Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@14:02:51 GMT

پشتیبانی اندروید از زبان برنامه نویسی کوتلین

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۶۷۸۰۳

پشتیبانی اندروید از زبان برنامه نویسی کوتلین



گوگل رسماً از زبان برنامه‌نویسی کوتلین روی سیستم عامل اندروید پشتیبانی می‌کند. کوتلین زبان برنامه‌نویسی بسیار جدیدی است که شرکت جت‌برینز آن را طراحی کرده است.

کوتلین از نظر ساختاری با جاوا شباهت‌های زیادی دارد، از جمله اینکه شی‌ء‌گرا است و برای رفع همان مسائلی که جاوا مأموریت داشت، طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اما چون از خیلی جهات هنوز مثل یک لوح سفید است و ظرفیت‌های زیادی دارد، قابلیت‌های خوب متعددی را می‌توان به آن افزود و سینتکس آن را مرتب‌تر کرد و بهبودهایی بیش از آنچه در جاوا می‌بینیم را به آن بخشید.


به گزارش ایتنا از رایورز به نقل از ونچربیت، گوگل در کنفرانس توسعه دهندگان 2017 اعلام کرد که «کوتلین، یک پروژه منبع باز تحت لیسانس آپاچی 2.0 است، یک طراحی عالی و زبان بالغ دارد و ما بر این باوریم که توسعه اندروید را سریع‌تر و جذاب‌تر خواهد کرد.»
این شرکت اظهار داشت که بعضاً شاهد آن هستیم که این زبان برنامه‌نویسی برای تولید اپلیکیشن مورد استفاده قرار می‌گیرد که ایکس‌پدیا، فلیپ‌برد و اسکوئر از نمونه‌های این اپلیکیشن‌ها هستند.

استفاده گوگل از تیم کوتلین باعث ساده‌تر شدن نوشتن اپلیکیشن‌های اندروید شده است. توسعه دهندگان از این که بدانند که کامپایلر کوتلین، کد بایتی جاوا را منتشر می‌کند، خوشحال خواهند شد.

کوتلین و جاوا تقریباً یکی هستند. در واقع، علت اصلی تمایل تیم اندروید به سمت زبان برنامه‌نویسی کوتلین، هم شباهت‌های جاوا و کوتلین بود؛ بدین معنا که شما می‌توانید کوتلین را به پایگاه کد خود اضافه کنید و دو زبان جاوا و کوتلین را آزادانه با هم ترکیب نمایید.

اولین بار حضور کوتلین در بین زبان‌های برنامه‌نویسی در ژوئیه 2011 اعلام شد و نسخه 1.0 در فوریه 2016 در دسترس کاربران قرار گرفت.
در آن زمان، جت‌برینز متعهد شد که سازگاری این زبان با ویژگی‌های پایدار 1.0 به بعد حفظ خواهد شد. کاربران علاقه‌مند، برای شروع کار با کوتلین می‌توانند پیش نمایش اندروید استودیو 3.0 را دانلود کنند، یکی از فایل‌های جاوای خود را انتخاب کنند و سپس گزینه تبدیل فایل جاوا به فایل کوتلین را در منوی کد انتخاب کنند. با این کار فایل شما به فایل کوتلین تبدیل شده و می‌توانید به راحتی با آن کار کنید.

منبع: ايتنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۶۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه، متناسب سازی حقوق بازنشستگان از اول فروردین ماه امسال باید اجرا بشود، گفت: بودجه آن هم پیش بینی شده، اما اینکه چرا از اول فروردین ماه اضافه پرداختی ها صورت نگرفته بدلیل برخی موضوعات قانونی است.

بنابر روایت تسنیم، رئیس کمیسیون تلفیق بودجه افزود، موضوع ۹۰ درصد متناسب سازی حقوق بازنشستگان در برنامه هفتم مصوب شده است، یعنی سازوکار اجرایی آن در برنامه هفتم توسعه است که هنوز از سوی شورای نگهبان تایید نشده است.

به گفته این نماینده مجلس، برنامه هفتم توسعه، مصوب مجلس، یکبار از شورای نگهبان اعاده شده، بر این اساس به تازگی برخی مواد را مصوب کردیم و برنامه هفتم مصوب باردیگر به شورای نگهبان خواهد رفت تا دیگر ایرادی نداشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: بر این اساس وقتی برنامه هفتم توسعه تبدیل به قانون بشود، دولت مکلف است احکام جدید حقوق بازنشستگان را نیز صادر کند.

حاجی بابایی گفت: هر زمانی که احکام جدید از سوی دولت صادر شد از اول فروردین متناسب سازی حقوق بازنشستگان محاسبه شده و ما به التفاوت واریز خواهد شد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902990

دیگر خبرها

  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • کنسرت ۳۰ هزار نفری، امروز در فولاد آره‌نا!
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • کدکاپ ۸ رویدادی برای ترویج برنامه‌نویسی در سراسر ایران
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • چهره‌های مشهور ادبیات که مست عشق پارسا پیروزفر را دیدند | میرجلال‌الدین کزازی: از آغاز تا انجام، شادمان و خشنود بودم...| تصاویر
  • اندروید یا iOS ؟ کدام سیستم عامل امن‌ترین قلمرو را دارد؟