Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، همه از پیر و جوان، ‌‌رای اولی و بعضی ها برای سی امین بار آمده اند ت ار رای بدهند،‌ آنها زنان و مدیران خانواده هستند که امروز نیز با حضور پرشور خود حماسه دیگر خلق می کنند، آنان بدنبال افتخار آفرینی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.
حضور حداکثری و حماسی زنان در پای صندوق های رای دوش به دوش مردان نه تنها باعث تثبیت اقتدار نظام جمهوری اسلامی، یاس و ناامیدی دشمنان و خرسندی دوستان انقلاب می شود، بلکه به همگان نشان می دهد که زنان هم پیمان بانوان شهید انقلاب اسلامی در انتخابات شرکت می کنند تا به دشمنان نظام و انقلاب بفهمانند نسبت به سرنوشت سیاسی خود بی تفاوت نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمعی از بانوان منتظر در صف برای رای دادن به خبرنگار ایرنا گفتند: زنان به عنوان نیمی از اقشار جامعه و داشتن حق رای می توانند سرنوشت خود را تعیین و برای زنان مسلمان سراسر دنیا به عنوان یک الگو تلقی شوند.
این بانوان با بیان اینکه حضور زنان در پای صندوق های رای تنها حضور یک فرد نیست، بلکه حضور یک خانواده و عموم جامعه است، افزودند: زنان با انتخاب فرد اصلح آینده بسیار روشنی را برای کشور رقم خواهند زد.
یکی از بانوان جوان و رای اولی، پس از انداختن رای خود در صندوق افزود: رای اولی ها به خاطر داشتن حق انتخاب و مشارکت در رقم زدن سرنوشت و آینده کشور از دیگر مردم خوشحال تر و به خود می بالند.
فاطمه غلامی تاکید کرد: مشارکت حداکثری ملت ایران به خصوص بانوان در انتخابات بدون شک توطئه های دشمنان داخلی و خارجی ایران را خنثی می کند.
به گفته وی، دشمنان ایران که شعار نداشتن آزادی به خصوص بانوان در ایران را سر می دهند، اکنون شاهد مشارکت حداکثری بانوان به عنوان مدیران خانواده می باشند.
بانوی دیگری که فرزند خردسال خود را در آغوش داشت، گفت: سهیم بودن در سرنوشت خود یکی از مهم ترین برکات انقلاب اسلامی ایران برای زنان جامعه است.
مریم صیادی افزود: شرکت در انتخابات یک وظیفه دینی و شرعی است و با فرزند خردسالم در صحنه انتخابات شرکت کردم که که او را از اکنون عاشق و علاقه مند به نظام مقدس اسلامی کنم.
ژاله کریمی دیگر بانوی شهرکردی افزود: انگشتان ملت ایران که مهر رای دادن بر آن نشسته امروز چشم دشمنان را کور و توطئه های آنها را نقش بر آب می کند.
وی افزود: بانوان چهارمحال و بختیاری نیز دوشادوش مردان برای حفظ منافع کشور، ارزش های انقلاب اسلامی و رهبری با حضور پرشور خود پای صندوق های رای ندای مقام معظم رهبری را لبیک گفتند.
وی گفت: زنان به عنوان نیمی از افراد جامعه علاوه بر ایفای نقش در خانواده در این انتخابات شرکت می کنند تا به همگان بگویند حضور هر زن در پای صندوق های رای نشاندهنده یک خانواده در تعیین سرنوشت کشور است.
کبرا علیخانی از دیگر بانوان چهارمحالی در حال انداختن رای خود در صندوق گفت: زنان با حضور گسترده در پای صندوق های رای بار دیگر با انقلاب، شهدا و امام شهدا، رهبر معظم انقلاب تجدید بیعت می کنند.
وی افزود: مادران همانگونه که به فرزندانشان راه رسم زندگی کردن را می آموزند، باید آنها را برای ورود به عرصه های مختلف سیاسی آماده کنند و این حضور پرشور آنان در انتخابات خود الگویی برای جوانان خواهد شد.
این بانوی شهرکردی ادامه داد: فردی را برای ریاست جمهوری انتخاب کردم که علاوه بر ایمان و تعهد، بتواند در مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، حقوق و قضایی، زنان و خانواده مدیریت شایسته داشته باشد.
علیخانی گفت: اعضای شورای اسلامی در شهر و روستا باید به عنوان انسان های اندیشمند، متفکر، کارآمد و شجاع در راستای رفع مسائل و مشکلات هر منطقه و آبادانی آن تاثیرگذار باشند.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری چهارمحال و بختیاری نیز هنگامی که رای خود را به صندوق می انداخت، گفت: حضور هوشمندانه ملت ایران به خصوص بانوان پای صندوق های رای مظهر قدرت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.
فاطمه دوستی اظهار کرد: بانوان اگر خواهان استیفای حقوق شرعی و قانونی خود هستند باید امروز در انتخابات متعهدتر و با حساسیت بیشتر شرکت کنند.
وی با بیان اینکه مشارکت و حضور حداکثری ملت ایران و به خصوص بانوان در تمامی دوره های انتخابات مورد توجه است، ادامه داد: زنان برای دفاع از حقوق خود در این دوره از انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بانوان باید با حساسیت بیشتر شرکت کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند.
به گفته دوستی، حضور همه اقشار در انتخابات پاسخ به ندای مقام معظم رهبری و تجدید بیعت با آرمان های انقلاب اسلامی و شهداست.
مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: زنان محور حرکت در خانواده و جامعه هستند و اگر آنان با شور و شعف در این حماسه ملی شرکت کنند، دیگر اعضای خانواده نیز حضور خواهند داشت.
دوستی گفت: اگر زنان با احساس مسئولیت بیشتر برای اجرای حقوق شهروندی خود در این عرصه سیاسی شرکت کنند، بی گمان حماسه ای بی بدیل و ماندنی در افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی رقم می زنند.
بنابر آخرین سرشماری نفوس و مسکن در چهارمحال و بختیاری، این استان حدود یک میلیون نفر جمعیت دارد که 49.5 درصد آن را بانوان تشکیل می دهند و حدود 665 هزار نفر واجد شرایط رای در این استان هستند.
گزارشگر: نرگس کریمی**انتشار: جهانبخش صفری دهکردی
6021/7361

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۵۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها

جلسه پشت جلسه و نشست پشت نشست برای اینکه ببینند برای اتفاقات چهارشنبه شب گذشته ورزشگاه آزادی چکار باید بکنند.

روزنامه جوان نوشت: تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند.

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت سرعت
  • جوان: پیرمرد هتاک بخشی از جریان‌سازی علیه زنان بود
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • تاج: اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/ وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفظ کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • تاج:اگر کسی نمی‌تواند کرامت بانوان را حفط کند حضورش در ورزشگاه‌ها منع می‌شود/وزیر ورزش از مسائل فرهنگی باشگاه‌ها نگران است
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها