Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در دومین بیانیهانتخاباتی خود مردم حماسه ساز ایران را به حضور حداکثری و انتخابی شایسته در انتخابات پیش رو دعوت کرد.

در این بیانیه آمده است:

امروز می بینیم که عده ای آرمان های رفیع نهضت اسلامی را به متاع قدرت و ثروت حراج داده اند و سیاست و اداره کشور را بازیچه اقتدارگرایی خود ساخته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جای آن که اهتمام خود را در عملی ساختن اهداف جزء و کل انقلاب مصروف دارند، به گروکشی و برتری جویی پرداخته اند و صید مطلوب خود را از گل آلود شدن معیشت ملت گرفته اند.

امروز فاصله جنوب و شمال شهر را نمی توان به اعداد و کمیت ریاضی نشان داد. پله پله ثروت هایی که در کاخ های دولت مردان بالا آمده، قطره قطره اشک هایی است که بر سفره های خالی از غذای محرومین ریخته شده است؛ اما دیری نمی پاید که از آه مظلومان سیلی به پا خواهد شد که زندگی سراسر تزویر خائنان این نظام را در هم خواهد شکست.

براستی چه کسی باور می کند ایران اسلامی پس از گذشت سی و هشت سال از انقلاب، با وجود غنی ترین منابع کشاورزی، صنعتی، معدنی و با حضور نخبگان و اندیشمندانی نامور، هنوز با بحران های اقتصادی و صنعتی دست و پنجه نرم کند؟ چگونه می توان باور کرد کشوری در علوم و فناوری های روز دنیا چون بیو تکنولوژی، هوافضا، نانو، هسته ای، پیشرفت های چشمگیر جهانی داشته باشد اما در اقتصاد و صنعت، دچار ضعف و بحران باشد؟ آیا از خاکی که دانشمندانی همچون بوعلی و خیام و خواجه نصیر تا کاظمی آشتیانی و شهریاری و طهرانی مقدم را تربیت کرده، نمی توان انتظار مدیران و تصمیم سازان لایق و متعهد داشت؟ با وجود تجربه های خارق العاده ی سالهای جهاد و دفاع مقدس آیا نمی توان راه حلی را برای عبور از این دوران سخت ارائه نمود؟ چگونه می توان پذیرفت که دولتمردان نظام در طول 4سال ، تمام هم و غم خود را صرف تعامل و گفتگو با قدرت های جهانی کنند و در نهایت امر نتیجه ای جز تمدید تحریم ها و تعلیق فعالیت های هسته ای عاید ملت نشود؟ آیا چند هواپیمای مستعمل و فروش فرمایشی نفت به این همه زحمت و هزینه می ارزید؟ و یا اگر هم ارزش داشت چند درصد از مردم از سود آن بهره مند شدند؟

امروز اقشار ضعیف و محروم جامعه و به تعبیر امام، ولی نعمتان این انقلاب، چه کسانی را ملجا و پناه خود بعد از خدا می دانند؟ نجومی بگیران و شیشلیک خوران و نجومی نشینان را؟ دانش آموختگان مکتب سرمایه داری را که قائل به له شدن اقشار ضعیف زیر چرخ های توسعه اند؟ آنان که دلسوزان انقلاب را بی شناسنامه و بی شعور خطاب می کنند؟ امروز شیوه های مختلف اداره ی امور کشور پیش روی ما قرار گرفته و نتیجه هر کدام به روشنی مشخص است.

ما دانشجویان به وضوح مدیران کارآمد و انقلابی را از مدیران فرسوده و خشک مغز تشخیص می دهیم و بر یکایک ما واجب است که این افراد را به جامعه معرفی کنیم. ما دانشجویان می شناسیم آنهایی را که درد جامعه را می فهمند و همچنین آنهایی را که در گیر و دار سیاست بازی خود گرفتارند. ما به روشنی دریافته ایم که کسی که برای گدایی رای، گندم و شیرخشک را به خواننده و کارگردان سینما می بافد، مقام ریاست جمهوری را چگونه می بیند. ملت ما سال های پر فراز و نشیبی را تجربه کرده و حساب خادمان ملت را که بدون تشریفات اداری به میان آنها آمده و مسائلشان را از نزدیک می شنود، از زرسالاران زالو صفت جدا می کند.

ملت بزرگ ایران طی این سالیان به تجربه دریافته که شناخت و انتخاب مدیران لایق، رشد و سرفرازی جمهوری اسلامی را در پی داشته است و این بار نیز به عنایت حضرت حق و دعای حضرت ولیعصر ارواحنا له الفداء، از این کارزار انتخابات به سلامت و موفقیت گذر خواهد کرد.

ما دانشجویان در شورای مرکزی اتحادیه ی دفتر تحکیم وحدت مردم حماسه ساز ایران را به حضور حداکثری و انتخابی شایسته در انتخابات پیش رو دعوت نموده و اعلام میداریم که به امید ظهور دولت عدالت گستر جهانی به وعده و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین تا آخر ایستاده ایم؛ چرا که تا کفر و ظلم هست مبارزه هست وتا مبارزه هست ما هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۴۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد

به گزارش Livescience و براساس مقاله منتشرشده در Science Advances، محققان می‌گویند با آزمایش خون می‌توان آرتروز زانو را در افرادی که هنوز علائمی در آنها ایجاد نشده است و تا هشت سال قبل از اینکه اشعه ایکس قادر به تشخیص تغییرات در استخوان‌های آنها باشد، شناسایی کرد. در این پژوهش، محققان خون ۲۰۰ فرد را که در اولین نمونه‌گیری از خونشان هیچ علامتی از آرتروز نداشتند، تجزیه‌وتحلیل کردند.

تشخیص زودهنگام آرتروز با استفاده از آزمایش خون‌

استئوآرتریت (Osteoarthritis) یا آرتروز شایع‌ترین شکل آرتریت است و بیش از ۳۲.۵ میلیون بزرگسال در ایالات‌متحده به آن مبتلا هستند. این بیماری در ابتدا به‌عنوان یک بیماری «ساییدگی» شناخته می‌شد؛ زیرا زمانی رخ می‌دهد که غضروف داخل یک مفصل (معمولاً در دست‌ها و زانوها) از بین می‌رود. این امر باعث می‌شود استخوان زیرین در طول زمان تغییر کند و منجر به درد، سفتی و تورم شود.

بااین‌حال، اکنون شواهد نشان می‌دهد که نوعی التهاب می‌تواند محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز باشد. این بدان معناست که نوعی «بیومارکر» (زیست‌نشانگر) یا علامت قابل اندازه‌گیری در بدن وجود دارد که می‌تواند نشان دهد که این بیماری مدت‌ها قبل از اینکه آسیب ساختاری قابل تشخیص باشد، شروع می‌شود.

محققان در این پژوهش از مجموعه خون ۲۰۰ فرد استفاده کردند؛ این افراد درواقع از سال ۱۹۸۹ به‌صورت سالانه از نظر استئوآرتریت مورد ارزیابی قرار می‌گرفتند. حدوداً ده سال بعد، نیمی از این افراد به آرتروز مبتلا شدند. به همین دلیل می‌توان بیومارکر‌های این افراد را طی سال‌های مختلف سنجید.

محققان با استفاده از هوش مصنوعی، شش پروتئین را در نمونه‌های خون افراد شناسایی کردند که نشان می‌دهد فرد به استئوآرتریت مبتلا می‌شود یا خیر. این پروتئین‌ها هشت یا چهار سال قبل از تشخیص با پرتو ایکس، در خون آنها مشاهده شده بود.

با تشخیص این پروتئین‌ها، می‌توان با دقت ۷۷ درصد تشخیص داد که آیا فرد در آینده به آرتروز مبتلا می‌شود یا خیر. این روش در مقایسه با دقت حدود ۵۰ درصدی روش‌های مبتنی بر وزن و سن و همچنین دقت ۵۷ درصدی روش‌های مبتنی بر درد زانو، رقم خوبی محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • محققان: با هوش مصنوعی می‌توان آرتروز را ۸ سال زودتر پیش‌بینی کرد
  • رشد اقتصادی ایران در ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز به دست آمد/ استفاده حداکثری از توان دانش بنیان‌ها جواب داد
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • عملیات تادیب صهیونیست‌هاموجب تحکیم وحدت ملی وارتقای همدلی ملی شد
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • دعوت از ۲۳ بازیکن به اردوی تیم والیبال زیر ۱۷ سال