Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از شهروند رسیدگی به این پرونده از ظهر بیست‌وسوم شهریور ٩٣ به دنبال جدال خونین در فاز یک میدان تره‌بار تهران در دستور کار ماموران کلانتری ١٥٢ خانی‌آباد قرار گرفت. بررسی‌های اولیه پلیس نشان می‌داد که جدال دو برادر به نام‌های علی و محمد با یک دایی و خواهرزاده به نام‌های پیام و وحید بر سر فروش میوه منجر به درگیری خونینی شده و وحید به دلیل اصابت قمه از ناحیه سینه بشدت مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه از بیمارستان خبر رسید که وحید به دلیل شدت خونریزی تسلیم مرگ شده است.
به این‌ترتیب علی و محمد به اتهام قتل بازداشت شدند. اما علی در همان بازجویی مقدماتی به قتل در هواخواهی از برادر بزرگش اعتراف کرد و به بازسازی صحنه جرم پرداخت. علی در اظهارات اولیه‌اش درخصوص آغاز درگیری‌های او با مقتول گفت: «من و برادرم در میدان تره‌بار بساط پهن می‌کردیم تا میوه بفروشیم اما چند روزی بود که دایی وحید که صاحب یک مغازه بود به ما اعترض کرده و گفته بود بساطمان را از مقابل مغازه او جمع کنیم. چون چند کیسه خیار مقابل در مغازه او بود، پیام و وحید به من و برادرم اعتراض کردند و با هم درگیر شدیم اما این دعوا با میانجیگری دوستان‌مان پایان یافت.» او در تشریح جزییات روز حادثه هم توضیح داد: «شب قبل از آخرین درگیری به جشن عروسی رفته و دیروقت خوابیدم. به همین دلیل هم تصمیم گرفتم صبح دیرتر به محل کارم بروم. به همین خاطر محمد به میدان تره‌بار رفت. نزدیک ظهر بود که چند نفر از همکارانم با من تماس گرفتند و گفتند پیام و وحید بار دیگر با برادرم درگیر شده و او را کتک زده‌اند. من که از شنیدن این حرف عصبانی شده بودم به میدان تره‌بار رفتم. وحید و دایی‌اش پیام با برادرم درگیر بودند که با قمه به آنها حمله کردم و ضربه‌ای به وحید زدم.» پس از اظهارات اولیه متهم و به دنبال بازسازی صحنه قتل، علی به جرم قتل در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران حاضر شد. این جلسه به ریاست قاضی اصغر عبداللهی و با حضور دو مستشار برگزار شد. همچنین محمد، برادر متهم و پیام، دایی قربانی هم که با قرار وثیقه آزاد بودند به اتهام شرکت در نزاع منجر به قتل در دادگاه حضور یافتند و از خود دفاع کردند.
در ابتدای این جلسه پدر وحید در جایگاه ویژه ایستاد و از دادگاه برای علی حکم قصاص خواست.
سپس متهم روبه‌روی قضات ایستاد و در دفاع از خود، منکر قتل عمد وحید شد. او در این جلسه ادعای تازه‌ای مطرح کرد: «من خواب بودم که دوستانم تماس گرفتند و گفتند وحید و دایی‌اش با برادرم درگیر شده‌اند. من چیزی از ماجرا به خاطر ندارم. فقط می‌دانم برای ترساندن آنها یک قمه در دست داشتم. وقتی دعوا بالا گرفت و وحید روی زمین افتاد چند نفر او را سوار یک پژو کردند و با خود بردند. شاید آنها وحید را زخمی کرده باشند.» پس از اظهارات علی، نوبت به محمد رسید تا درباره اتفاقات آن روز از خود دفاع کند: «وحید دعوا را به خاطر گذاشتن چند کیسه خیار مقابل مغازه دایی‌اش شروع کرد. او خودش باعث شد تا دعوا بالا بگیرد. من در این دعوا نقشی نداشتم و وحید و دایی‌اش پیام بی‌رحمانه مرا کتک زدند. حتی در آن دعوا یک نفر با چاقو به پشت سرم زد که زخمی شدم.»
با این وجود، پیام، دایی قربانی منکر حضور در نزاع شد و روایت متفاوتی از حادثه را برای قضات تعریف کرد: «من دعوا را شروع نکردم و حتی در این درگیری هیچ نقشی نداشتم اما علی بی‌رحمانه خواهرزاده‌ام را مقابل چشمانم کشت.»
با پایان یافتن اظهارات و دفاعیات هر سه متهم این پرونده، در پایان این جلسه هیأت قضائی وارد شور شد تا رأی صادر کند.

منتشر کننده : زهره حاجیان

700700

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمدعلی نیک‌بخت در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع میوه و سبزی سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به عملکرد بانک مرکزی در حوزه تخصیص ارز کالاهای اساسی در سال گذشته، گفت: سال ۱۴۰۲ بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود. ۱۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیک‌بخت با اشاره به شیوه وزارت جهاد کشاورزی برای ساماندهی بازار کالاهای اساسی، گفت: تامین از طریق تولید داخل را دنبال می‌کنیم به همین دلیل سیاست حداکثرسازی و یکنواختی تولید محصولات کشاورزی را دنبال می‌کنیم تا نوسانات کمی و قیمتی به حداقل برسد. همزمانی عید نوروز و ماه رمضان فشار زیادی برای تامین مایحتاج مردم ایجاد کرد، اما با برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های انجام شده با کشاورزان، عرضه محصول به بازار و قیمت‌ها را کنترل کردیم.

وی ادامه داد: وقتی عرضه به اندازه کافی انجام شود قیمت متعادل می‌شود. تک تک محصولات در بخش‌های تولید، عرضه و نظارت را دنبال می‌کنیم. مازاد نیاز کشور را بدون محدودیت صادر می‌کنیم.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به خرید تضمینی در سال ۱۴۰۳ گفت: پیوند بین صنعت، بازرگان و تجارت با بخش تولید و کشاورزی را طبق تجربه سال گذشته ادامه می‌دهیم. صنایع غذایی به عنوان بخشی از زنجیره که مسوولیت فرآوری محصولات خام مواد کشاورزی را بر عهده دارد، مورد توجه جهاد کشاورزی است. این صنایع به خدمت تولیدکنندگان درآید. به عنوان مثال انواع میوه، سبزی‌جات و سیفی‌جات امکان فرآوری، عرضه به بازار داخل و صادرات را دارد.

نیک‌بخت ادامه داد: به صورت مرتب با صاحبان صنایع کشاورزی جلسه داریم و آنان را تشویق به خرید محصولات مازاد کشاورزان می‌کنیم تا این هدف‌گذاری انجام شود. برای محصولاتی چون برنج، چای و دانه‌های روغنی در تلاشیم دولت خرید تضمینی را انجام ندهد، بلکه بازرگانان وارد کننده یا کارخانجات تولید کننده را وارد به انجام این کار کنیم. به عنوان مثال اعلام کردیم ۷۰ هزار تن دانه روغنی را بازرگانان و وارد کنندگان روغن یا دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری کنند.

وی با اشاره به نوسانات قیمتی بازار میوه، گفت: هیچ کمبودی در هیچ بخش بازار میوه و تره بار وجود ندارد. گرانی‌های جاری ناشی از کمبود کالا نیست، بلکه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌های مسوول است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229149 برچسب‌ها میوه و تره بار

دیگر خبرها

  • پیام اعتراض دانشجویان آمریکا، پایان دادن به جنایت در غزه است
  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • آزرده خاطر شدن شهروند تهرانی از نیمه کاره ماندن مجتمع‌های میدان شهدا
  • محاکمه مرد رمال به اتهام تعرض به ۵ زن
  • شنبه تمامی میادین و بازار های میوه و تره‌بار تعطیل است
  • اولین‌نشست سری‌جلسات ایده‌پردازی برگزار می‌شود
  • شنبه همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار تعطیل است
  • یک پلیس انگلیسی به خاطر حمایت از حماس دادگاهی می‌شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به ۲۲ هزار تن رسید