Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد - مدیر کل سیاسی انتخابات لرستان از مشارکت ۸۵ درصدی مردم این استان در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

ناهید پرویز پور در گفتگو با خبرنگار مهر در سخنانی با اشاره به میزان مشارکت مردم لرستان در انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: میزان مشارکت مردم استان در این دوره از انتخابات ۵۸ درصد بوده است.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۴۳۳ هزار و ۶۰۹ لرستانی واجد شرایط رای دادن بودند، تصریح کرد: هزار و ۷۶۶ شعبه اخذ رای در استان پیش بینی شد که از این تعداد هزار و ۴۰ شعبه ثابت و ۷۲۶ شعبه سیار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل سیاسی انتخابات لرستان با بیان اینکه ۷۲۵ شعبه شهری و هزار و ۴۱ شعبه روستایی برای برگزاری انتخابات لرستان در نظر گرفته شد، تصریح کرد: در ۵۶۶ شعبه در ۶ شهر استان شعب الکترونیکی مستقر بود.

پرویزپور با تاکید بر اینکه پرسنل درگیر در انتخابات لرستان ۳۷ هزار و ۸۷۸ نفر بود، ادامه داد: از این تعداد عوامل اجرایی و بازرسین وزارت کشور ۱۸ هزار و ۵۵۹ نفر، نیروی انتظامی و پشتیبان ها ۷ هزار و ۸۰۰ نفر و هیئت نظارت بر انتخابات ۸ هزار و ۸۳۰ نفر بودند.

وی ادامه داد: اعضای هیئت نظارت و بازرسی شوراها نیز ۲ هزار و ۶۸۹ نفر بودند.

مدیر کل سیاسی انتخابات لرستان با اشاره به نتایج انتخابات شورای شهر دورود اظهار داشت: یاسر ساکی، نرگس حاجی وند، جواد کیانی، احمدرضا نامداری، صادق لشنی، معصومه فولادوند و محمد نیکبخت حائز اکثریت آرا شدند.

پرویزپور گفت: همچنین در شهر پلدختر مجتبی چراغی پور، غلامرضا نصیری، نورالدین (عجم) پور نصیر، افشار پیری و فرزاد حیدری حائز اکثریت آرا شده اند.

وی افزود: حرمت مشعشعی، حسن کورانی، علی رضایی، مولا علی نژاد، محمود علی میرزایی، سید عبدالله موسوی و افشین صفری در شهر نورآباد حائز اکثریت آرا شدند.

مدیر کل سیاسی انتخابات لرستانبا اشاره به نتایج انتخابات شورای شهر خرم آباد اظهار داشت: ولی الله رستمی، اسماعیل رضایی، رستم کوشکی، علی محمد صالحی، زهرا نظری، اردشیر دریکوند علی ماکنعلی، مهرداد علی پناه، سجاد بابایی حائز اکثریت آرا شدند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۷۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • تذکر معنادار امام جمعه تبریز به کاندیداهای دور دوم تبریز در انتخابات مجلس
  • خطوط مقدم جبهه مقاومت به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا گسترش یافته است
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها محقق شد
  • انتخابات مهم‌ترین نماد مردم‌سالاری دینی است
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری