Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-02@07:12:28 GMT

نحوه رفتار با همسر در شبکه‌های مجازی

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۳۳۳۰

نحوه رفتار با همسر در شبکه‌های مجازی

فرض کنید صبح از خواب بیدار می‌شوید و متاسفانه چشم‌هایتان را هنوز درست و حسابی باز نکرده دستتان را به سمت گوشی می‌برید. از آن طرف همسرتان بی‌صبرانه منتظر پیام صبح بخیر شماست.

وارد هزار تا شبکه اجتماعی می‌شوید و برای ۵۰ نفر کامنت و بوس و قلب می‌گذارید اما به او پیام نمی‌دهید. شما جای همسرتان باشید چه حالی می‌شوید؟ همانطور که هر روز صبح اول به همسرتان صبح بخیر می‌گویید نه همسایه طبقه بالایی در دنیای مجازی هم اولویت اول با همسر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تبیان، همیشه با خودم فکر می‌کنم قدیم‌ها که شبکه‌های مجازی نبود و دسترسی به یار این میزان میسر نمی‌شد، آدم‌ها چقدر سختی می‌کشیدند. رابطه‌ها زمان کارت‌های تلفن و اینترنت‌های دایل‌آپ چه شکلی بود. آنها که مدت‌ها برای شنیدن صدای کسی که دوستش دارند منتظر می‌ماندند، خوشحال‌تر بودند یا ما که می‌توانیم در هر لحظه خبر بگیریم و بدهیم که کجاییم و دقیقا داریم چه کار می‌کنیم؟ جواب این سوال را بلد نیستم اما می‌دانم هر چه که هست در حال حاضر روابط وارد ساحت مجازی نیز شده است که فرصت‌ها و تهدیدهای خودش را دارد و برای داشتن رابطه‌ای بهتر باید زمانی را که مجازی و بدون حضور مستقیم یکدیگر می‌گذرانیم مدیریت کنیم.

بی‌خیال حرف‌های مهم و حیاتی بشوید

شاید راحت‌ترید گله و شکایتتان را رو در رو با همسرتان در میان نگذارید یا درباره موضوعی مهم غیر حضوری صحبت کنید. اما باید بدانید در دنیای چت بدون شنیدن لحن و دیدن زبان بدن طرف مقابل حداقل ۹۷ درصد از معنایی را که شخص می‌خواهد

همیشه برای همسر خود در دسترس باشید. اگر مدتی نمی‌توانید پاسخگو باشید حتما از قبل اطلاع بدهید. اگر پیامی را می‌بینید و نمی‌توانید همان موقع پاسخ دهید حتما بگویید که بعدا جواب خواهید داد. اگر برای دیگران last seen recently هستید حتما برای همسرتان این گزینه را حذف کنید تا از زمان آنلاین بودن شما با خبر باشد

به شما منتقل کند، دریافت نخواهید کرد. تا به حال برایتان پیش نیامده است که لحن جمله‌ای از نامزدتان را درست متوجه نشوید و به خاطر همان جمله بساط دعوا را علم کنید؟ سعی کنید در دنیای مجازی بی‌خیال حرف‌های مهم و اساسی بشوید و بیشتر مکالماتی را که شبهه‌ای ایجاد نمی‌کند پیش ببرید. مثلا هیچ کس در این دنیا «قربانت بروم» را با لحن عصبانی نمی‌خواند!

متعهد بودن خود را ابراز کنید

در دنیای مجازی متعهد بودن خود را به همسرتان و دیگران ابراز کنید. منظورم این نیست که هر روز از کله، چشم و دست همسرتان عکس بگذارید و زیرش بنویسید حضرت عشق و ما را هم دیوانه کنید، نه. حتی منظورم این نیست که بالای اکانتتان عکس بوس و حلقه بگذارید و بنویسید married با @ فلانی، نه! با رفتارتان نشان بدهید که آدم متعهدی هستید. هر کسی را فالو نکنید، حضور هر کسی را در صفحه‌تان نپذیرید. هر تصویری را منتشر نکنید. هر چیزی را لایک نکنید و با هر کسی وارد گفتگو نشوید. به نحوی با دیگران ارتباط نگیرید که گمان کنند شما تنها و غیرمتاهلید.

در دسترس باشید

آن وقت‌ها که موبایل نبود آدم‌ها صبح می‌رفتند و شب می‌آمدند. تماسی هم با آنها نداشتیم، نگرانشان هم نمی‌شدیم، اما حالا کافی است جواب پیامی را دیر بدهیم و گوشیمان خاموش باشد، دیگران سریعا نگران‌مان می‌شوند. همیشه برای همسر خود در دسترس باشید. اگر مدتی نمی‌توانید پاسخگو باشید حتما از قبل اطلاع بدهید. اگر پیامی را می‌بینید و نمی‌توانید همان موقع پاسخ دهید حتما بگویید که بعدا جواب خواهید داد. اگر برای دیگران last seen recently هستید حتما برای همسرتان این گزینه را حذف کنید تا از زمان آنلاین بودن شما با خبر باشد. همه این توصیه‌ها قرار نیست به پلیس بازی و چک مداوم ختم شود تنها قرار است مایه امنیت خاطر همسرمان باشد.

مجازی کردن دعوا ممنوع

دعوا را مجازی نکنید. دعوای طوفانی و سختی را پشت سر گذاشته‌اید، قبول! اما بلاک کردن حتی به صورت موقت دردی از شما دوا نمی‌کند. این کار مثل برداشتن بالش و خوابیدن توی هال است. با هم دعوا کرده‌اید اما باید متعهد باشید که جواب پیام‌ها و تلفن‌ها را بدهید. قرار نیست قربان صدقه هم بروید اما قرار هم نیست همسرتان را که زنگ زده سر راه ماست بخرید، بی‌پاسخ بگذارید. قرار نیست دنیای مجازی به عرصه‌ای برای انتقام تبدیل بشود و به وسیله بی‌خبر گذاشتن همسرتان، seen کردن و جواب ندادن و همزمان صحبت با دیگران در گروه‌های مشترک و کامنت گذاشتن در صفحه غریبه‌ها انتقام دعوای دیشب را از او بگیرید.

پشتیبان یکدیگر باشید

همسرتان مسخره‌ترین پیام دنیا را در گروه فامیلی فوروارد کرده؟ یا مثلا برداشته عکسی از شما را توی گروه فرستاده که چشمتان چپ افتاده، جاری عزیزتان هم پیام داده چه خوشگل شدی مژده جون و چند تا اسمایلی بدجنس هم گذاشته پشتش؟ یا نه اصلا همسرتان در ارتباط با مساله‌ای مخالف موضع شما در جایی اظهار نظر کرده. در هر صورت به هیچ وجه من الوجوه اجازه ندارید جلوی دیگران با یکدیگر مخالفت کنید یا پشت هم را خالی کنید. همدیگر را مسخره نکنید، نسبت به هم انتقاد نکنید. مخالفت را بگذارید برای خلوت خودتان. همچنین سعی کنید در دنیای مجازی نسبت به پست یا پیام همسرتان بازخورد به خصوص از نوع مثبت بدهید. مثلا وقتی شعری توی گروه می‌فرستد حتما اظهار نظر کنید، بگویید که قشنگ بوده و مقادیر کافی استیکر و ایموجی بوس و قلب ارسال نمایید.

حساس نباشید و حساسیت ایجاد نکنید

خواندن تک‌تک کامنت‌ها و منشن‌ها و چک کسانی که پست همسرتان را لایک کردند، همچنین چک گوشی همسر فقط باعث ایجاد یک وسواس فکری آزاردهنده در شما می‌شود. چک مدام باعث می‌شود ذهنتان دست به داستان‌سرایی را بزند و کسی را که سه پست متوالی برای همسرتان کامنت گذاشته متهم کنید به نظر داشتن به او. دورادور رصد کنید، ببینید اما مدام چک نکنید اگر هم رفتاری نامناسب چه از جانب همسر و چه از جانب دنبال‌کننده‌های او رخ داد حتما موضوع را مستقیم

سعی کنید در دنیای مجازی نسبت به پست یا پیام همسرتان بازخورد به خصوص از نوع مثبت بدهید. مثلا وقتی شعری توی گروه می‌فرستد حتما اظهار نظر کنید، بگویید که قشنگ بوده و مقادیر کافی استیکر و ایموجی بوس و قلب ارسال نمایید

و بدون نیش و کنایه با او در میان بگذارید. مثلا خیلی راحت بگویید من احساس می‌کنم فلانی به این دلیل و آن دلیل با تو بیش از حد صمیمی شده و این موضوع من را اذیت می‌کند. همینطور از حرکت‌هایی که همسرتان را حساس می‌کند اجتناب کنید. مثلا اگر نسبت به کسی حساس است برایش منشن و کامنت نگذارید.

در دنیای مجازی نیز اولویت با همسرتان است

فرض کنید صبح از خواب بیدار می‌شوید و متاسفانه چشم‌هایتان را هنوز درست و حسابی باز نکرده دستتان را به سمت گوشی می‌برید. از آن طرف نامزدتان ۲ ساعت پیش از خواب بیدار شده و بی‌صبرانه منتظر پیام صبح بخیر شماست. یا نه اصلا همسرتان وقتی از خانه بیرون رفته که شما خواب بودید. منتظر است حالی از او بپرسید. یا مثلا همسر یا نامزدتان چشم انتظار شماست تا از سفر برگردید یا ساعت کاری، کلاس و امتحانتان تمام شود و خبری از شما برسد. اما در عوض شما چه کار می‌کنید؟ وارد هزار تا شبکه اجتماعی می‌شوید و برای ۵۰ نفر کامنت و بوس و قلب می‌گذارید اما به او پیام نمی‌دهید. شما جای همسرتان باشید چه حالی می‌شوید؟ همانطور که هر روز صبح اول به همسرتان صبح بخیر می‌گویید نه همسایه طبقه بالایی در دنیای مجازی هم اولویت اول با همسر است.

همزمان با چند نفر چت نکنید

حتما این تجربه را داشته‌اید. اینکه کسی توی چت فقط با شما نیست و احتمالا دارد هزار تا کار دیگر همزمان انجام می‌دهد. چه حسی به شما دست می‌دهد؟ لطفا این کار با همسرتان انجام ندهید. همزمان با دیگران چت نکنید یا به دیگر شبکه‌های اجتماعیتان سر نزنید. اگر مجبور به این کار هستید مثلا در گروه کاری گیر افتاده‌اید حتما اطلاع بدهید و اجازه بگیرید.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۳۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر

رئیس پلیس فتای فراجا از دستگیری عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار وحید مجید اظهار کرد: در سال گذشته بیش از ۱۲ هزار صفحه مجازی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌ها که مشغول به تبلیغ و خرید و فروش انواع اسلحه گرم از کلت گرفته تا کلاشینکف و مسلسل بودند، توسط پلیس فتا شناسایی شدند.

وی افزود: از مجموع این تعداد، روی ۳ هزار مورد تمرکز کردیم و در پس از انجام تحقیقات لازم، در این فرآیند توانستیم ۱۴۰۰ نفر از مالکان و اعضای این تارنماها و صفحات مجازی را شناسایی و دستگیر کنیم و تحویل مراجع قضائی بدهیم.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: این افراد با ایجاد صفحات و کانال‌هایی در شبکه‌های اجتماعی واتس‌آپ، تلگرام و اینستاگرام ادعای خرید و فروش انواع اسلحه داشتند.

سردار مجید گفت: بیشتر این افراد کلاهبردار بودند؛ یعنی در واقع پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه از مشتری، افراد را مسدود می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند، بنابراین خرید و فروشی صورت نمی‌گرفت و اسلحه‌ای در کار نبود.

وی با اشاره به اینکه قدرت‌نمایی و ایجاد ترس نیز برخورد جدی پلیس را در پی خواهد داشت، افزود: همچنین عده‌ای از اراذل و اوباش در جهت ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: بیش از ۹۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد نیز مسدود و ۱۶۰۰ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

کد خبر 749033

دیگر خبرها

  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • دخترم عکس‌های شرم‌آوری از خود در فضای مجازی گذاشت و آبرویم را بُرد / دیگر نمی‌‌توانم او را تحمل کنم!
  • معلم فداکاری که تصویرش در شبکه های مجازی منتشر شد | دوست ندارم بچه‌ها یک لحظه هم به مهاجرت فکر کنند!
  • واکنش رهبر انقلاب به نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه + فیلم
  • فیلم/رهبر انقلاب: نحوه رفتار آمریکا در مسئله غزه اثبات حقانیت موضع ایران در بی‌اعتمادی به آمریکا است
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • خداحافظی شوکه کننده سلنا گومز با ۴۲۹ میلیون کاربر
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر