Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@07:35:43 GMT

امضای سند ۲۰۳۰ یک کاپیتولاسیون فرهنگی، اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۲۹۶۹۵

امضای سند ۲۰۳۰ یک کاپیتولاسیون فرهنگی، اجتماعی است

صدر الساداتی با بیان اینکه امضای سند ۲۰۳۰ یک کاپیتولاسیون فرهنگی است گفت: وقتی رئیس دولت یازدهم در مناظرات انتخاباتی به بهانه کسب آراء بیشتر به نمادها، نهادها و ارزشهای انقلاب اسلامی حمله می‌کند؛چگونه دولتش می‌تواند حامی فرهنگ غنی انقلاب اسلامی باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، دولت یازدهم در آستانه آخرین روزهای کاری خود قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش فرهنگی دولت یازدهم همانند هر دولت دیگری دارای نقاط مثبت و منفی بود. در این مورد با حجت‌الاسلام والمسلمین سید روح الله صدرالساداتی، عضو مجلس خبرگان رهبری گفت‌و‌گو کردیم.

نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری در مورد عملکرد فرهنگی دولت یازدهم گفت: نقدهای جدی در عملکرد فرهنگی دولت یازدهم وجود دارد و در این زمینه اگر بخواهیم به یک مورد بپردازیم؛ امضای سند 2030 است . این سند، نظام آموزشی را وابسته می‌کند و زیر نظر نظام سلطه قرار می‌دهد.
جوانترین عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در سند 2030 آمده است که آموزش دین و قرآن در مدارس صورت نگیرد گفت: در واقع نظام آموزشی خود را دو دستی تقدیم نظامی کردیم که ضد دین، قران و اسلام است.

وی با بیان اینکه امضای این سند ما حصل رویکرد فرهنگی، آموزشی دولت یازدهم است گفت: مقام معظم رهبری در سخنانشان به شدت امضای محرمانه این سند را محکوم کردند.
صدر الساداتی با انتقاد از محرمانه امضا شدن سند 2030 گفت: اگر مسئولان دولتی این اشکالاتی که امروزه مطرح است، رد می‌کنند و ادعای بومی سازی سند با فرهنگ بومی اسلامی دارند؛ چرا سند را محرمانه امضا کردند و جزئیات آن را برای نهادهای زیربط و افکار عمومی نشکافتند و پس از انتقادات فراوان، از تطبیق دادن آن با فرهنگ اسلامی و عدم الزام آور بودن مفادی از آن که مخالف فرهنگ اسلامی است سخن گفتند.

وی با بیان اینکه امضای سند 2030 یک کاپیتولاسیون فرهنگی است گفت: وقتی رئیس دولت یازدهم در مناظرات انتخاباتی به بهانه کسب آراء بیشتر به نمادها، نهادها و ارزشهای انقلاب اسلامی حمله می‌کند؛چگونه دولتش می‌تواند حامی فرهنگ غنی انقلاب اسلامی باشد.
استاد سطوح عالیه حوزه علمیه قم با بیان اینکه زمان امضای قرداد ننگین کاپیتولاسیون گذشته است و اکنون به برکت مجاهداتهای امام خمینی (ره) و خون شهیدان نظام مقتدر جهموری اسلامی حاکم شده است گفت:‌ امضای قرداد 2030 نه تنها با استقلال کشور منافی است، از آن مهمتر به روح فرزندان عزیزمان آسیب می‌زند؛ چراکه باید فرزندانمان را در اختیار بیگانگان بگذاریم که آنها را تربیت کنند.

انتهای پیام/

R1412/P1439/S4,36/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • عادی سازی روابط با اسرائیل، شرط امضای توافقنامه دفاعی آمریکا و عربستان
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم