Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@15:31:46 GMT

پروژه اولویت‌دار وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۴۶۵۶

پروژه اولویت‌دار وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شد

معاون اول رییس جمهور و رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ۱۴ پروژه اولویت دار وزارت امور اقتصادی و دارایی، مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال ۱۳۹۶ را ابلاغ کرد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور و رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ۱۴ پروژه اولویت دار وزارت امور اقتصادی و دارایی، مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای اجرا در سال ۱۳۹۶ را ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل ابلاغیه دکتر اسحاق جهانگیری بدین شرح است:

بسمه تعالی

تصویب نامه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی

وزارت امور اقتصادی و دارایی

ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به استناد مفاد مصوبه شماره ۸۵۰۰۱/ت۵۲۴۴۲ هـ مورخ ۳۱/۶/۱۳۹۴هیئت وزیران، در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال ۱۳۹۶ که توسط معظم‌له به عنوان سال «اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال» نامگذاری شده است، ضمن پیگیری و اجرای ماموریت‌ها و وظایف مقرر در مصوبه شماره ۸۷۹۹ مورخ ۳۰/۱/۱۳۹۶ تحت عنوان «بسته‌های رونق تولید و اشتغال» برای آن دستگاه، تصویب نمود:

الف) وزارت امور اقتصادی و دارایی به عنوان «دستگاه مجری» مسئول اجرای پروژه‌های اولویت‌دار به شرح ذیل برای اجرا در سال ۱۳۹۶ تعیین می‌گردد:

ب) اجرای موارد زیر توسط «دستگاه مجری» برای عملیاتی نمودن پروژه‌های مندرج در بند (الف) ضروری است.

-۱ پروژه‌های مصوب برای اجرا در سال ۱۳۹۶ می‌بایست توسط «دستگاه مجری» با اولویت و در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» اجرا و تکمیل شوند. بدیهی است کلیه مسئولیت‌ها از زمان ابلاغ تا اتمام پروژه بر عهده «دستگاه مجری» خواهد بود.

۲- دستگاه مجری، با قید فوریت حداکثر ظرف مدت یک هفته برای تسریع در اجرای هر یک از آنها نسبت به صدور حکم برای معاون و یا معاونین ذیربط خود و یا مقام هم‌تراز به عنوان مجری اقدام و به دبیرخانه ستاد معرفی نماید.

۳- مجری منصوب از سوی وزیر یا بالاترین مقام «دستگاه مجری»، موظف است تا انتهای اردیبهشت ماه سال جاری برای هر یک از پروژه‌ها در چارچوب منشور پروژه مندرج در «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی»، «برنامه عملیاتی» تهیه و پس از تایید رئیس دستگاه اجرایی به دبیرخانه ستاد ارائه نماید.

۴-تامین منابع مالی لازم برای اجرای هر یک از پروژه‌های مصوب بر عهده «دستگاه مجری» می‌باشد و مجری می‌بایست در چارچوب اعتبارات، وظایف و اختیارات دستگاه مجری، کلیه اقدامات لازم را برای تامین مالی پروژه به نحوی به عمل آورد که پروژه طبق زمانبندی مصوب اجرا شود.

-۵دستگاه مجری موظف است به صورت ماهانه گزارش اقدامات به‌عمل‌آمده برای اجرای هر یک از پروژه‌ها و عملکرد را در چارچوب «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و شاخص‌های مصوب ستاد به طور مستمر به دبیرخانه ستاد ارسال نماید.

ج) کلیه دستگاه‌های اجرایی بالاخص نظام بانکی کشور موظف به انجام همکاری‌های لازم با «دستگاه مجری» برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار «مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی» برای اجرا در سال ۱۳۹۶ می باشند. طراحی سازوکار لازم برای تحقق همکاری‌های مشترک با سایر دستگاه‌ها بر عهده «دستگاه مجری» است.

د) اجرای هر یک از پروژه‌ها بر اساس «نظام یکپارچه پیشبرد و پایش اقتصاد مقاومتی» و مصوبات ستاد، توسط دبیرخانه ستاد مورد پایش قرار می‌گیرد. برای نظارت بر اجرا و حصول اطمینان از پیشرفت پروژه‌های مصوب، بازدیدهای میدانی به‌صورت اتفاقی حسب مورد توسط دبیرخانه انجام خواهد شد و پس از ارزیابی عملکرد، تشویق و یا تنبیه مجری در دستور کار ستاد قرار می‌گیرد.

هـ) دبیرخانه ستاد پس از بررسی گزارش‌های واصله از «دستگاه مجری» و مستندات مربوط، موضوع را جهت پیگیری اجرای پروژه، رسیدگی به نحوه اجرا و بررسی مشکلات و اتخاذ تصمیمات مقتضی برای پیشبرد پروژه در دستور کار «نشست سه جانبه رئیس ستاد، دستگاه مجری و دبیرخانه ستاد» قرار می‌دهد.

* لازم است نتیجه اقدامات انجام یافته در ارتباط با مصوبات ابلاغی به اینجانب گزارش شود.

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۴۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطاله امور در دستگاه های اداری، مانع تولید است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مالک رحمتی، امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز گفت: اولین وظیفه‌ی هر مسئول برای تحقق شعار سال برداشتن موانع را از سر راه تولید و مشارکت مردم است.

وی اظهار کرد: مسئولان موظفند تا موانع را از سر راه بردارند طوری عمل نکنند که کسی که می‌خواهد تولید کند پشیمان شود و با طول دادن روند کار‌های اداری خسته شود و بگوید که ما از خیر آن گذشتیم.

استاندار آذربایجان شرقی، با اشاره به شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردمی» گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل مردم موضوع اقتصاد است دولت نیز تمام تلاش خود را برای حل مشکلات این موضوع می‌کند، امروزه کشور ایران در بسیاری از عرصه‌های علمی و معنوی از کشور‌های مقام‌دار و صاحب سخن است.

وی با بیان اینکه اقتصاد تنها نقطه‌ای است که نمی‌توانیم در آن به موفقیت برسیم، رهبر معظم انقلاب نیز چندین سال است که موضوع اقتصاد را مطرح می‌کنند و مردم نیز می‌دانند که مشکل کشور اقتصادی است.

وی گفت: جهش تولید با مشارکت مردم در حالت عادی انجام نمی‌گیرد برای تحقق شعار سال مسئولان باید نگاه تحولی و حرکت جهادی را در خود پرورش دهند و صرفا با تغییر نگرش هیچ کاری انجام نمی‌گیرد

رحمتی، با اشاره به ۱۲ ام فروردین «روز جمهوری اسلامی» افزود: روز جمهوری اسلامی که در حقیقت غدیر نظام اسلامی است و مساله مهمی بود که تغییر یک نظام که ۹۸ درصد به جمهوری اسلامی که به تعبیر امام «نه یک کلمه کم نه کلمه زیاد» رای دادند و به تعبیر امام اگر اسلام را می‌خواهیم باید این جمهوری اسلامی را حفظ کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی، با تشکر از مردم استان از حضور پرمعنا و چشمگیر در انتخابات اظهار کرد: مردم غیور تبریز داوطلبین خود برای مجلس را انتخاب کردند، اما انتخابات شهر تبریز هنوز تکمیل نشده است و در ۲۱ اردیبهشت ماه انتخابات دیگری پیش‌رو داریم، با همت مردم استان امیدواریم انتخابات با مشارکت حداکثری، امن و سالم برگزار شود.

وی تاکید کرد: جامعه‌ی ما نیازمند انجام کار فرهنگی عمیق در زمینه‌ی اقتصاد است تا تولید، کار، ثروت و سرمایه گذاری و کارآفرینی در جامعه به ارزش تبدیل شود همچنین دانشجویان ما نیز نباید صرفا به دنبال کار دولتی باشند بلکه برای پیشرفت اقتصادی جامعه روحیه‌ای کارآفرینی را در خود پرورش دهند.

دیگر خبرها

  • اطاله امور در دستگاه های اداری، مانع تولید است
  • ساختار اقتصادی کشور اصلاح شود/ ضرورت واگذاری امور به مردم
  • تشکیل ستاد تحقق‌ شعار سال در استان همدان
  • اصل ۴۴ قانون اساسی دقیق اجرا شود/استفاده از بخش تعاونی برای جهش تولید ضروری است
  • اولویت پروژه‌های عمرانی اردبیل در سال ۱۴۰۳ تکمیل پروژه‌های شاخص و اساسی است
  • اولویت های امسال وزارت ارتباطات چیست؟
  • بانک‌ها در توسعه امور زیربنایی جامعه مشارکت کنند
  • بر اساس سند تحول امور به مردم واگذار می شود
  • اقتصاد فرهنگ و هنر یکی از اولویت‌های اصلی وزارت فرهنگ است / هر فعل اقتصادی نیازمند انضمام نگاه فرهنگی است
  • تلاش دولت سیزدهم برای بازگرداندن امور اقتصاد به مردم