Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، حجت‌الله میرزایی در همایش بزرگ کارگران و کارفرمایان که به‌دعوت کانون فرهنگی و اجتماعی حزب اعتدال و توسعه برگزار شده بود، گفت: اگر بار دیگر بی‌تدبیری باز گردد فرصت‌های زیستن شرافتمندانه از میان می‌رود.

وی با بیان اینکه در هشت سال دولت گذشته شاهد بودیم که چه بر سر فرهنگ، اقتصاد و سیاست‌خارجه آمده بود، اظهار داشت: در آن دوران برخی بلندگو به دست پشت تریبون قرار گرفته و از جنگ و تحریم حمایت می‌کردند و شاهد زوال عقلانیت در تمام عرصه‌ها بودیم از این روست که چندی پیش 350 اقتصاددان برجسته در 4 بیانیه از ریاست‌جمهوری روحانی حمایت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که سال 92 تنها 70 اقتصاددان از وی حمایت کرده بودند.

میرزایی با اشاره به تورم بالایی که در دولت گذشته ایجاد شده بود، گفت: فشار این تورم بر دوش فقرا بود. البته این تورم مالیاتی است که فقرا به ثروتمندان می‌پردازند تا ثروتمندان ثروتمندتر و فقرا و محرومان فقیرتر شوند.

وی ادامه داد: حتی رتبه ایران از نظر فساد تقلیل یافته بود و جزو 20 کشور آخر در مبارزه با فساد بودیم. همچنین رتبه کسب و کار 66 پله نزول کرده بود. همان دوره نرخ ارز به‌صورت سرسام‌آوری افزایش یافت اما باز هم نگرانی عده‌ای از میان رفتن تحریم‌ها بود که البته با وقاهت نیز از آن دفاع می‌کردند.

معاون اقتصادی وزیر کار با اشاره به هشت سال بی‌تدبیری در دولت گذشته گفت: این بی‌تدبیری موجب زایل شدن تمامی ارکان حیات اجتماعی کشور شده بود و حتی به اخلاق و اخلاق‌مداری لطمات جدی وارد شد. باید پرسید چه کسانی کارگران معدن طلای آق‌دره را شلاق زدند؟ چه کسانی در تهران تراکم فروختند که نفس شهر را قطع کنند.

وی متذکر شد: آنها محله‌هایی را درست کرده بودند که بینوایان را بر آن بدون هیچ سرپناهی رها کنند، این در حالی است که تمامی امکانات‌شهری را در اختیار اقلیت نزدیک به خود قرار داده بودند و آنها را از مواهب گوناگون فربه کرده بودند. در عین حال دم از عدالت می‌زدند و هنگام پاسخگویی هم حضور نداشتند.

همچنین محسن هاشمی‌رفسنجانی هم در این همایش با بیان اینکه کم‌هزینه‌ترین راه برای سرنوشت مناسب که در آن رفاه و توسعه باشد شرکت در انتخابات گفت: به همه نزدیکان و دوستان خود توسعه کنید در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای‌شهر شرکت کنند.

هاشمی افزود: شرکت در انتخابات از این حیث دارای اهمیت است که 4 سال غیرمتعارف را پیش رو نداشته باشیم.

وی با تشریح روند عقلانیت‌زدایی از جامعه در دولت گذشته تصریح کرد: همین زدودن عقلانیت موجب شده بود افراط و تفریط بر کشور حاکم شود. از این‌رو اگر افراط و تفریط را نمی‌خواهیم باید در انتخابات شرکت کنیم و از این فضای سخت عبور کنیم.

این کاندیدای پنجمین دوره شورای‌شهر تهران با تشریح دلایل شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای‌شهر گفت: یکی از اصلی‌ترین دلایلی که باید پای صندوق رای حضور داشته باشیم این است که نظام تحریم‌ها علیه ما به‌صورت کامل برداشته شود، البته این وعده‌ای است که چند روز پیش رییس‌جمهوری به مردم ایران داد چراکه ایشان عمیقا باور دارند بندهایی که پای ایران است باید آزاد شود .

هاشمی افزود: برای تکرار شکوفایی در اقتصاد و رفاه و اشتغال باید به حسن روحانی اعتماد کنیم چراکه ایشان ثابت کردند که می‌توانند اقتصاد کشور را بر ریل و مدار توسعه قرار دهند.

کاندیدای پنجمین دوره شورای‌شهر تهران افزود: به یاد داریم صادرات نفت در دوره گذشته زیر یک میلیون بشکه رسیده بود، این در حالی است که سال‌های قبل از آن اعتماد جهانیان سبب‌ساز افزایش فروش نفت شده بود و کشورهایی بودند که به ایران وام‌های یازدهم و نیم ساله می‌داند اما دیدیم همین دوره دولت‌گذشته شرایط به‌گونه‌ای شده بود که دولت می‌خواست نفت را با غذا معاوضه کند.

هاشمی افزود: همچنین اوپک از تمام کشورهای عضو خواسته بود تولید خود را کاهش دهند، با این وجود ایران با یافتن بازارهای جدید و احیای بازارهای قدیم توانسته نفت خود را بفروشد.

کاندیدای پنجمین دوره شورای‌شهر تهران با تاکید بر اینکه وضعیت بهداشت و درمان کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته، افزود: مقاومت آقای واعظی در سمت وزیر ارتباطات مقابل فشارهایی که قصد محدود کردن فضای مجازی را داشتند موثر نیفتاد و حالا فضایی داریم که می‌توانیم در آن آزادانه به بحث و تبادل‌نظر بپردازیم.

هاشمی تصریح کرد: هم‌اکنون 12 سال است یک تفکر در شهر تهران حاکمیت می‌کند، البته من قصد تخریب ندارم چراکه خود کاندیدای شورای‌شهر هستم اما باید یادآوری کنم که سرمایه‌های شهری ما آن دوره کجا رفته بود .

هاشمی افزود: جای اینکه شهرداری سرمایه ها را در بافت‌های فرسوده هزینه کند خرج زدودن باغ‌های اطراف تهران کرد.

وی افزود: ما هم اکنون می‌توانستیم همانند شهرهای سئول و پکن و سایرها خطوط مترو بیشتری داشته باشیم شاهد محدودتر شدن خود در این فضاها هستیم چراکه باید هم‌اکنون 12 خط مترو با 430 کیلومتر راه داشته باشیم و روزانه 10 میلیون سفر توسط سیستم حمل و نقل ریلی پاک اجرا می‌شد.

هاشمی با اشاره به حمایت مسوولان و مرحوم آیت‌الله هاشمی از رییس‌جمهوری گفت: تمامی نخبگان کشور با حمایت از آقای روحانی رای به عقلانیت بدهند چراکه نمی‌خواهند یک تفکر باقی بماند.

وی در پایان تصریح کرد: حضور مردم و رای دادن به لیست امید که آقای خاتمی از آن حمایت کرده بودند به مشکلات در تمامی حوزه‌های شهری پایان می‌دهد.

در ادامه این همایش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تقدیر و تشکر از مسوولان برگزاری همایش گفت: یادمان نرفته 4-5 سال پیش کارگران با چه وضعیتی دشواری در تهیه معیشت خود روبرو بودند.

محمود واعظی افزود: مردم باید برای سرنوشت خود در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای‌شهر تصمیم‌گیری کنند و راه صحیح را خود با توجه به تجاربی که داشته‌اند انتخاب کنند.

وی افزود: با حفظ، تداوم و ثبات اقتصادی، نظام پولی و بانکی کشور در بهترین وضع خود قرار دارد. همچنین دولت به وعده‌های خود درباره تدوین منشور حقوق‌شهروندی و صیانت از حقوق‌شهروندان عمل کرده و به آن وفادار مانده است.

واعظی در پایان افزود: همانطور که آقای روحانی اعلام کرده دولت یک دولت صددرصدی است و باید برای حمایت از آن در انتخابات حضور یافت.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، به همین بهانه و در راستای بیست و هشتمین سالگرد تأسیس بنیاد امور بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با فاطمه هاشمی رفسنجانی، رئیس این بنیاد، گفتگو کردیم و مسائل و مشکلاتی که بیماران خاص با آن‌ها مواجه هستند را جویا شدیم.

او می‌گوید: «تعریف سرفصلِ «بیماری‌های خاص»، به دوران دولتِ سازندگی برمی‌گردد؛ ما در سال ۱۳۷۵ سه گروه مبتلا به «تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی» را به دولت پیشنهاد دادیم که به‌عنوان بیماران خاص شناخته شوند. در نهایت، طرح پیشنهادی در هیئت دولت آقای هاشمی تصویب شد؛ که این بیماران هم رایگان بیمه شوند و هم خدمات درمانی را به طور رایگان دریافت کنند.»

*آمار مشخصی از تعداد بیماران خاص در کشور داریم؟

بله. اطلاعات بیماران خاص به دلیل اینکه تحت پوشش بیمه‌ها هستند، در سامانه‌های مربوطه ثبت می‌شود. البته در آغاز فعالیت بنیاد، آمار دقیقی از بیماران وجود نداشت، ولی ما به مرور یک واحد آمار ایجاد کردیم تا بر اساس اطلاعات و شمار بیماران برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهیم. تا چندین سال، خودِ بنیاد این وظیفه را به عهده داشت و با هماهنگی وزارت بهداشت و بیمه‌ها کار را پیش می‌برد. پس از اینکه تمام اقدامات، اعم از خدمات درمانی و پرداخت هزینه‌ها، به سازمان‌های بیمه محول شد، مقرر گشت که آمار بیماران هم در سیستم این سازمان‌‎ها ثبت شود.

*آمار مبتلایان به هر یک از بیماری‌های خاص به چه صورت است؟

تا کنون حدود ۱۹ هزار بیمار مبتلا به تالاسمی، حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی و ۹۰ هزار بیمار ام‌اس در سطح کشور داریم. در خصوص بیماری سرطان نیز، طبق گزارش وزارت بهداشت در سال گذشته، حدود ۱۲۰ هزار بیمار جدید ثبت و اضافه شده است. هم‌چنین شمار بیماران دیالیزی نیز به حدود ۴۲ الی ۴۳ هزار نفر می‌رسد. البته از زمانی که پیوند کلیه به‌طور جدی در کشور انجام گرفت، تا کنون بیش از ۵۰ هزار مورد پیوند زده شده؛ اما نمی‌دانیم چند نفر از این تعداد هنوز زنده هستند یا چه تعداد پیوند را پس زده‌اند.

*چرا نمی‌دانید؟

ما در گذشته آمار‌های مرگ و میر بیماران را از واحد‌های مختلف می‌گرفتیم، اما از چندین سال قبل، بخشنامه‌ای صادر شد با این مضمون که آمار مرگ و میر بیماران خاص دیگر منتشر نشود یا به دست ما نرسد؛ که به دنبال آن، وزارت بهداشت نیز دیگر این آمار‌ها را در اختیار ما نگذاشت.

*علت این تصمیم چه بود؟

دلیل این تصمیم به طور واضح برای ما مشخص نیست؛ صرفاً طی پیگیری‌هایی که از مراکز درمانی استان‌ها برای دریافت آمار مرگ و میر بیماران خاص داشتیم، اعلام کردند که اجازه این کار سلب شده است و دیگر آماری را به ما ندادند.

*بخشنامه مذکور در دوران کدام دولت صادر شد؟

این اتفاق در دو سال گذشته رخ داد.

*کدام بیماری‌ها در ایران به طور رسمی ذیل بیماری‌های خاص طبقه‌بندی می‌شوند؟ گفته می‎‌شود بیماری‌هایی نظیر «سرطان» و «ام‌اس» در رَسته بیماری‌های خاص طبقه‌بندی نمی‌شوند؛ این حرف صحت دارد؟

زمانی که سرفصلی تحت عنوان «بیماری‌های خاص» مطرح شد، به دوران سازندگی برمی‌گردد؛ در سال ۱۳۷۵ سه گروه مبتلا به «تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی» را به دولت پیشنهاد دادیم که به‌عنوان بیماران خاص شناخته شوند. تعریف ما از بیمار خاص، بیماری است که مادام‌العمر و به طور مستمر به درمان نیاز دارد. بر همین اساس، طرح پیشنهادی در هیئت دولت آقای هاشمی تصویب شد که این بیماران هم رایگان بیمه شوند و هم خدمات درمانی را به طور رایگان دریافت کنند. چندین سال بعد نیز در آغاز هر دوره ریاست جمهوری، از سوی بنیاد نامه‌ای در خصوص به رسمیت شناختن بیماری‌های سرطان و ام‌اس ذیل سرفصل بیماری‌های خاص به دولت ارسال می‌شد، اما هیچ‌یک از دولت‌ها حاضر به قبول این پیشنهاد نشدند.

*چرا با این درخواست موافقت نشد؟

در صورت پذیرش سرطان و ام‌اس در دسته بیماری‎‌های خاص، حتی فرانشیز دارویی (آن بخش از هزینه درمان که توسط خودِ بیمه‌شونده پرداخت می‌شود، فرانشیز نام دارد) نیز نباید از سوی بیمار پرداخت می‌شد و ملزم بود دارو به طور کاملاً رایگان در اختیار بیمار قرار بگیرد. اما تا کنون وزارت بهداشت و دولت‌ها این درخواست را نپذیرفته‌اند و بیماران ام‌اس و سرطان، در پروسه درمان خود می‌بایست فرانشیزی را پرداخت کنند.

*با این تفاسیر یعنی هزینه دارو و درمان فقط برای سه گروه از بیماران خاص رایگان است؟

بله، بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی روند درمان خود را به طور رایگان سپری می‌کنند. هرچند بیماران تالاسمی چند سالی است که با برخی مشکلات در این زمینه مواجه هستند؛ به طور مثال این بیماران اخیراً برای داروی «دسفرال» [که پیش‌تر به طور رایگان در اختیارشان قرار می‌گرفت]، موظفند هزینه پرداخت کنند؛ که این خلاف مصوبات است.

*موجودی بانک دارویی کشور تا چه حد پاسخگوی نیاز بیماران است؟ در این میان چقدر با کمبود دارویی روبه‎‌رو هستیم؟

در خصوص بیماران دیالیزی، خوشبختانه با مشکل کمبود دارو به صورت جدی مواجه نیستیم. اما در رابطه با بیماران مبتلا به سرطان، مشکل قدری جدی‌تر است؛ دارو‌ها مقطعی کمیاب می‌شوند و ممکن است تأمین آن‌ها برای مدت طولانی میسّر نشود. هم‌‎چنین برخی مواقع در تهیه دارو برای بیماران تالاسمی، هموفیلی و ام‌اس نیز با این مشکلات مواجه هستیم.

در بخشی از گفتگو اشاره کردید هزینه‌های دارو و درمان برای مبتلایان به سرطان، تمام و کمال رایگان نیست؛ سطح قیمت این دارو‌ها چگونه است؟ آیا بیماران مبتلا به سرطان در تهیه دارو با مشکل مواجه نمی‌شوند؟

متأسفانه برخی دارو‌های بیماری سرطان، که تحت پوشش بیمه نیستند، برای یک دوره مصرف ماهانه قیمتی بالغ بر ۵۰ الی ۶۰ میلیون تومان دارند. مشکل اساسی برای بیماران شیمی‌درمانی، علاوه بر پرداخت هزینه، این است که این گروه برای تأمین دارو ابتدا باید به داروخانه مراجعه کنند، سپس تأیید سازمان‌های بیمه‌گر را اخذ کنند تا بتوانند از سایر خدمات بهره‌مند شوند. در صورتی که در کشور‌های توسعه‌یافته معمولاً دارو‌های شیمی‌درمانی در داخل بیمارستان‌ها وجود دارند و بیمار شخصاً به دنبال خرید دارو نمی‎‌رود؛ بلکه با مراجعه به بیمارستان، تزریق خود را انجام می‌دهد. دارو‌های تزریقیِ شیمی‌درمانی قابل استفاده شخصی در منزل نیست که بیمار خودش آن را تهیه کند، بلکه بیمارستان‌ها و مراکز درمانی مربوطه باید از این نظر تأمین باشند.

*با توجه به اینکه خاص بودن این بیماری‌ها توجه و رسیدگیِ ویژه‌ای را از سوی دولت و نهاد‌های ذیربط می‌طلبد، شما میزان حمایت و رسیدگی دولت را در این زمینه چطور ارزیابی می‌کنید؟ آیا در مقایسه با دُوَلِ قبل، پیشرفت بخصوصی حاصل شده؟

خیر، در مقایسه با دولت‌های قبل پیشرفت بخصوصی حاصل نشده است. با اینکه بودجه‌ای هم به این امر اختصاص داده شده، اما امروزه تعداد بیماران و بیماری‌ها بیشتر شده؛ که همین موضوع تاحدودی ممکن است کیفیت رسیدگی را تحت تأثیر قرار دهد و این خارج از کنترل ما و دولت است.

پیش‌تر اشاره کردم؛ پیشنهادی که ما به دولتِ سازندگی دادیم و آن‌ها پذیرفتند، این بود که تمام مراحل درمان بیماران خاص رایگان انجام شود. اما متأسفانه الآن ما شاهد این رَویه نیستیم. با توجه به اینکه هر دولتی هم ضمن روی کار آمدن، مدعی می‌شود که درمان بیماری‌های خاص را رایگان خواهد کرد، اما در واقعیت این اتفاق نمی‌افتد.

*صرف نظر از مطالبات دارویی و درمانی، بیماران خاص دغدغه دیگری هم دارند؟

بله، فراوان. به طور مثال، «اشتغال» یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این بیماران است. این افراد به دلیل ابتلا به یک بیماری خاص معمولاً از سوی کارفرمایان، بنا به دلایل گوناگون، برای استخدام در مشاغل تأیید نمی‌شوند. در مراتب بعدی، مانند تمام جامعه، مشکلات مسکن و معیشت نیز برای این گروه مطرح است و مطالبات آن‌ها صرفاً در خدمات درمانی خلاصه نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • افتتاح نگارخانه استاد واعظی در هشترود
  • دولت تامین نیاز قهرمانان ملی را از اولویت‌ها می‌داند
  •  مسکن کارگری در راه است؟
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • انتقاد شدید فاطمه هاشمی از وزارت بهداشت
  • عملیات وعده صادق عامل ایجاد احساس غرور ملی است
  • تحقق پیش‌بینی هفته قبل: 1000 مورد به آمار کارخانه‌های احیایی در یک هفته اضافه شد
  • عملیات «وعده صادق» جلوه روشنی از عقلانیت انقلابی بود/ ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند/ بیش از ۱۰۰ مدیر ناکارآمد برکنار شدند
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد