Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهیمه نوری، هنرمند زیورآلات دست‌ساز مذهبی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، در خصوص انتخاب نام نمایشگاه «نام‌ها نشانه‌اند»، افزود: از کودکی نام‌ها برای من نشانه بودند، نشانی از یک حس، یک مفهوم، یک شی یا یک آدم،انگار هر چه که بود، نامی داشت و برای بودن باید که نامی بود، هر نام، نشان از حال و جا و کسی می‌داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بعدها فهمیدم خدا هم نامدارد و خدا بیشتر ازهمه نام داشت.وی ادامه داد: سال‌ها بعد در سفری کنار خانه خدا، درست میانه‌ی طواف، وقتی که نمی‌دانستم، دارم دور خدا می‌گردم، رفیقی آرام کنار گوشم گفت: «می‌دانی چرا طواف می‌کنی و دور می‌گردی ؟ آدم‌ها وقتی بلا گردان کسی باشند، دورش می‌گردنند.نوری عنوان کرد: در جواب حرف آن رفیق سکوت کردم و تنها نگاه کردم به خانه خدا و دلم ریخت، حالا معنی آن دوری عجیب و این نزدیکی غریب را می‌فهمیدم. خدایی که دور بود اما خیلی نزدیک، همه‌ی نام‌ها، نام خدا بود و نشانی از یک راه، عزیز، حکیم، علیم، رئوف، صبور، حلیم، همه عالم خدا بود.این هنرمند بیان کرد: درست یه سال بعد دیگر تمام نام‌ها برایم نشانه بودند، به همین خاطر هر چه در دل داشتم، به دستم کشاندم و به هنری جان دادم، مس را کنار نام «هو» نشاندم به عقیق سرخ روح بخشیدم، نقره را کنار مروارید و عقیق سبز قرار دادم و هر سه را کنار نام «حی» زینت دادم تا به گردن افراد زیور شود.نوری ادامه داد: فیروزه‌ی صبور و آبی را کنار برنج نشاندم تا با فلز، نام‌هایش را جاودانه کنم و کریمانه از نام ملک بگویم. مرغ حقم از مس شد، کلید در دهانش گذاشتم و در کنار فتاح نشاندم، تا بدانم به نام فتاحش دری بسته نخواهد ماند .طراحی نامناسب زیورآلات و بی‌علاقگی جوانان به خرید آنها؛ هدف از ساخت زیورآلات مذهبیاین هنرمند با اشاره به اینکه همیشه در این فکر بودم چرا زیورآلات با تم مذهبی در جامعه مورد توجه جوانان نیست و اظهار کرد: طراحی نامناسب زیورآلات امروزی موجب شده تا جوان حاضر نشوند زیورآلات مذهبی که نام «الله»، «علی (ع)» و اسما الحسنه بر روی آن نوشته است را خریداری کنند و بر گردن خود بیاندازند.نوری با بیان اینکه دغدغه طراحی زیورآلات برای جوانان و تأثیر گذاری این نام‌ها بر روی آنان همیشه در ذهنم بوده است، اظهار کرد: اینکه اثری طراحی کنم که بر روی روح و جسم افراد اثر بگذارد همانطور که در روایات و قرآن هم آمده است که نام‌های ائمه(ع) تأثیر زیادی بر روی افراد دارد.ارائه 40 اثر در نمایشگاهوی تعداد آثار در نمایشگاه را 40 اثر دانست و عنوان کرد: همه این زیور‌آلات حتی زنجیر هم دست‌ساز هستند این آثار ترکیبی از کارهای قدیم و جدیدم است.یادآور می‌شود، افتتاح نمایشگاه، زیورآلات دست‌ساز مذهبی، فهیمه نوری دهنوی، شنبه 30 اردیبهشت از ساعت 17 الی 20 آغاز خواهد شد و تا 4 خردادماه ادامه خواهد داشت، علاقه‌مندان جهت بازدید از این نمایشگاه م‌یتوانند به نشانی، مشهد، بلوار سجاد، سجاد دو، گلریز دو، پلاک 10 گالری فرزاد مراجعه کنند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۳۹۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، محمدعلی خزایی، رئیس هیئت مدیره شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه ساخت ربات‌های صنعتی، درباره ربات ساخته‌شده با درجه آزادی ۷ توضیح داد:این ربات در خطوط پرکن محصولات پتروشیمی و صنایع سیمان کاربرد دارد و می‌تواند به صورت خودکار، محصولات را در کیسه‌های ۵۰ کیلوگرمی پر کند و روی تریلر بچیند. این ربات قادر به پر کردن ۲۰ کیسه در هر بار عملیات است.

خزایی افزود: علاوه بر این، بالغ بر ۱۵۰ قطعه و تجهیز مورد استفاده در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را برای نخستین بار در سطح کشور طراحی و بومی‌سازی کرده‌ایم. به دلیل تحریم‌ها و شرایط اقتصادی، امکان واردات این قطعات وجود نداشت. تمام ۱۵۰ قطعه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی نصب و راه‌اندازی شده و عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی در خصوص بزرگ‌ترین دستاورد این مجموعه دانش‌بنیان گفت: مهم‌ترین اتفاق در مجموعه ما، اعتماد به دانشجویان و نیروی متخصص ایرانی بود. ما با حمایت و کمک این افراد توانستیم برای اولین بار این ربات را طراحی و نصب کنیم. این کار بزرگ توسط نخبگان ایرانی انجام شد و نهاد ریاست جمهوری نیز در زمینه دانش‌بنیان شدن به ما کمک شایانی کرد.

خزایی تصریح کرد: قیمت تجهیز ما حدود ۱۵ میلیارد تومان برآورد شده است، در حالی که نمونه خارجی آن ۹۰ میلیارد تومان قیمت دارد. محصول ما خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارد که شرکت‌های خارجی ارائه نمی‌دهند.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: محصول ما در قسمت تعمیر و نگهداری به گونه‌ای طراحی شده که در صورت بروز اشکال در عملکرد ربات، به راحتی از خط خارج شده و به صورت دستی به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مشکل حل شود. این در حالی است که درباره محصولات شرکت‌های خارجی، تا زمانی که قطعات از خارج از کشور برسد، مدت زیادی زمان می‌برد. محصول ما تا حدودی از ارزبری نیز جلوگیری کرده است.

خزایی در خصوص رقم اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده توسط این مجموعه گفت: در مجموعه ما به طور مستقیم برای ۲۰ نفر شغل ایجاد شده است و حدود ۶۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم با ما همکاری می‌کنند.

 این فعال حوزه فناوری در خصوص استفاده از حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این مجموعه در حال حاضر نیازمند حمایت‌های مالی است که در این راستا، تقاضا داریم که بانک‌ها با ارائه تسهیلات و تسریع در فرآیند دریافت وام، همکاری بیشتری با ما داشته باشند. همچنین، خواهان حمایت در زمینه‌ حضور در نمایشگاه‌ها، بهره‌مندی از معافیت‌های مالیاتی و دریافت زمین  برای توسعه فعالیت‌های خود هستیم.

وی در پایان خواستار در نظر گرفتن تدابیری برای جلوگیری از واردات محصولات مشابه تولیدات ایرانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • میدان ۱۲ فرودین، نماد ناکارآمدی مدیریت شهری در سنندج + گزارش پیگیری
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • سانتافه 2024؛ جوجه اردک زشت کره ای در نمایشگاه خودرو پکن (+تصاویر)
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ۹ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • تصاویر نجومی نهم اردیبهشت (۲۸ آوریل)
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان