سوق دهد. با فروش سهمیه بنزین خود و استفاده از CNG، رانندگان می‌توانند هزینه‌های سوخت خود را کاهش داده و در عین حال منافع اقتصادی به دست آورند.

دیگر خبرها

  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • سکوهای ورزشگاه آزادی با هواداران پرسپولیس قرمز شد +فیلم
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • حمایت کمیته امداد از بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد