Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@23:44:09 GMT

مردم برای اعتلای نظام و حفظ عزت پای کار هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۵۶۲۴۶

مردم برای اعتلای نظام و حفظ عزت پای کار هستند

همدان - رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان گفت: مردم نشان دادند برای اعتلای نظام، حفظ عزت و افزایش نشاط اجتماعی پای کار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا بعداز ظهر جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه با توجه به بلوغ سیاسی، مردم استان همدان از همان ساعات اولیه در شعب اخذ رای حضور یافتند، اظهار داشت: این موضوع بارقه امیدی بود که حضور مردم با معرفت را نشان داد و اصل مشارکت حداکثری را به رخ جهانیان کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شواهد و قرائن نشان از حضور گسترده مردم در انتخابات دارد، افزود: صفوف به هم پیوسته مردم و رصد تعرفه‌ها گویای حضور پر شور مردم است.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان بابیان اینکه با توجه به شرایط فعلی کشور در منطقه و جهان، انتخابات ایران اسلامی در حال رصد از سوی جهانیان است، گفت: مردم در این دوره از انتخابات از نظر کمی نشان دادند برای اعتلای نظام، حفظ عزت، امنیت، آرامش، افزایش نشاط اجتماعی و تحولی در زندگی اقتصاد پای کار هستند.

وی با اشاره به اینکه مسئولان با تأمین زیرساخت‌ها برای برگزاری دو انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای شهر و روستا تلاش می کنند، عنوان کرد: امروز نظارت بر حسن برگزاری انتخابات و تسهیل در امور رأی‌گیری را شاهد بودیم.

بهرام‌نیا با اشاره به اینکه بعد از انتخابات تبلور تفکر مردم از صندوق‌ها بیرون می‌آید و این مهم مورد قبول همه مردم قرار خواهد گرفت، ادامه داد: هر فردی انتخاب شود رئیس جمهور همه خواهد شد و رقابت‌ها بعد از انتخابات باید به رفاقت تبدیل می‌شود.

وی عنوان کرد: باید برای اعتلای کشور، رسیدگی به وضعیت معیشت مردم، خروج از رکود، تحول در اقتصاد، ایجاد فضای کسب و کار مناسب، ایجاد زندگی توام با نشاط مادی و معنوی در انتخابات شرکت کرد.

هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان با اشاره به اینکه اعضای شوراهای شهر و روستا باید با هدف توسعه شهری و در حوزه قلمرو خود فعال بوده و برای اعتلای شهر و روستاها کوشا باشند، یادآور شد: نظارت در گستره جغرافیایی و سیاسی همدان بسیار گسترده است چراکه ۹ شهرستان و ۲۵ بخش داریم.

وی با اشاره به اینکه بااین وضعیت وقوع تخلف در انتخابات دور از ذهن نیست، ادامه داد: تاکنون گزارش‌هایی از تخلفات ارائه شده اما از نظر کمی حائز اهمیت نیست.

وی عنوان کرد: برخی از تخلفات نیز نیاز به حل موضوع دارند و با مسئولان در این رابطه صحبت و حل شده است اما رسیدگی به برخی تخلفات به بعد از برگزاری انتخابات موکول شده است.

بهرام‌نیا با اشاره به اینکه نتیجه رسیدگی به تخلفات پس از بررسی به مسئولان هیئت اجرایی ابلاغ خواهد شد، افزود: آنچه وظیفه نظارتی باشد به آن عمل کردیم.

وی با اشاره به اینکه تعداد یک‌هزار و ۵۹۳ صندوق اخذ رای شورای شهر و روستا در استان همدان وجود دارد، تاکید کرد: از این میزان تعداد یک‌هزار و ۳۸۳ صندوق عادی و ۶۱۹ صندوق مکانیزه وجود دارد.

هیئت نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان همدان با اشاره به اینکه علاوه بر این صندوق‌ها ۸۱ صندوق مکانیزه پشتیان وجود دارد، عنوان کرد: به ازای هر ۱۵ صندوق یک سرناظر وجود دارد و به ازای هر شعبه ۲ نفر و در شعب روستا یک نفر ناظر وجود دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۵۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد.   به گزارش ایسنا، مراحل رای دادن در انتخابات الکترونیکی به این شرح است: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود.   ۱ - در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.   ۲- رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد.   ۳- وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.   ۴- فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد.   ۵- بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.   ۶- در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود.   بر اساس اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور امروز؛ یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در استان تهران صندوق های الکترونیکی زیر بار می‌رود و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک اجرا خواهد شد.   در حوزه انتخابیه تهران ۴ هزار شعبه به صورت تمام الکترونیک، آماده اخذ رای هستند.   دومین دوره از انتخابات مجلس دوازدهم جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران /پشت پرده مهمانی مجلل برای منتخبان مجلس دوازدهم / هزینه یک شب اقامت در گراند هتل چند؟ آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نتیجه نهایی انتخابات مجلس/ دور دوم سراب

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • شوراهای اسلامی تجلی حضور مردم در حکمرانی هستند
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • آلودگی آب رودخانه روستای سنقرآباد به لطف گاوداری + فیلم
  • جانمایی ۵۹ صندوق الکترونیکی برای انتخابات در سوادکوه
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • ویدیو/ چگونه در صندوق‌ های الکترونیکی رأی دهیم؟
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • مراحل رای دادن الکترونیکی چگونه است؟