Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:08:35 GMT

افزایش ده درصدی حق الزحمه دستیاران پزشکی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۰۷۶۹

قائم مقام معاون آموزشی وزیر بهداشت گفت: بنا به پیشنهاد این معاونت و بر اساس تصویب هیات امنا دانشگاه های علوم پزشکی، حق الزحمه دانشجویان پزشکی در مقطع کارورزی و حق الزحمه دستیاران دوره های تخصصی و Ph.D حداقل به میزان 10درصد افزایش یافته است.

خبرگزاری ایسنا: دکتر حمید اکبری قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به مشکلاتی که در سال گذشته در زمینه اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی به وجود آمد بود اظهار کرد: در سال گذشته اشتباهاتی در اعلام نتایج به وجود آمد و بیشتر به این دلیل بود که مرکز سنجش آموزش پزشکی در حال نقل و انتقال و جا به جایی از سازمان مرکزی وزارت بهداشت به ساختمان اوستا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه اشتباهات پیش آمده در اعلام نتایج سال گذشته اشتباه انسانی بود و موجب ناراحتی برخی داوطلبان شد، گفت: این مساله اصلاح شده است و امسال تمهیدات لازم را اندیشیده ایم و امیدواریم با توجه به اینکه مرکز سنجش آموزش پزشکی در ساختمان جدید مستقر شده و نیروی انسانی لازم را به کار گرفته شده و زیرساخت ها فراهم شده است در آزمون های پیش رو از جمله دستیاری و کارشناسی و ارشد وph.d به مشکل خاصی برنخوریم و این آزمون ها به خوبی برگزار بشود و ان‌شاءالله جای نگرانی برای داوطلبان وجود ندارد.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در خصوص برنامه های این معاونت در چندماه باقی مانده از عمر دولت یازدهم افزود: به دنبال آن هستیم که برنامه های تحول آموزش علوم پزشکی را که مدت ها است شروع کرده‌ایم در ابعاد مختلف کاملا مستقر کنیم و پیشرفت آن را پایش کنیم و همچنین کمک کنیم دانشگاه‌های علوم پزشکی در این زمینه حرکت کنند.

وی تاکید کرد: بین المللی سازی، استفاده از آموزش مجازی و تقویت دانشگاه مجازی و تقویت روش های نوین آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی یکی از اهداف معاونت آموزشی وزارت بهداشت است.

اکبری با اشاره به راه اندازی مرکز ملی آموزش مهارت های حرفه ای گفت: امیدواریم بتوانیم درمدت باقی مانده از دولت یازدهم این مرکز را به خوبی مستقر کنیم و آموزش های حرفه‌ای را به خوبی سازماندهی و نظارت کنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر به دنبال کمک به بودجه آموزش هستیم تا در این راستا یک تا سه درصد از درآمدهای اختصاصی دانشگاه که تاکنون در هیات های امنا تصویب شده است به امر آموزش اختصاص پیدا کند.

اکبری گفت: بنا به پیشنهاد معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بر اساس تصویب هیات امنا دانشگاه های علوم پزشکی، حق الزحمه دانشجویان پزشکی در مقطع کارورزی و حق الزحمه دستیاران دوره های تخصصی و Ph.D حداقل به میزان 10درصد افزایش یافته است. البته در برخی از دانشگاهها هیات امنا با افزایش این مبالغ به میزان بیشتر از 10 درصد نیز موافقت کرده‌اند.

دکتر اکبری اضافه کرد: به لحاظ نقش و وظیفه سنگینی که دستیاران دوره های تخصصی در به ثمر رسیدن طرح تحول داشته و این قشر ضمن پرداختن به امر خطیر آموزش در ارایه خدمات نیز نقش سنگینی ایفا می کند.

وی افزود: معاونت آموزشی پیشنهاد افزایش مقرری تحصیلی ایشان را به میزان بسیار بیشتری به هیاتهای امنا دانشگاه‌ها پیشنهاد کرده است و خوشبختانه این پیشنهاد مورد استقبال هیات امنا قرار گرفته و تا کنون حداقل به میزان 10 درصد و در برخی از دانشگاهها به میزان بیشتر مورد تصویب قرار گرفته است. این پیشنهاد در خصوص افزایش مقرری تحصیلی دانشجویان دوره های تخصصی (Ph.D) علوم پایه پزشکی و داروسازی نیز صورت گرفته و مصوب شده است.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت در پایان خاطرنشان کرد: موضوع ساماندهی وضعیت به کارگیری هیات علمی نیز موضوع مهمی است که در مدت باقی مانده از عمر دولت یازدهم پیگیری می‌شود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۰۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • حمایت از پروژه‌های دانش پژوهی/ همکاری ۸۹ داور برای بررسی فرآیند‌های امسال همایش کشوری آموزش پزشکی
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • رقابت ۱۲۰۰۰ داوطلب در آزمون دستیاری/ اعلام حقوق دستیاران