Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه رفاه اجتماعی به شکل مذموم آن را قبول نداریم گفت: رفاه اجتماعی یعنی اینکه جامعه نباید از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج ببرد.

به گزارش «قدس آنلاین»، حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز در جمع تعدادی از طلاب و روحانیون در تالار آدینه تهران اظهار کرد: هویتی که پیدا کرده ام، وابسته به ولایت و ارزش هاست و می دانم که عنایت شما به خاطر همین هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در اصول تمدن ساز اسلام، اصولی نظیر فرهنگ، دین مداری، استقلال و رفاه اجتماعی را می بینیم و اگر به یک اصل توجه شود و اصل دیگر توجه نشود، مشکلات جدی برای آن ایجاد خواهد شد.

رئیسی ادامه داد: رفاه اجتماعی به شکل مذموم آن را قبول نداریم؛ رفاه اجتماعی یعنی اینکه جامعه نباید از مشکلات اقتصادی و بیکاری رنج ببرد. اگر برای ایجاد رفاه، امنیت به خطر بیفتد، نادرست است. اگر برای امنیت، استقلال مخدوش شود هم نادرست است.

نامزد ریاست جمهوری تاکید کرد: آیا برای رفاه، استقلال و فرهنگ حساب هست یا خیر؟ اگر می خواهیم کاری کنیم نباید امنیت به مخاطره بیفتد. اصول تمدن ساز ما نباید یکدیگر را تهدید کنند.

وی با بیان اینکه مشکل کشور نگاه یک جانبه به مسایل است گفت: مسایلی که در چهار سال گذشته اتفاق افتاد، یک روبنا و یک نگاه ظاهری دارد. روحانیون، مرجع و جایگاه مطمئنی برای مسایل سیاسی و اجتماعی مردم هستند.

رییسی درباره معضل بیکاری تصریح کرد: جلوی چشمان ما شهرک های صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل می شوند. بیکاری فزاینده در کشور رنج آور است. بالای ۶ میلیون بیکار وجود دارد. آقایان می گویند، شغل ناقص؛ یعنی هر کسی یک ساعت کار کند، شاغل محسوب می شود؛ فرهنگ ما این مساله را قبول نمی کند. در فرهنگ ما باید حداقل ۲ روز در هفته کار داشته باشد، تا بگوئیم آن شخص کار دارد.

وی با اشاره به مساله عدالت اجتماعی گفت: یادمان نرود که در زمان انقلاب، ما از عدالت صحبت می کردیم. امام عدالت را فریاد زد و با همان فریاد از دنیا رخت بربست. اختلاف طبقاتی در جامعه غوغا می کند. غنی، غنی تر و فقیر، فقیر تر شده است.

رییسی افزود: از ابتدای انقلاب بسیاری از کارهای نشدنی با انقلابی گری و کار جهادی، شدنی شد. ما قرار بود که دولتی در طراز اسلام داشته باشیم.

وی با اشاره به ادعای دولت مبنی بر تسهیل روابط بانکی گفت: چرا وزارت خارجه برای فرستادن پول به سفارت خانه ها نمی تواند از بانک استفاده کند. یکی از مشکلات ما با این دولت، محرمانگی و درست صحبت نکردن است. چرا دولت حاضر نشد با وجود رسیدگی قوه قضاییه، یک شکایت از زنجانی انجام دهد؟ کمیته ۵ نفره ای دارد نفت را با تخفیف به دلال ها می فروشد؛ چند روز دیگر این مساله درز خواهد کرد.

رییسی با اشاره به سند ۲۰۳۰ گفت: این سند در شورای عالی تصویب شده یا در دولت؟ تصویب این سند یعنی تعلیق داوطلبانه سند مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی. شما عدالت جنسیتی را پذیرفته اید یا برابری جنسیتی را؟ این دو با یکدیگر متفاوت است.

وی افزود: آقایان می گویند این سند را می پذیریم و اگر هر جا غلط داشت، اصلاح می کنیم؛ خب چرا این سند را با سند ملی تطبیق نمی دهید؟

رییسی با بیان اینکه فقر، بیکاری، سند ۲۰۳۰ پولشویی و برجام از جلوه های این نگاه غلط است گفت: این نگاه غلط، کشور را دارد به سوی خطرناکی می برد. دولت بنیه دفاعی کشور را تحقیر می کند. ما باید افتخار کنیم که شهر موشکی زیرزمین و انواع سلاح داریم که اگر هر جا مشکلی پیدا شد، از آن ها استفاده کنیم.

نامزد انتخابات با اشاره به رکود و تورم گفت: رکود و تورم نیاز به مدیریت جدی دارد. اینکه می گویند تورم ۸ درصد است، چون رکود وجود دارد؛ اگر رکود نباشد، آیا باز هم تورم ۸ درصد باقی خواهد ماند؟ بروید از بازاری ها بپرسید که آیا رکود هست یا خیر. اگر از رکود رد شده اید ما را هم عبور بدهید.

وی در ادامه تصریح کرد: دولت به جای گزارش دادن به مردم، فقط هراس ایجاد می کند. ما با این حرف ها جا نمی خوریم اما این حرف ها برای کسانی که انتظار نداریم، بد است. اخلاق انتخاباتی ما باید با بقیه جاهای دنیا فرق کند. من بیش از هر چیز دیگری به عقل مردم اعتقاد دارم.

نامزد انتخابات تاکید کرد: کشور برنامه کم ندارد؛ مشکل به مدیریت اجرایی بازمی گردد. مگر دولت نمی گوید ۱۰۰ روزه می خواهد گزارش بدهد و اصلاح کند، خب از همین الان شروع کند.

رییسی در ادامه با اشاره به دلیل حضورش در انتخابات گفت: خداوند جایگاه معنوی بالایی را درجارو کشی حضرت رضا برای من قرار داده است. آستان جای راحتی بود و این مقدار تهمت و افترا نداشت. وظیفه ای روی دوش من است که اگر کوتاهی شود، می دانم فردا باید در برابر خداوند پاسخ بدهم.

وی با اشاره به ادعای دولتی ها گفت: می گویند با اتوبوس آدم می آورید؛ خب خودتان می آمدید در شهر خودتان در سمنان می دیدید که چگونه مردم می آمدند. در قضایای ۸۸ می گفتند که مردم با آب میوه می آیند اما مردم در نهم دی آمدند و گفتند که جرات دارید بعد از این به خیابان ها بیایید. حضور این جمعیت ها، به نوعی اعتراض به وضع موجود است. اگر صدای این ها را نشنوند، یک روز می شنوند که دیگر دیر خواهد بود.

نامزد ریاست جمهوری در پایان توصیه ای به طلاب حاضر کرد و گفت: به حلقه اطراف خود اکتفا نکنید؛ اجتماعاتی هستند که با تبلیغات تحت تاثیر قرار می گیرند. البته آنچه ملاک است، رای مردم است.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۸۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزشهای اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاههای مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آنها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با فارس، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاهها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاهها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهادها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرتهای شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باورهای عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899465

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • تکرار حمایت های دولت از گشت ارشاد /تا تصویب نهایی لایحه عفاف و حجاب، پلیس به وظایف خود عمل خواهد کرد
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»