Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس:به گزارش خبرآنلاین، زنگ آغاز دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از ساعت 8 صبح امروز با دستور وزیر کشور به صدا درآمد.

انتخاباتی که 6 نامزد از شورای نگهبان جواز ورود به آن را گرفته بودند اما در فاصله باقیمانده تا 29 اردیبهشت ابتدا محمدباقر قالیباف و سپس اسحاق جهانگیری به نفع ابراهیم رئیسی و حسن روحانی از صحنه رقابت کنار رفتند تا مردم امروز برای انتخاب رئیس جدید پاستور از بین حسن روحانی، مصطفی هاشمی طبا، ابراهیم رئیسی و مصطفی میرسلیم پای صندوق های آرا بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزدهای اصلی و انصرافی هم امروز پابه پای مردم در ساعات اولیه پای صندوق رفتند و رأی خود را به صندوق انداختند. یکی حسینیه ارشاد را محل رای دادن خود کرد و دیگری یک مسجد در شهر ری. کی کاندیدای انصرافی هم سری به اردبیل شد و رای خود را آنجا درون صندوق انداخت.

هرکدام از نامزدها بعد از پایان رای دادن در جمع خبرنگاران حضور یافتند. تشکر از حضور پرشور مردم در انتخابات از همان دقایق اولیه و دعوت به حضور دیگر واجدین رای سرخط اصلی سخنان آنها بود.

در جدول زیر محل رای نامزدهای اصلی و انصرافی و اهم سخنان آنها بعد از رای دادن آمده است؛

 

اسامی نامزدها

محل رأی دادن

اظهارات بعد از رأی دادن

حسن روحانی

حسینیه ارشاد

*مردم همیشه احساس تکلیف می کنند و با حضور در پای صندوق های رای سرنوشت خود و فرزندانشان و حتی سرنوشت نسل های آینده را تعیین می کنند. این حضور پرشور انتخابات قدرت ملی و امنیت ملی را تقویت می کند و راه پیشرفت را هموار می کند.

* ما به سمت سال 1400 حرکت می کنیم یعنی به سمت قرن جدید باید تلاش کنیم با آمادگی کامل وارد این قرن جدید شویم. این انتخابات برای تاثیرگذاری کشورمان در منطقه و جهان است و برای آسایش خود و فرزندانمان است و همه مردم با حضور حداکثری در این انتخابات شرکت می کنند.

* هر نامزدی که انتخاب می شود باید به او کمک کرد تا این مسئولیت سنگین را به سرانجام برساند و هر کسی که انتخاب می شود باید از فردا با وحدت، همدلی و نشاط و شادی به او کمک کنیم.

* کشور فقط با قانون اداره می شود و متاسفانه دو مشکلی که همواره وجود داشته قانون گریزی و اخلاق گریزی است که باید برای حل این دو مشکل به هم کمک کنیم.

ابراهیم رئیسی

مسجد ارشاد شهرری

*ملت ایران در همه صحنه‌ها و حضور در انتخابات همواره افتخارآفرین بوده‌اند.یکی از افتخارات بزرگ جمهوری اسلامی حضور مردم برای شکل دادن به نهادهای کشور بوده است. رای مردم در نظام جمهوری اسلامی تشریفاتی نیست.

 

* در دنیا با رای مردم قیافه می‌گیرند و حرف آن را می زنند اما در نظام جمهوری اسلامی رای مردم یک واقعیت است. مردم در این انتخابات سکاندار قوه مجریه را انتخاب می‌کنند.  پیش بینی می‌کنم که حضور مردم در انتخابات حداکثری و بسیار خوب باشد.

مصطفی هاشمی طبا

مدرسه شهید قاسم زاده

 

* مردم به آقای روحانی بدهند و امیدوارم که ایشان پیروز انتخابات باشند.

* رئیس جمهوری که به قانون تمکین نکند یا بخواهد فراتر از قانون عمل کند اساسا شخصیت رئیس جمهوری ندارد.

* من با ایده مشخصی آمده ام و آن را مطرح کردم و انصراف به معنی انصراف از عقایدم است. من بر سر مواضع خود هستم ولو اینکه حتی یک رای هم نیاورم.

*{ در پاسخ به این سوال که ممکن است آرای داده شده به وی از صندوق آرای روحانی کم شود}: ایشان بدون اینکه به رای من نیاز داشته باشند باید رای داشته باشند.

مصطفی آقامیرسلیم

مسجد قبا

 

انتخابات زیادی از اول انقلاب اسلامی تاکنون برگزار شده که در برخی نتایج موافق و برخی مخالف نظر ما بوده و این بار هم همینطور است. ما به نظر مردم  احترام می‌گذاریم.

*{درباره اینکه در صورت رای آوری رقبایتان، اولین اقدام شما چیست}: اولین کار این است که به او تبریک می‌گویم و بعد دستاوردهایی که از شناخت کشور داشتم را در اختیار او قرار خواهم داد.

* به مردم توصیه می‌کنم با مشارکت بالا، در تمام فرآیندهای مردم سالاری شرکت و به طور قاطع حفظ کنند و به ویژه به طور قاطع به نظارت عمومی بپردازند. مردم باید عملکرد مسئولان را نقادی کنند.

*{با اشاره به به اینکه گفته شده سردار سلیمانی از نامزدی حمایت کرده و او به این امر اعتراض کرده است}:این مسائل بسیار خطیر است و شورای نگهبان باید رسیدگی کند. چون این اقدامات باعث تحول در آرا می‌شود. خوشبختانه من تکذیبیه سردار سلیمانی را دیدم به دلیل اینکه این اقدامات بیشتر در فضای مجازی اتفاق می افتد، سلامت انتخابات را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

اسحاق جهانگیری

حسینیه ارشاد

* بر اساس نظرسنجی ها و خبرهایی که از ابتدای صبح از سراسر کشور دارم، به لطف خدا در همین ساعات اولیه شاهد حضور گسترده مردم پای صندوق های رای هستیم.

* ملت ایران بهتر از هر کسی نسبت به کشور خود حساسیت دارد و همچنین وضعیت منطقه و حساسیت‌های آن را می داند و با حضور خود پای صندوق‌های رای حماسه بزرگی امروز خلق خواهند کرد، که در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد. این انتخابات هم برای ملت ایران و هم برای دشمنان ایران پیام‌های بسیاری خواهد داشت. پیام این حضور به دشمنان ملت این است که ایران ملتی یکپارچه و متحد است که راه خود را انتخاب کرده و از آرمان‌های انقلاب،‌ امام و رهبری خود دفاع می‌کند.

* پیام انتخابات امروز در داخل این است که ما راه توسعه و پیشرفت کشور را شناخته‌ایم و این راه را با سربلندی ادامه خواهیم داد.

*ما به دنبال مذاکره مستقیم با آمریکا نیستیم الا در محدوده مسائل هسته‌ای اما در منطقه و مواردی که منوط به منافع ملی کشور شود تصمیم گیری خواهیم کرد.

* مردم ایران مردمی بزرگ و موقعیت شناس هستند. خواهش من از مردم این است که رای دادن خود را به ساعات آخر نیندازند و با توجه به شلوغی صندوق‌های رای هر چه سریعتر پای صندوق‌ها حضور یابند تا کمتر معطل شوند. آنها بدانند که در این چند ساعت سرنوشت چندین ساله آینده خود و فرزندان ایران رقم خواهد خورد.

محمدباقر قالیباف

مسجد حضرت ابوالفضل اردبیل

*انتخابات جشن جمهوریت نظام است، بنده هم در کنار حضور گسترده مردم در سراسر کشور، امروز توفیق دارم در جمع امت شهیدپرور، ولایتمدار و با غیرت اردبیل حضور داشته باشم و در انتخابات شرکت کنم.

* دلیل حضور من در اردبیل این بود که دوشنبه قرار بود به این شهر بیایم و مردم نیز حضور پیدا کرده بودند. اما به دلیل بحث های کاری توفیق پیدا نکردم در جمع مردم حضور داشته باشم. به دلیل آنکه دوشنبه در جمع مردم حضور نداشتم، تشخیص دادم به پاس حضور مردم و تقدیر و تشکر از آنها، امروز در یکی از مناطق محروم اردبیل همراه سایر مردم ایران رای بدهم.

*بعد از انتخابات حتما رقابت ها به پایان خواهد رسید و آغاز کار و خدمت برای مردم در مبارزه با فقر و مشکلات اقتصادی آغاز می شود، امیدوارم با هر گرایشی دست به دست هم دهیم و به این مردم عزیز خدمت کنیم و با توجه به حضور مردم، فکر می کنم مشارکت در سراسر کشور در سطح عالی باشد.

 

2929

 

 

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۵۳۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز

دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور هشت نامزد راه یافته به این دور برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان در کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی مجلس با هم رقابت کردند که در پایان ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی روز بیست و یکم اردیبهشت ماه در ۲۱ حوزه و با رقابت ۸۸ نامزد راه یافته به این مرحله برگزار و فهرست اسامی راه یافتگان از سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت ماه از سوی فرمانداران منتشر می شود و نامزدهای راه یافته به این مرحله از ساعت هشت صبح پنجشنبه سیزدهم تا هشت صبح بیستم اردیبهشت ماه فرصت دارند تا برنامه های خود را در قالب تبلیغات انتخاباتی ارائه کنند.

در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه سال گذشته در حوزه انتخابیه «تبریز، آذرشهر و اسکو» روح اله متفکرآزاد با کسب ۱۰۹ هزار و ۸۹۹ رای معادل ۲۷.۳۶ درصد آرا و مسعود پزشکیان با ۹۵ هزار و ۹۹۳ رای معادل ۲۳.۹ درصد آرا به عنوان نماینده مردم از این حوزه راهی بهارستان شدند.

اما علی جعفری آذر با ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای، جواد عبادی با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای، علیرضا منادی ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای، رضا صدیقی ۵۵ هزار و ۱۷۷ رای، علی آجودان زاده ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای، محمد حسین فرهنگی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و علیرضا نوین با ۴۱ هزار و ۳۷۵ رای برای کسب چهار کرسی دیگر مجلس از این حوزه به دور دوم راه یافتند.

علی جعفری آذر

علی جعفری آذر در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با کسب ۶۷ هزار و ۵۵۲ رای در جایگاه سوم ایستاد و راهی دور دوم شد.

وی متولد سال ۱۳۴۸ در تبریز است و دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد حقوق عمومی بوده و از سوابق وی می توان به فرماندار شهرستان تبریز، مدیرکل ثبت احوال آذربایجان شرقی، مدیر حقوقی و فرهنگی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

جواد عبادی

جواد عبادی متولد سال ۱۳۵۳ در شهر تبریز است، مدرک تحصیلی وی دکترای اقتصاد و تحصیلات حوزوی است و از سوابق وی می‌توان به عضو شورای فقهی بانک مرکزی، تدریس در دانشگاه‌ها و حوزهای علمیه در مقطع دکترا اشاره کرد.

عبادی در دور نخست انتخابات در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با ۶۱ هزار و ۷۷۷ رای در جایگاه چهارمی ایستاد و یکی از هشت نامزد راه یافته به دور دوم از این حوزه انتخابیه شد.

علیرضا منادی

علیرضا منادی متولد سال ۱۳۴۸ تبریز است و در دور نخست با ۵۶ هزار و ۲۴۴ رای و قرار گرفتن در جایگاه پنجمی، به مرحله دوم انتخابات راه یافت.

استاد و کارمند دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده چهار دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، صاحب امتیاز آزمایشگاه تشخیص طبی در تهران و مولف ۶ جلد کتاب از جمله سوابق این نماینده اصولگرا است.

رضا صدیقی

رضا صدیقی در سال ۱۳۴۴ در تبریز متولد شده است و در دور نخست انتخابات با ۵۵ هزار و ۱۷۷ رایی که به دست آورد در جایگاه ششمی ایستاد و راهی دور دوم شد.

مشاور فرماندهی سپاه عاشورا، مسئولیت و فرماندهی در رده های مختلف سپاه عاشورا، حضور فعال در جبهه (دوران دفاع مقدس) و فرماندار شهرستان اهر از جمله سوابق وی است.

علی آجودان زاده

علی آجودان زاده متولد سال ۱۳۵۵ در تبریز بوده و فارغ التحصیل رشته دکترای پزشکی مدیریت سلامت و فرزند شهید است در دور نخست با ۵۳ هزار و ۹۲۲ رای در رده هفتمی قرار گرفت و راهی دور دوم شد.

از جمله سوابق و فعالیت‌های وی می توان به پزشک پایش سلامت جانبازان ویژه (شیمیایی، قطع نخاع) استان آذربایجان شرقی، مدیر کلینیک‌های تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه علوم پزشکی استان، عضو اصلی هیئت مدیره و خزانه دار مجمع خیرین سلامت استان عضو شورای سیاستگذاری نماز جمعه استان اشاره کرد.

محمدحسین فرهنگی

محمد حسین فرهنگی متولد سال ۱۳۴۰ در تبریز و دارای مدرک تحصیلی دکترای تخصصی فقه و مبانی حقوق اسلامی است.

از سوابق وی می‌توان به استاد دانشگاه، عضو هیات علمی دانشگاه، قائم مقام و ریاست ستاد لشکر عاشورا، فرمانده بسیج آذربایجان شرقی، رییس سازمان بسیج دانشجویی کشور، دبیر منطقه‌ای دانشگاه آزاد اسلامی، معاون آموزشی و فرهنگی لشکر عاشورا و پنج دوره متوالی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد.

وی در دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴۹ هزار و ۹۵۸ رای کسب کرد و با ایستادن در رده هشتمی راهی دور دوم شد.

سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی متولد ۱۳۴۱ تبریز است و در دور نخست با کسب ۴۳ هزار و ۳۸۲ رای و قرار گرفتن در مکان نهمی به دور دوم راه یافت.

وی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس هفتم، هشتم و یازدهم بوده و در مجلس هفتم و هشتم عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان، در مجلس هفتم نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، در مجلس هشتم عضو هیئت رئیسه مجلس بوده و در دولت دهم معاون امور مجلس رئیس‌جمهور، معاون رئیس‌جمهور در اجرای قانون اساسی و مسئولیت امور روحانیت را برعهده داشت.

علیرضا نوین

علیرضا نوین متولد سال ۱۳۴۰ در محله کوچه باغ تبریز و جانباز ۳۵ درصد دارای مدرک تحصیلی دکترای برنامه ریزی شهری در گرایش شهرسازی از دانشگاه تبریز است.

از سوابق اجرایی وی می توان به مسئول بسیج شهرستان تبریز، مسئول نیروی انسانی سپاه، فرمانده گردان مهندسی رزمی سپاه، رییس ستاد لشکر عاشورا، معاون مهندسی نیروی زمینی سپاه، شهردار تبریز از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲، نامزد دوره هفتم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اشاره کرد.

کد خبر 749237

دیگر خبرها

  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های دور دوم انتخابات از ۲ روز دیگر
  • آشنایی با ۸ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در تبریز
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست