Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود نصوری روز پنج شنبه در حاشیه بازدید از محل اجرای این پروژه باحضور باستی معاون عمرانی استانداربوشهر در شهرستان تنگستان افزود: با احداث این پروژه آب شیرین کن آب شرب مورد نیاز 36 روستای شهرستان تنگستان وشهردلوار با جمعیتی بالغ بر 36 هزار و 500 نفر تامین خواهد شد.
وی بیان کرد: این پروژه با 170 میلیارد ریال اعتبار و در مدت 18 ماه اجرایی می شود که دوره بهره برداری از آن نیز 15 سال خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نصوری یادآور :با بهره برداری از این پروژه ،میزان آب شرب تولیدی به 7 هزار و 500 میلیون مترمکعب در طول شبانه روز خواهد رسید.
وی گفت: در چند سال اخیر باتوجه به کاهش میزان منابع تامین آب شرب روستاهای استان بوشهر بویژه آب تامین شده از محل خط کوثر استان ،احداث پروژه های آب شرین کن برای تامین آب پایدار روستاهای استان بوشهر اهمیت قابل توجهی پیدا کرده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر ادامه داد: در این راستا با هدف تامین آب شرب پایدار درشهرستان جم وشهرسیراف در سال گذشته نیز عملیات اجرایی پروژه آب شیرین کن سیراف با حضور وزیر نیرو آغاز شد که این پروژه نیز با تدابیر پیش بینی شده هم اکنون درحال اجرا است.
نصوری یادآور شد: علاوه‌ برپروژه های یادشده جهت تامین آب شرب شهرستان عسلویه نیز ایجاد آب شیرین کن به میزان 5000مترمکعب نیز از دیگر برنامه های شرکت آب وفاضلاب روستایی استان بوشهراست که با تامین اعتبارات لازم عملیات اجرایی آن نیز بزودی آغازخواهد شد.
دراین بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر نیز تامین آب شرب سالم وبهداشتی را از مهم ترین دغدغه های دولت ومحورین ترین اولویت درتامین نیازهای مردم استان درشرایط خشکسالی وکم آبی درسال های اخیر عنوان کرد. محمد حسن باستی گفت: درحال حاضربا توجه به شرایط خشکسالی وکمبود منابع تامین آب درکشور و ازجمله استان بوشهر که کمتراز 10درصد از آب مصرفی آن ازمنابع داخلی استان وبقیه از منابع خارج ازاستان تامین می شود استان برنامه های مختلفی رادردست اقدام دارد که ازجمله این اقدامات ایجادآب شیرین کن ها درمناطق ساحلی به منظورتامین منابع مطمئن وپایدارآب شرب است.
وی افزود: در این راستا درسال گذشته آب شیرین کن 10هزارمترمکعبی کنگان ونیزآب شیرین کن ١٠هزارمترمکعبی شهربوشهربهره برداری شد.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر یادآورشد: درسال گذشته عملیات اجرایی آب شیرین کن جهت تامین آب شهرستان جم و نیز شهرسیراف آغازشد و درتکمیل ظرفیت های موردنیازجهت تامین آب شرب شهر بوشهر به زودی آب شیرین کن ٣٥هزارمترمکعبی این شهر نیز آغاز می شود که با اجرای آن مشکل تامین آب در سطح شهرستان بوشهر برطرف می شود.
7212/ 6045 خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده:اکبر اقبال مجرد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۲۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی رستمی بعد از ظهر جمعه در نشست شورای عشایری تنگستان اظهار داشت: امور عشایری نمی‌تواند به تنهایی جواب گوی همه مشکلات جامعه امور عشایری در استان باشد.

مدیرکل عشایری استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت همه دستگاه‌های اجرایی کشور موظف هستند که در طرح‌ها و برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بودجه‌های سنواتی خود با اختصاص اعتبارات مناسب با جمعیت عشایر وظایف خود را در قبال جامعه عشایری انجام دهند.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که دولت مردمی سیزدهم به عشایر توجه دارد بحث آئین ساماندهی است که موجب ۱۰ برابری افزایش اعتبارات عشایری شده است.

مدیرکل عشایری استان بوشهر یاد آور شد: در تنگستان در طی ۲ سال گذشته خدمات بسیار خوبی با اعتبارات بیش از سه میلیارد تومان به عشایر شهرستان ارائه شده است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم شعار سال مقام معظم رهبری در شهرستان در خصوص جهش تولید و مشارکت مردمی محقق شود منوط به همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در کنار عشایر است.

رستمی بیان کرد: جمعیت عشایر تنگستان یک درصد جمعیت این شهرستان است که نیازاست در اعتبارات شهرستان معادل یک درصد جمعیت اعتبار برای امور عشایری شهرستان در نظر گرفته شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خاطر نشان کرد: ۲.۵ درصد جمعیت استان بوشهر را عشایر تشکیل می‌دهند ولی اعتبارات که برای امور عشایری استان در نظر گرفته می‌شود زیر نیم درصد است.

وی ادامه داد: در تسهیلات تبصره ۱۸ مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان باز پرداخت هفت ساله برای اشتغال عشایر شهرستان مبلغ ۳ میلیارد تومان به ۲۵ نفر تسهیلات داده شد.

نصب پنل‌های خورشیدی

رستمی افزود: انتظار داریم در سال جاری با نصب پنل‌های خورشیدی اتفاقات خوبی در شهرستان ایجاد شود که دیگر شاهد چادر عشایر بدون برق نداشته باشیم و برای این منظور امور عشایری استان ۵۰ درصد اعتبارات این طرح از محل اعتبارات اداره کل و۵۰ درصد نیز از محل اعتبارات شهرستان اختصاص داده شود.

مدیرکل عشایری استان بوشهر خواستار برگزاری جلسات امور عشایری تنگستان به صورت مداوم و در هر فصل حضور عشایر برگزار شود.

وی اضافه کرد: در تنگستان ۱۶ آب گرم کن خورشیدی در اختیار عشایری قرار گرفته که نیاز است مشخص شود که به کدام یک از عشایر داده شده است.

کد خبر 6089328

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد