Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

به نقل از روزنامه آلمانی دی ولت، توماس دمایزیر، وزیر کشور آلمان نیز طرح ممنوعیت حمل لپ تاپ در پروازها از طرف مسافران برای ایمنی بیشتر که از طرف آمریکا مطرح شده بود را عملی و قابل تصور دانست. وی قبول این طرح را رد نکرده و از نگرانی های مشترک با آمریکا در زمینه امنیت هوایی و خطرات جدید برای آن سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که امروز قبل از مشاوره با همتایان اروپایی خود در بروکسل سخن می گفت تصریح کرد که استدلال های زیادی وجود دارد مبنی بر اینکه لپ تاپ ها در محل حمل بار هواپیما امن تر هستند تا در کیف دستی مسافران پرواز. البته این یک تغییر مهم است. اما من باید بگویم که در شرایط عدم اطمینان ایمنی مقدم بر راحتی است.

دمایزیر با نگاهی به گفتگوهای اخیر با نمایندگان دولت آمریکا در واشنگتن گفت: ما بسیار خوب توسط همکاران آمریکایی خود به صورت دو جانبه اطلاع رسانی شدیم. این اطلاعات همچنین به محافل و گروه های دیگر هم داده خواهد شد.

این در حالی است که در اتحادیه اروپا انتقادهای زیادی به تصمیمات آمریکا برای گسترش طرح ممنوعیت حمل لپ تاپ ها در پروازها از برخی کشورهای عربی به پروازهای کشورهای عضو اتحادیه اروپا به آمریکا وارد شده است.

دولت ترامپ چندی پیش درحرکتی عجیب دستور داد هیچ مسافر پرواز مستقیم به آمریکا از 8 کشور شامل کشورهای اردن، کویت، مصر، ترکیه، عربستان، مراکش، قطر و امارت متحده حق حمل لپ‌تاپ و سایر ابزارهای الکترونیکی داخل هواپیما را ندارند و باید قبل از سوار شدن به هواپیما آن را به بخش تحویل بار بدهند. ترامپ اخیرا گسترش این طرح به پروازها ی مستقیم اروپا به آمریکا را هم مد نظر قرار داده است.اتحادیه اروپا و آمریکا

وزیر کشور آلمان امروز در سخنان خود بر اقدام مشترک اتحادیه اروپا و آمریکا در طرح ممنوعیت لپ تاپ ها در پروازها تاکید کرد. وی ابراز امیدواری کرد که بعد از ادامه گفتگوهای کارشناسان هر دو طرف، هفته آینده در واشنگتن تصمیم یکجانبه ای در این باره اتخاذ نشود.

نمایندگان بلندپایه دو طرف چهارشنبه شب در بروکسل تصمیمی در این باره نگرفتند. خطوط هوایی نگرانند با اجرایی شدن چنین طرحی فروش بلیط آن ها کاهش چشمگیری داشته باشد. همچنین اجرای چنین طرحی خطر وقوع آتش سوزی در محفظه حمل بار هواپیما بر اثر جمع شدن مقادیر زیادی لپ تاپ و وسایل الکترونیکی را ایجاد می کند.

واشنگتن در ماه مارس طرح ممنوعیت حمل لپ تاپ توسط مسافران پرواز مستقیم از هشت کشور عربی را در دستور کار قرار داد. دلیل آن نگرانی ها درباره وجود مواد منفجره در این دستگاه الکترونیکی عنوان شده است. حالا آمریکا تصمیم دارد این طرح ممنوعیت حمل لپ تاپ را به پروازهای مستقیم از اروپا نیز گسترش دهد که این مسئله با انتقادهای زیادی از طرف کشورهای اروپایی روبرو شده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۶۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از الجزیره، برخی نمایندگان کنگره آمریکا خواستار اعمال محدودیت در کمک واشنگتن به تل آویو شدند.

در همین ارتباط گزارش شده است که حداقل ۸۸ نماینده کنگره در نامه‌ای به «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا از او خواسته‌اند تا سیاست ممنوعیت فروش تسلیحات به کسانی که مانع کمک آمریکا به غزه می‌شوند، در مورد اسرائیل اعمال شود.

این ۸۸ عضو کنگره در نامه خود به بایدن، محدودیت‌های رژیم صهیونیستی در کمک به غزه را باعث ایجاد یک فاجعه انسانی بی سابقه در غزه عنوان کرده‌اند.

از طرف دیگر اعضای هیئت علمی کالج هنر و علوم دانشگاه اموری آمریکا در جورجیا خواستار اخراج رئیس دانشگاه شدند و در جلسه‌ای دانشگاهی به رئیس دانشگاه رأی عدم اعتماد دادند.

رأی عدم اعتماد بخشی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اموری به رئیس این دانشگاه در حالی صورت گرفته است که او پیشتر طی هفته گذشته از نیروهای پلیس جهت اقدام علیه دانشجویان معترض در دانشگاه دعوت کرده بود.

در واقع به نظر می‌رسد درخواست برای برکنار رئیس دانشگاه اموری مرتبط با همکاری او با نیروهای امنیتی آمریکا جهت سرکوب و بازداشت دانشجویان معترض صورت گرفته است.

این در حالی است که حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخواستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه همچنان دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

دیگر خبرها

  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • درخواست ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو در کنگره
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • نیروی دریایی آمریکا چند هواپیما و از چه انواعی در اختیار دارد؟ (+عکس)
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت