Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@19:52:24 GMT

رقابت تبلیغاتی داوطلبین انتخاباتی در بشرویه به اوج رسید

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۳۵۲۸۸

رقابت تبلیغاتی داوطلبین انتخاباتی در بشرویه به اوج رسید

بشرویه –شهرستان بشرویه در آخرین روز رقابت‌های انتخاباتی حال و هوای دیگری به خود گرفته و بازار تبلیغات هواداران برای معرفی کاندیدای مورد نظرشان به اوج خود رسیده است.

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: با نزدیک شدن به ۲۹ اردیبهشت ماه ، این روزها شهرستان بشرویه نیز همانند سایر کشور، حال و هوای دیگری گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه می‌توان گفت هنوز هفته گذشته چندان خبری از انتخابات در شهرستان بشرویه نبود اما از ابتدای این هفته شور تبلیغاتی در بشرویه دوچندان شده و البته در ساعات پایانی شب به اوج خود می‌رسد.

با توجه به اینکه دمای هوای بشرویه در روز بسیار بالاست و این گرمی هوا ، بازار تبلیغاتی کاندیداها را با حضور کمرنگ مردم در روز از رونق می‌اندازد، شب‌ها ستادهای انتخاباتی در بشرویه دیدنی ست.

این شب‌ها در مقابل اکثر ستادهای کاندیداها تعداد زیادی میز و صندلی گذاشته شده و افرادی با حضور در ستادها مباحث داغ و مطالبات شهری را در همین مجالس بیان می‌کنند.

در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر ، ۱۸ نفر در بشرویه برای نشستن بر ۵ کرسی شورای این شهر با یکدیگر رقابت می‌کنند.

حضور کمرنگ کاندیداهای زن

در این دوره از انتخابات شورای اسلامی شهر نیز تنها دو نفر از بانوان شهرستان بشرویه کاندیدا شده‌اند.

با وجود اینکه تنها دو بانو در عرصه رقابت انتخابات شورای شهر نام نویسی کرده‌اند اما تلاششان برای کسب رای مثال زدنی ست و در عرصه تبلیغات و رقابت پابه پای کاندیداهای مرد شهر فعالیت می‌کنند.

کما اینکه بانوان شهرستان نیز با توجه به کمبود امکانات رفاهی و تفریحی فراوان در بشرویه برای بانوان چشم امید بیشتری به کاندیداهای زن این دوره انتخابات دارند.

تبلیغ با طعم شام ، بستنی و نوشیدنی

اگر چه امروزه روش های تبلیغات انتخاباتی بسیار متنوع شده است اما بازهم در بشرویه این روزها شاهد تبلیغ از طریق پذیرایی از هواداران کاندیداها و مردم با شام، بستنی، نوشیدنی و... هستیم.

ناگفته نماند که عده ای هم در ضیافت های تمامی کاندیداها شرکت دارند و قول همکاری به همه کاندیداها داده‌اند، اما معلوم نیست تا چه اندازه به قول خود عمل کنند، با این وجود کاندیداها دست از تلاش برنمی دارند.

سهم فضای مجازی در تبلیغات انتخاباتی

تبلیغات این دوره از انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا به نسبت دوره های گذشته تفاوت بسیاری پیدا کرده است، و آن هم به دلیل پررنگ شدن نقش فضای مجازی در جامعه امروزی ست.

گرچه در بشرویه فضای مجازی به حالت کنترل شده و منطقی دنبال می‌شود اما این روزها گروه و کانال های تبلیغاتی تلگرامی در اکثر تلفن های همراه شهروندان بشرویه ای وجود دارد و هر ثانیه پیام های تبلیغاتی در آن به روز می‌شود.

پیام های شهروندی، شعارهای مختلف و عکس های رنگارنگ، شور تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی را دو چندان کرده است.

خیابان‌ها پذیرای پوسترها و تراکت های تبلیغاتی کاندیداها

در این روزها خیابان های شهرستان بشرویه پذیرای پوسترها و تراکت‌های تبلیغاتی و رنگارنگ کاندیداهاست.

عکس کاندیداها را برهر در و دیواری در شهر می‌توان دید و حتی اکثر هواداران عکس کاندیدای موردنظر خود را بر پشت شیشه خودروها نصب کرده‌اند.

در اکثر خانه های شهر نیز عکس کاندیداهای ریاست جمهوری دیده می‌شود، عده ای از جوانان شهر این عکس‌ها را در خانه مردم انداخته و یا در میدان اصلی شهر تصویر کاندیدای مورد نظر ریاست جمهوری را به مردم می‌دهند.

دو ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری مجاور یکدیگر

اگر چه بشرویه مدتی در سکوت انتخاباتی ریاست جمهوری به سر می‌برد اما اولین ستاد یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری در مجاور میدان اصلی شهر راه اندازی شد، و هنوز چندساعتی بیشتر نگذشته بود که ستاد نامزد دیگر نیز در مجاور همان ستاد راه اندازی شد.

این دو ستاد که اغلب مملو از حضور هواداران است، در نزدیکی میدان اصلی شهر همواره توجه هر شهروند و رهگذری را به خود جلب می‌کند.

البته حضور مردم در این ستادها پس از پایان هر مناظره تلویزیونی بیشتر و مباحث آن داغ تر می‌شد.

رفاقت بجای رقابت در انتخابات شورای اسلامی روستاهای بشرویه

باوجود تلاش اکثر کاندیداهای شورای اسلامی شهر و روستا برای حضور در شورا و رقابت با یکدیگر اما در روستاهای بشرویه فضای انتخابات کاملا رفاقتی شده است.

درحال حاضر در برخی روستاهای بخش مرکزی شهرستان بشرویه تنها یک ستاد برای تمام کاندیداهای شورا فعالیت می‌کند و این امر علاوه بر بوجود آوردن فضای رفاقتی و دوستانه در بین کاندیداها، موجب افزایش آرامش مردم و نیز صرفه جویی در امکانات می‌شود.

در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی ۵۱ کاندیدا در بخش مرکزی و ۶۷ کاندیدا در بخش ارسک شهرستان بشرویه برای تکیه زدن بر کرسی شورا رقابت می‌کنند.

وضعیت فعلی شهرستان بشرویه در آخرین ساعات پایانی تبلیغات مثال زدنی است و حکایت از حضوری پرشور در روز ۲۹ اردیبهشت ماه در پای صندوق های رای برای انتخاب اصلح دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - آرزو کرمی: بعد از تصویب قانون اساسی و تأیید آن در همه پرسی سال ۱۳۵۸، تکمیل ساختار سیاسی کشور با برگزاری انتخابات و تشکیل مجلس که از ارکان مهم نظام جمهوری اسلامی ایران بوده در دستور کار قرار گرفت و انتخابات نخستین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۴ اسفند همان سال برگزار شد و از آن زمان تاکنون دوازده دوره آن برگزار شده است.

در برخی از این دوره‌ها انتخابات مجلس شورای اسلامی به‌دلیل عدم کسب ۲۰ درصد از مجموع آرا توسط فرد منتخب در مرحله اول، به دور دوم کشیده شده است که نمونه آن انتخابات ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در برخی از حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور بود.

یکی از این حوزه‌های که انتخابات مجلس شورای اسلامی در آن به دور دوم کشیده شد حوزه انتخابیه شهر کرمانشاه است.

استان کرمانشاه با دارا بودن ۱۴ شهرستان تابعه جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون نفر در را خود جای داده است و هشت کرسی سبز رنگ مجلس شورای اسلامی نمایندگی این جمعیت را عهده دار است. این هشت کرسی در گستره ۶ حوزه انتخاباتی این استان تقسیم شده که سهم حوزه شهرستان کرمانشاه ۳ کرسی و مابقی از هر حوزه یک کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی است.

انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی اسفند سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های انتخاباتی استان کرمانشاه در حالی به پایان رسید که از ۶ حوزه تکلیف پنج حوزه انتخابیه مشخص و نمایندگان منتخب مردم در این حوزه‌ها به بهارستان راه یافتند و در تنها حوزه باقی مانده یعنی حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه که شامل شهر کرمانشاه، بخش مرکزی، سر فیروزآباد، ماهیدشت و کوزران می‌شود، تنها تکلیف یک کرسی مشخص شد و رقابت برای تصاحب ۲ کرسی باقی مانده به دور دوم کشیده شد.

انتخابات دور نخست مجلس در کرمانشاه

در دور اول این انتخابات از مجموعه ۲۴۳ هزار و ۷۴۵ رأی مأخوذه محمد رشیدی با کسب حد نصاب آرا به تعداد ۶۱ هزار و ۵۸ رأی برای بار دوم به عنوان منتخب مردم شهرستان کرمانشاه مستقیماً به بهارستان راه یافت و دیگر کاندیداها به ترتیب بیشترین آرا کسب شده؛ عبدالرضا مصری با ۴۷ هزار و ۶۷۱ رأی، فضل الله رنجبر با ۳۴ هزار و ۱۳۸ رأی، جهانبخش امینی با ۳۱ هزار و ۷۸۲ رأی و ابراهیم رحیمی زنگنه با کسب ۲۹ هزار و ۹۸۶ رأی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه به دور دوم راه یافتند تا تکلیف ۲ کرسی باقی مانده از بین این چهار نفر مشخص شود.

تعیین زمان برگزاری دور دوم انتخابات بر اساس قانون بر عهده وزارت کشور است که با هماهنگی شورای نگهبان زمان انجام مرحله دوم انتخابات را ظرف مدت یک‌ماه پس از اعلام نتیجه مرحله اول و تأیید صحت انتخابات توسط شورای نگهبان، تعیین و اعلام می‌کند. بر این اساس با اعلام زمان برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرمانشاه همزمان با حوزه‌های راه یافته به دور دوم در سراسر کشور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، فعالیت‌های تبلیغاتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم کم کم ساماندهی و شکل گرفت تا با آغاز رسمی این فعالیت‌ها از ۱۳ اردیبهشت ماه مصادف با بامداد پنجشنبه هفته گذشته شکل پُر رنگ‌تری به خود بگیرد.

با گذشت چهار روز از زمان رسمی آغاز تبلیغات انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، چهره شهر کرمانشاه با آذین‌بندی به بنرها و پوسترها انتخاباتی شده و حتی با وجود بارش‌های سیل‌آسا شور و شوقی فراتر از آنچه انتظار بود فضای این حوزه انتخاباتی را در بر گرفته است.

این چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم با راه‌اندازی ستادهای انتخاباتی در معبر اصلی شهر کرمانشاه معرفی خود و برنامه‌هایشان را در معرض دید مردم قرار داده و با حضور در میان هواداران خود در ستادها و محافل انتخاباتی به‌صورت چهره به چهره برنامه‌هایشان را برای رفع مشکلات و معضلات همشهریان‌شان تشریح می‌کنند.

در کنار این فضا، تبلیغات در فضای مجازی از جمله پیام رسان‌های گروهی بر داغی تنور رقابت انتخاباتی این چهار کاندیدا افزوده و به فضای انتخاباتی را رنگ و بویی دیگر داده است تا سرانجام با پایان این رقابت و برگزاری یک انتخابات پر شور در ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، پرونده برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه بسته شود.

رصد دقیق رفتار تبلیغاتی کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه

رئیس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به آغاز تبلیغات رسمی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه شهرستان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با دقت همه رفتارهای تبلیغاتی چهار کاندیدای این حوزه مورد رصد قرار می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین محسن مفید اظهار کرد: بر اساس قانون جدید انتخابات همه رفتارهای تبلیغاتی چه در فضای حقیقی و چه در فضای مجازی رصد می‌شود.

وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه بی‌اخلاقی و جرمی که ناقص صلاحیت کاندیداها باشد پرونده جرم انگاری تشکیل شده و پرونده آن کاندیدا به شعبه خاص جرایم انتخاباتی استان کرمانشاه ارجاع داده می‌شود.

فرآیند رأی‌گیری در کرمانشاه الکترونیکی است

فرماندار کرمانشاه نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از چهار کاندیدای راه یافته به دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه این شهرستان تنها ۲ نفر به بهارستان راه می‌یابند، گفت: تبلیغات رسمی این دوره از انتخابات از بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز شده و به مدت یک هفته ادامه دارد.

محمدرضا آمویی اظهار کرد: این تبلیغات رأس ساعت ۸ صبح روز پنجشنبه مصادف با ۲۰ اردیبهشت ماه یعنی ۲۴ ساعت قبل از برگزاری انتخابات پایان می‌یابد.

وی با اشاره به تعداد شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه کرمانشاه، افزود: تعداد ۶۴۵ شعبه اخذ رأی شامل ۵۴۵ شعبه شهری و ۱۰۰ شعبه روستایی برای دور دوم انتخابات در نظر گرفته شده است.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه این انتخابات در هشت حوزه انتخاباتی کشور به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: بر اساس ابلاغ وزارت کشور فرآیند برگزاری انتخابات در دور دوم این انتخابات در حوزه انتخابیه کرمانشاه کاملاً الکترونیکی است و شهروندان به راحتی می‌توانند رأی خود را ثبت کنند.

آمویی با اشاره به اسامی کاندیداهای راه یافته به دور دوم، خاطر نشان کرد: کد انتخاباتی برای این چهار کاندیدا به ترتیب حروف الفبا جهانبخش امینی کد ۱۱، ابراهیم رحیمی زنگنه کد ۲۲، فضل الله رنجبر کد ۳۳ و عبدالرضا مصری کد ۴۴ در نظر گرفته شده است.

وی با قدردانی از مردم متعهد و ولایتمدار کرمانشاه، ابراز امیدواری کرد که در این دوره نیز شاهد مشارکت حداکثری و حضور پر شور و شعور مردم در پای صندوق‌های رأی باشیم.

کد خبر 6097637

دیگر خبرها

  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • جنجال تبلیغاتی کاندیداها در اینستاگرام /آقای کاندیدا از سرود انتخاباتی خود رونمایی کرد /کاندیدای لنجان: ادب را رعایت کنید
  • اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / اعلام زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی
  • انتشار اطلاعیه شماره 2 ستاد انتخابات کشور / زمان دقیق پایان تبلیغات انتخاباتی اعلام شد
  • ساعت ۸ صبح پنجشنبه (فردا)، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخاباتی
  • اطلاعیه شماره ۲ ستاد انتخابات درباره زمان پایان تبلیغات
  • ۸ صبح فردا زمان تبلیغات نامزدهای انتخاباتی پایان می‌یابد
  • تبلیغات صوتی نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در نرم افزار ایران صدا فراهم شد
  • وقتی سطح کاندیداها پایین است، انتخابات به همین سردی برگزار می شود که اکنون با آن روبرو هستیم
  • تنور داغ رقابت انتخاباتی ۴ کاندیدای مجلس در کرمانشاه زیر بارش‌ها