Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا تقی‎پور سخنگوی شورای شهر تهران و عضو لیست خدمت در انتخابات پنجمین دوره شورای شهر تهران با تاکید بر اهمیت رأی دادن شهروندان به تمام بیست و یک نفر عضو مورد نیاز برای شورای شهر گفت: رأی به تمام بیست و یک نفر استفاده از حداکثر اختیارات شهروندان در رأی به اعضای شورای شهر تهران است. بدون شک در اینگونه انتخابات حتی یک رأی هم اهمیت و جایگاه خود را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا این‌که گفته می‌شود شهروندان به تمام 21 نفر عضو شورای شهر تهران رأی دهند، استفاده از تمام ظرفیت شهروندان در این خصوص است.

لیست خدمت دستچینی از افراد دانشگاهی و مجرب با سابقه مدیریتی مناسب است

تقی‌پور همچنین با اشاره به اینکه اعضای لیست خدمت دستچینی از افراد دانشگاهی و مجرب با سابقه مدیریتی مناسب و حضور جوانان و بانوان در این لیست گفت: در عین حال که در لیست خدمت به تجربه و به نشاط جوانان و کادرسازی برای آینده نیز توجه شده است و این لیست مورد پسند بسیاری از اقشار هست و امیدواریم کرسی‌های پنجمین دوره شورای شهر تهران را اعضای این لیست عهده‌دار شوند.

مدیریت یکپارچه و درآمدهای پایدار شهر اهم برنامه‌های دوره بعد شورای تهران

تقی‌پور عضو لیست خدمت در خصوص اهم برنامه‌ها و اهداف پیش‌بینی‌شده برای دوره بعد شورای شهر تهران نیز گفت: موضوع مدیریت یکپارچه و همچنین دستیابی به درآمدهای پایدار شهر از مسائل مهم برای دوره بعد است. همچنین مسائلی که مربوط به مدیریت شهری است از جمله ترافیک و محیط زیست، حمل و نقل عمومی و گسترش مترو و رفع معضلات اجتماعی نیز از جمله مسائلی است که باید در دوره پنجم شورای شهر تهران پیگیری شود.

عدم حضور ناظران کاندیداها موجب درخواست بازشماری آرا می‌شود. تجدید نظر شود

سخنگوی شورای شهر تهران همچنین در خصوص این موضوع که شنیده شده است بر اساس اعلام ستاد انتخابات تهران، در این دوره انتخابات هر کاندیدا فقط حق دارد در ده شعبه اخذ رای ناظرانش را معرفی کند و آیا این تعداد نظارت کافی است یا خیر گفت: این مشخص است که با حضور بالغ بر چهار هزار صندوق در تهران ما در قالب لیست خدمت قادر خواهیم بود در حدود 200 صندوق، یعنی حدود 5درصد شعب و صندوق‌ها نظارت داشته باشیم و 95 درصد صندوق‌ها فاقد نظارت ما خواهد بود و این قطعاً کافی نیست. بنده به عنوان یکی از کاندیداهای شورای شهر تهران عرض می‌کنم که اگر در برخی شعب و صندوق‌ها احساس شود که آرا با میزان انتظاری که بر اساس نظرسنجی‌ها هست تطابق نداشته باشد، درخواست بازشماری آرا را بدهیم و به همین دلیل هم به ستاد انتخابات پیشنهاد می‌دهم که برای جلوگیری از بازشماری و کار دوباره جلوگیری شود اجازه دهند که در روز انتخابات ناظران بیشتری به نیابت از کاندیداها مجاز به حضور باشند و حداقل هر کاندیدا در 200 شعبه و صندوق ناظر داشته باشند تا نظارت کاندیداها بر شعبات اخذ رأی پوشش مناسبی داشته باشد.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۰۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی

دریافت 48 MB

به گزارش خبرنگار مهر، نشست ۵ ساعته خانه گفتگوی تحول در علوم انسانی با حضور بیش از ۸۰ استاد برجسته و چهره‌های علمی و فرهنگی کشور در سالن شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد.

محمد مقیمی استاد دانشکده مدیریت و رییس دنشگاه تهران در این نشست گفت: اجتهاد علمی در حوزه تحول علوم انسانی یعنی اینکه دو بال قدرت نظریه پردازی و جسارت و جرأت و پذیرش ریسک که عمدتا ناظر بر اجرای این مقوله در محیط دانشگاه است را مدنظر داشته باشیم و این موضوع را با جدیت در دانشگاه دنبال کنیم. در راستای این دغدغه، شورای تحول علوم انسانی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گرفت و یک دوره مدیریتی را پشت سر گذاشت و امروز در دوره جدید مدیریت شورای تحول علوم انسانی که آقای دکتر عاملی استاد محترم دانشگاه تهران مسئولیت آن را پذیرفتند، دوره‌ای تازه را در زمینه تحول در علوم انسانی آغاز کرده‌ایم.

در ادامه این نشست سعید رضا عاملی رییس دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران گفت: دانشجویان المپیادی های فیزیک و ریاضی اکثرا در رشته های فیزیک و ریاضی تحصیل می کنند و همه تمایلات به سمت رشته های پزشکی، مهندسی های پول ساز و رشته هایی که به لحاظ کسب و کار و به شئون اجتماعی در جایگاه بالایی قرار دارند است.

مهدی الوانی رییس سابق دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی نیز در این نشست گفت: یک نوعی شبکه های دانش آفرینی بین دانشگاهیان ایجاد کنیم این شبکه ها باید ایجاد شود و اداره بازی و ستاد درست کردن فایده ندارد، استادان ما با یکدیگر ارتباط ندارند و این یعنی ما شبکه های دانش آفرینی نداریم.

کد خبر 6092279

دیگر خبرها

  • چرا مافیا جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • چرا مافیای خودرو جلوی واردات خودوی برقی را گرفته است؟+فیلم
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • جدول درآمدهای نفتی و مالیاتی دولت در بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران است
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • ضبط برنامه تلویزیونی نامزد‌های انتخابات میان دوره‌ای مجلس