Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@02:07:14 GMT

رشد کیفی قطعات خودرو مستلزم پیشرفت و توسعه استانداردهاست

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۳۵۸۸

رشد کیفی قطعات خودرو مستلزم پیشرفت و توسعه استانداردهاست

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو گفت: رشد کیفی قطعات مورد نیاز صنعت خودرو مرهون توسعه و پیشرفت استانداردهاست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آرش محبی نژاد در مصاحبه با رادیو اقتصاد ضمن اشاره به این جمله که استاندارد زیر ساخت توسعه صنعت قطعه و خودرو سازی است، افزود: خوشبختانه با پیگیری های چندین ساله فعالان این حوزه «آزمایشگاه های مرجع قطعه سازی کشور» تا حد زیادی به امکانات روز تجهیز شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه به رغم تمامی تلاش ها هنوز قطعات خاصی از خودرو برای تست کیفی به خارج از کشور ارسال می شود، اظهارداشت: از بین مجموع قطعات داخلی و وارداتی خودروی تنها 53 مورد مشمول استاندارد اجباری بوده و متاسفانه هنوز زمینه و امکانات تست تعداد زیادی از این قطعات در داخل کشور وجود ندارد.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو گفت: بدون شک با تجهیز آزمایشگاه های مرجع قطعه سازی قطعات مشمول استاندارد اجباری در حوزه خودرو از 53 به 83 مورد ارتقا می یابد.

وی با بیان اینکه رشد کیفی قطعات مورد نیاز صنعت خودرو مرهون توسعه و پیشرفت استانداردهاست، افزود: در کنار افزایش تعداد استانداردهای اجباری قطعات خودرو در مملکت باید امکانات تست داخلی نیز تقویت شود.

محبی نژاد در ادامه برلزوم ایجاد مجموعه آزمایشگاه های مجهز تست قطعات خودرو در گمرکات کشور تاکید کرد و اظهارداشت: اقدام مزبور از پراکندگی و تفرق در این حوزه به شدت جلوگیری خواهد کرد.

وی اضافه کرد: استاندارد سازی ضمن ارتقای کیفی قطعات و کاهش هزینه‌ها منجر به بهره‌وری در تولید خودرو می‌شود.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو گفت: بکارگیری شاخص هاو معیارهای کیفیتی از جمله مهمترین راه های افزایش و بهبود کیفیت محصولات تولیدی است.

وی افزود: امروزه در جهان صنعتی که کشورهاتحت تاثیر رقابت های تنگاتنگ قرار دارند توجه به کیفیت و بهبود مستمر محصول از اهمیت خاصی برخوردار است.

محبی نژاد تصریح کرد: افزایش کیفیت تولید محصولات مختلف صنعتی تنها در شناخت و استفاده بهتر از قواعد و چهارچوب های تعیین شده پیرامون انتخاب، تولید، آزمون مواد و قطعات به عنوان راهکار اساسی در جهت دستیابی به فناوری و ارتقای صنعتی میسر است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه با بهره گیری مناسب از استانداردها برای طراحی، انتخاب و کنترل قطعات و مواد زمینه برای نهادینه کردن کاربرد استاندارد و حرکت به سوی تولیدات با کیفیت بالا و بهبود مستمر کیفیت فراهم می آید.

دبیر انجمن تخصصی صنایع همگن نیرو محرکه و قطعه سازان خودرو گفت: بدون شک با اعمال این رویه و بکارگیری استانداردها قابلیت لازم برای توسعه بازارهای داخلی و زمینه رقابت در بازارهای بین المللی برای محصولات صنعتی پدید خواهد آمد.

وی در ادامه افزود: استانداردها برای تجارت، حمایت از سودآوری، افزایش تولید، ارتقای ایمنی و بالابردن سلامت جامعه ابزار مفید و کارآمدی محسوب می شوند.

انتهای پیام//

R1012122/P1012122/S7,78/CT47

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور

آلودگی هوا زمستان و تابستان نمی‌شناسد و در تمام سال چهره آسمان را کدر می‌کند، بنابراین آمار و میزان آلایندگی‌ها برای شهروندان مهم است تا بدانند هر روز شاخص کیفی شهرها در چه سطحی قرار دارد، لازم است بدانیم امروز هوای شهر اهواز در وضعیت بسیار خطرناک و تعداد ۲۱ شهر سالم و پاک است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اگر نگاهی به روز گذشته و امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ بیندازیم، می‌توانیم میزان و شدت آلودگی هوا که بر آسمان شهرهای مختلف گسترده شده است را به‌خوبی حس کنیم، از این‌رو خبرگزاری ایمنا به مقایسه شاخص کیفی هوا در شهرهای مختلف پرداخته است، بنابراین بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست، امروز شاخص کیفی هوای هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) قرار ندارد.

بر این اساس، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در کلانشهر اهواز با شاخص ۵۰۰ در وضعیت هوای بسیار خطرناک (قهوه‌ای) قرار دارد، در حالی که روز گذشته هیچیک از شهرها در چنین شرایطی ثبت نشدند.

در همین راستا، سنجش کیفیت هوا امروز در شهر زنجان با شاخص ۱۳۶، در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد، به طوری که روز گذشته هیچکدام از شهرها در موقعیت ناسالم (نارنجی) نبودند.

قابل توجه است که شرایط کیفی هوا امروز در ایستگاه کلانشهرهای اصفهان با شاخص ۷۱، کرج با شاخص ۸۳، بوشهر با شاخص ۶۵، تهران با شاخص ۶۴، شهرکرد با شاخص ۱۰۰، بیرجند با شاخص ۴۹، مشهد با شاخص ۶۳، بجنورد با شاخص ۶۴، سمنان با شاخص ۵۲، زاهدان با شاخص ۹۴، قزوین با شاخص ۵۶، قم با شاخص ۵۹، سنندج با شاخص ۷۰، یاسوج با شاخص ۸۱ و اراک با شاخص ۸۵، وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

لازم به یادآوری است که روز گذشته نهم اردیبهشت، شهرهای کرج، بوشهر، تهران، شهرکرد، بجنورد، زنجان، سمنان، زاهدان، قزوین، قم، سنندج، کرمانشاه، یاسوج، اراک و همدان، وضعیت هوای سالم (زرد) بودند.

بر این اساس، شاخص کیفیت هوا امروز در کلان‌شهرهای تبریز با شاخص ۴۰، ارومیه با شاخص ۴۷، اردبیل با شاخص ۳۳، کرمان با شاخص ۳۸، کرمانشاه با شاخص ۴۸ و همدان با شاخص ۴۹، در وضعیت پاک (سبز) قرار دارد، اما روز گذشته شهرهای اردبیل، بیرجند، مشهد و کرمان، در وضعیت پاک (سبز) ثبت شدند.

به این ترتیب امروز شرایط کیفی هوای کلان‌شهرهای ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد ثبت نشده است، در حالی که روز گذشته شهرهای ایلام، شیراز، گرگان، رشت، خرم‌آباد، ساری، بندرعباس و یزد بدون داده ثبت شد.

در نهایت بر اساس داده‌های موجود سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست و مقایسه شاخص کیفی هوا، امروز هیچ‌کدام از شهرها در وضعیت بسیار ناسالم (بنفش) و ناسالم (قرمز) ثبت نشدند، اما یک شهر بسیار خطرناک (قهوه‌ای)، تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، شش شهر پاک (سبز) و هشت شهر بدون داده ثبت شده‌اند، در حالی که روز گذشته تعداد ۱۵ شهر سالم (زرد)، چهار شهر پاک (سبز) و هشت شهر بدون داده درج شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749087

دیگر خبرها

  • مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت، به خودرو‌ها آسیب می‌زند
  • مکمل های بهبود کیفیت سوخت، به خودروها آسیب می زند
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی