Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@19:03:46 GMT

کدام قسمت های بدن به ماساژ نیاز دارند؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۴۷۶۳۱

فواید ماساژ بر کسی پوشیده نیست. اما بسیاری از افراد، ماساژ را مختص کمر و شانه ها می دانند. لازم به ذکر است که ماساژ، عملی پرفایده است و باید برای دیگر نقاط بدن از جمله سر، صورت و غیره نیز انجام شود. در این صورت می توانید اطمینان داشته باشید که از فواید ماساژ بهره مند شده اید.
ماساژ بدن برای کاهش دردهای ناشی از خشکی بدن، مقابله با استرس و حتی کاهش تجمع مایعات در بدن مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه برای ماساژ دادن به تبحر و داشتن اطلاعات کافی نیاز هست، ولی با این حال ما می توانیم با آموزش چند ماساژ ساده کیفیت زندگی مان را بهبود ببخشیم.
برای بهره مند شدن از یک ماساژ کامل، در اولین گام نیاز به برخی امکانات است. برای این کار برخوردار بودن از یک اتاق، تخت یا صندلی مخصوص، اندکی نور و همچنین محیطی آرام و بدون سر و صدا الزامی است. در نظر داشته باشید که دمای محیط نیز باید مناسب باشد. فردی که ماساژ می دهد بهتر است اتاق را با چند شمع یا حتی عود(البته به شرطی که فرد مورد نظر به آن آلرژی نداشته باشد و بوی تند باعث آزارش نشود) آماده کند. استفاده از عصاره های روغنی آرامبخش مانند اسطوخودوس تاثیر زیادی در ایجاد آرامش فرد دارد.کدام قسمت های بدن به ماساژ نیاز دارند؟
علاوه بر این نیاز به روغن ماساژ دارید. امروزه این روغن ها در اکثر داروخانه ها و مغازه های مخصوص وجود دارند. البته باید به نوع پوست فرد توجه کرد. اگر پوست وی حساس باشد، نیاز به روغن های مخصوص است. ملایم ترین روغن ها شامل روغن بادام و روغن جوجوبا می شود. حوله تمیز که گرم شده باشد نیز از دیگر لوازم مورد نیاز ماساژ خوب است.
علاوه بر ماساژهایی که به دستور پزشک انجام می شود، همه افراد می توانند از یک جلسه ماساژ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ای بهره مند شوند تا دردهای روزانه از تن شان زدوده شود. اما باید بدانید که برخی از نقاط بدن وجود دارد که ماساژورها بدون فوت وقت به سراغشان می روند و ماساژ می دهند.
ماساژ سر برای قبل از امتحان و برای صاحبان مشاغلی که نیاز به تمرکز زیادی دارند و افرادی که ساعات زیادی با رایانه کار می کنند مفید است
خودتان نیز می توانید برای خلاص شدن از دردها و خستگی های روزمره به سراغ این نقاط بروید و ماساژ دهید. خواهید دید که احساس بهتری داشته و هر چه زودتر به آرامش می رسید. بنابراین از ماساژ این ۵ قسمت بدن غافل نشوید.
سر
درست است که ماساژ شانه ها خستگی را از تن به در می کند، اما ماساژ سر نیز از اهمیت زیادی برخوردار است. بیش از نیمی از افراد در پایان روز کاری از خستگی زیاد رنج می برند. ماساژ سر و بویژه جمجمه، احساس خوشایندی ایجاد می کند، چون به واسطه تحریک جریان خون باعث آرامش و استراحت عضلات ناحیه سر می شود.
اگر توجه داشته باشید استرس جمع شده در بدن باعث ایجاد مشکلات سلامتی شده و افسردگی در پی دارد. ماساژ جمجمه یکی از بهترین روش ها برای کاهش این حالات است.
از ماساژور بخواهید سرتان را ماساژ دهد. ماساژ نقطه بالای سر (بین ابروها و بالای جمجمه) برای افرادی که کارشان ذهنی است و از مغزشان زیاد کار می کشند، فوق العاده است. این ماساژ همچنین برای قبل از امتحان و برای صاحبان مشاغلی که نیاز به تمرکز زیادی دارند و افرادی که ساعات زیادی با رایانه کار می کنند موثر است. ماساژ جمجمه باعث آزاد شدن فشارها شده و بداخلاقی را از بین می برد. این نوع ماساژ همچنین به بهبود کیفیت خواب کمک زیادی می کند.
صورت
از ماساژور بخواهید صورت تان را نیز ماساژ دهد و یا اینکه خودتان این کار را انجام دهید. این کار نه تنها با باز کردن پوست باعث جوان تر به نظر رسیدن می شود، بلکه به شما کمک می کند که احساس آرامش بیشتری کنید. اگر مضطرب یا عصبی شده اید، پیشنهاد می کنیم ماساژ صورت را انجام دهید. ماساژ صورت بعد از یک روز کاری خسته کننده و همچنین در مواقع اضطراب و فشارهای روحی روانی کمک زیادی به فرد می کند.
گوش ها
ماساژ گوش ها بیش از آنچه تصور می کنید شما را به آرامش می رساند. آیا می دانید که یکی از عوامل استرس زا، صداهای محیط در کلانشهرها است که در طول روز در معرض آن قرار داریم؟ صدای بوق ماشین ها، داد و فریاد مردم، صدای موسیقی و تمام صداهای اطراف ما باعث خستگی و حتی ایجاد اضطراب و مشکلات ناشی از آن می شوند.
ماساژ ران ها و پاها نه تنها لذتبخش است، بلکه به پیشگیری از برخی دردهای ناشی از نشستن های طولانی مدت کمک زیادی می کند
در عوض سکوت باعث آرامش روح و روان شده و از هجوم افکار منفی جلوگیری می کند. علاوه بر این باعث کاهش از بین رفتن انرژی مغزی می شود.
ماساژ پشت گوش ها با حرکات دورانی و سپس تکان دادن نرمه گوش در جهت عقربه های ساعت باعث ایجاد آرامش روح و روان می شود. بنابراین فقط به ماساژ شانه ها بسنده نکنید.
نوک انگشتان
معمولا کسی نوک انگشتان خود را ماساژ نمی دهد، اما غافل شدن از این نقاط اشتباه است. اگرچه نوک انگشتان از مقاوم ترین نقاط بدن است، اما در عین حال جزو حساس ترین نقاط نیز محسوب شده و نیاز به توجه ویژه ای دارند. این نقاط حاوی پایانه های عصبی زیادی است که باید با تکنیک فشار آوردن به آرامش برسند. این نوع ماساژ برای افرادی که در طول روز با صفحه کلید رایانه کار می کنند و در حال تایپ هستند عالی است.
ران ها
پاها و ران ها جزو نقاط فراموش شده در ماساژ محسوب می شوند، چون معمولا ماساژ تا کمر و دنبالچه انجام می شود. ماساژ ران ها و پاها نه تنها لذتبخش است، بلکه به پیشگیری از برخی دردهای ناشی از نشستن های طولانی مدت کمک زیادی می کند. بنابراین از ماساژور بخواهید که پاهایتان را نیز ماساژ دهد. می توانید در وضعیت راحتی بنشینید و این نقاط از بدن تان را به آرامی ماساژ بدهید.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۴۷۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش

امید طهرانی تهیه کننده مجموعه مستند «شبکه» در رابطه با شکل‌گیری ایده ساخت و انتخاب سوژه این مستند به خبرنگار مهر گفت: شبکه سه در رابطه با فضای مجازی قصد تولید یک مستند را داشت از همین رو با برگزاری چند جلسه با رویکردهای شبکه آشنا و در نهایت به تفاهم رسیدیم. خودم هم قبلا در این زمینه مطالعه و فعالیت هایی داشتم و با برگزاری مجموعه جلساتی با پژوهشگران، درختواره موضوعات را طراحی کردیم و پس از تلفیق موضوعات با یکدیگر به ۹ عنوان کلی برای تولید رسیدیم.

وی با اشاره به این‌که اکثر فعالیت های مرتبط با علوم انسانی، پیوست فضای مجازی دارد، مطرح کرد: اهمیت فضای مجازی و این سوژه با توجه به این‌که مساله روز جهان به شمار می‌رود برای همه محسوس است. عمدتا فعالیت های ما با فضای مجازی مرتبط است و تبیین و تعریف جامع از فضای مجازی مساله ای جدی است که در این مستند تلاش کردیم از دریچه همین مساله به تعریف و تبیین ابعاد مختلف فضای مجازی بپردازیم.

یک مستند کارشناسی با بیش از ۹ ماه پژوهش

این تهیه کننده مستند با اشاره به این‌که مجموعه مستند «شبکه» شامل ۹ قسمت می‌شود، گفت: این مستند در ۲ فاز تولید شده است، فاز اول شامل ۵ قسمت در سال ۱۴۰۱ و فاز دوم شامل ۴ قسمت در سال ۱۴۰۲ تولید شده است. تولید این مستند فرآیند پژوهشی قابل توجهی داشته است و ۶ ماه برای تولید ۵ قسمت اول و ۳ ماه برای تولید ۴ قسمت دوم پژوهش انجام شده است. همچنین در این مدت با پژوهشگران مختلف و مراکز تخصصی مختلف که در این زمینه فعالیت می‌کنند جلسه برگزار کرده و نکات آن ها را گردآوری کردیم. همچنین در قالب پیش مصاحبه و مشورت حدود ۸۰ جلسه کارشناسی داشتیم تا به لیستی ۲۵ نفره برای مصاحبه رسیدیم که در نهایت به واسطه محدودیت ها با ۱۸ نفر مصاحبه انجام دادیم.

وی در رابطه با موضوعات مستند، عنوان کرد: قسمت اول با موضوع «قدرت و فضای مجازی» آغاز می‌شود که نقش فناوری و شبکه بر مفهوم قدرت را مورد توجه قرار می‌دهد، این موضوع در قسمت های دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته است و نسبت فناوری و شبکه با اقتصاد، ارتباطات، هویت، سرگرمی، خانواده، هوش مصنوعی و حکمرانی در سایر قسمت ها مورد بررسی واقع شده است. تلاش ما بر این بوده هر موضوع را از دریچه تخصصی آن موضوع در کنار ادعاهای فضای مجازی در رابطه با آن موضوع بررسی کنیم. مثلا مفهوم ارتباطات به صورت تخصصی در کنار ادعای فضای مجازی مبنی بر گسترش ارتباطات توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است و نتیجه این بررسی ها به عنوان جمع بندی در یک قسمت از مجموعه ارایه شده است.

بی رحمی در قبال یک روایت جذاب و پرزحمت

طهرانی با یادآوری این‌که جمع بندی را در قالب روایت ارایه کرده اند، راجع به جنس روایت این مستند گفت: به غیر از یک قسمت، همه قسمت ها یک شخصیت دارند که راوی داستان است. حضور این راوی برای بهتر شدن قصه ساخته و پرداخته شده نویسنده آن قسمت است البته تمام موارد عنوان شده توسط این شخصیت مبنای پژوهشی دارد. تلاش کردیم روایت اول شخص داشته باشیم چرا که مخاطب ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کند.

وی در رابطه با چالش‌های تولید این مستند، ضمن گلایه از بودجه پایینی که برای تولید این مستند در اختیارشان قرار گرفته است، مطرح کرد: خلق روایت و طراحی کاراکتری که متناسب با موضوع هر قسمت باشد و بتوانیم موضوع را از زبان او روایت کنیم کار پرچالش و سختی بود به عنوان مثال برای یک قسمت ۱۲ بار متن را بازنویسی کردیم و در قسمت هایی ۳ یا ۴ مرتبه متن می‌نوشتیم اما خوب نمی‌شد و بعضا جلسات چند ساعته داشتیم تا شخصیت جدیدی طراحی کنیم. برای ما خیلی مهم بود که روایت قصه گو بوده و برای مخاطب جذاب باشد.

وی با گلایه از نبود توجه کافی به جذابیت روایت در آنتن سیما، گفت: به نظر می‌رسد این مستند به صورتی که شایسته آن است مورد توجه قرار نگرفت و صرفا به عنوان یک برنامه برای پرکردن کنداکتور به آن نگاه شد در حالی که پخش این مستند در مراکز تخصصی مورد اقبال این محافل قرار گرفته و بحث و گفت‌وگوهای کارشناسی را به دنبال داشته است. همچنین نبود توجه به تولید مستند داستانگو برای مخاطب منجر به دلسردی ما شده و از مدل برخورد آنتن با اینگونه مستندها ناامید و دلخور شدیم.

مخاطب تصمیم می‌گیرد فضای مجازی چه آورده‌ای برایش دارد

طهرانی با اشاره به زمان و انرژی زیادی که صرف ضبط مصاحبه‌ها شده است، گفت: بیشترین فشار روی گروه در وهله اول بحث فشار مالی بود، بعد از آن تولید روایت، کار پرچالشی بود و با گذر از چالش‌های ضبط و مصاحبه، در زمینه های تصویربرداری و تدوین چالش قابل توجهی نداشتیم و کارها به خوبی انجام شد.

این مستندساز در پایان درباره دیگر ویژگی این مجموعه گفت: مجموعه مستند «شبکه» تلاشی است برای ایجاد پرسش و سوال در مخاطب که مجدد به ریشه های فناوری و ابزاری که در دست ما است، فکر کند و ببیند این فناوری به ما چه می‌دهد و از ما چه می‌گیرد. فضای مجازی هم مشابه هر فناوری دیگری پروتکل رفتاری مختص خود را دارد و سرویس هایی به ما ارایه می‌دهد و چیزهایی از ما می‌گیرد لذا باید توجه کنیم چه چیزهایی از ما می‌گیرد و چیزهایی که به ما می‌دهد چه کمکی به زندگی ما می‌کند. تلاش ما بر این بوده مخاطب با این مسایل آشنا شده و خود نسبت به این موارد و استفاده از این ابزار تصمیم بگیرد.

کد خبر 6093842 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!
  • تاثیر عجیب بد جویدن غذا روی زیبایی صورت
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • مهار حریق خودرو در بلوار یاسر شهرکرد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • جزیره ایرانی شیخ اندرآبی
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • دانلود سریال افعی تهران قسمت ۹ نهم کامل
  • دانلود سریال اکازیون قسمت ۶ ششم ( قسمت 6 اکازیون ) با حجم نیمه رایگان