Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بامداد روز یکشنبه ایرنا به نقل از العربی الجدید، محمد جواد ظریف خاطرنشان کرد که ما آماده همکاری با کشورهای منطقه هستیم.
وی در این مقاله که همزمان با سفر دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به عربستان سعودی منتشر شد، افزود: ایران از همه کشورهای متعهد به صلح و همکاری بین المللی و کشورهای منطقه و همسایه می خواهد در برابر سناریوهایی که هدف آنها ایجاد فاجعه های انسانی در منطقه است، بایستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ظریف خاطرنشان کرد که ایران به منظور برقراری صلح در منطقه، آماده همکاری با تمام کشورهاست.
وی خاطرنشان کرد که بحران سوریه، یمن و بحرین، چهره وحشتناکی از وضعیت مسلمان را پیش چشم جهانیان قرار داده است.
ظریف در بخشی دیگری از این مقاله افزود: در چنین شرایطی خبر حضور شماری از مسئولان کشورهای منطقه در عربستان سعودی در جریان سفر دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا قابل توجه است.
وی خاطرنشان کرد که برخی دولت های منطقه در سال‌های اخیر با دامن زدن به یکسری سیاست ها و رفتارهایی در گسترس و حمایت از اندیشه های افراطی و ارایه چهره ای مخدوش از اسلام و نیز قربانی کردن منافع ملت های منطقه از طریق اقدام برای گسترش بی ثباتی، خون ریزی و ایجاد اختلاف میان کشورها، منطقه را به سمت بی ثباتی پیش برده اند.
ظریف گفت: یکی از نمونه های چنین سیاستی شرکت در پروژه ایران هراسی است که از سوی رژیم صیهونیستی ایجاد و سال ها از سوی این رژیم ترویج شده است.
وی افزود: ایران با ورود موفقیت آمیز به مذاکرات هسته ای با گروه «1+5» اطمینان دارد که ادعاهای جنگ طلبان، امری واهی و بی اساس است و تهران به قدرت گفت و گو و دیپلماسی ایمان دارد.
وزیر امور خارجه از سوی دیگر گفت: ایران آمادگی کامل برای همکاری چه با قدرت های منطقه ای و یا قدرت های خارج از منطقه را با هدف مبارزه با تروریسم و افراط گرایی و بازگرداندن ثبات و امنیت به سوریه دارد.
ظریف افزود: ایران همواره آماده انجام گفت و گوهای سازنده است و دولت دکتر روحانی پیشتر جهان عاری از خشونت و نیز حل و فصل بحران سوریه را پیشنهاد کرده بود.
وی گفت مسئولان آمریکایی که خود عامل مشکلات کنونی در افغانستان و عراق هستند، بارها به نقش مثبت ایران در مبارزه با تروریسم و بازسازی زیرساخت های مورد نیاز در کشورهای همسایه اعتراف کرده‌اند.
ظریف در واکنش به تهدید یکی از مسئولان عربستانی که اخیرا گفته بود، جنگ را به داخل ایران می کشد، افزود: من به طور رسمی از سوی دولت ایران اعلام می کنم که آماده‌ایم این صلح را به کل منطقه و قبل از همه به عربستان سعودی اهدا کنیم.
وی گفت ایران به عنوان یک کشور مسئول و یک قدرت تاثیرگذار منطقه ای هیچ زمانی در دام جنگ طلبان و متجاوزان نیافتاده است.
ظریف افزود بدون شک تحقق این امر بستگی به این دارد که دولت عربستان جنگ بیهوده و حملات ویرانگر علیه مردم یمن را متوقف کند و از سرکوب اکثریتی که خواهان دمکراسی در کشورهای همسایه هستند، دست بردارد.
وی در بخش دیگری از این مقاله گفت: ایران آمادگی کامل دارد با قدرت های منطقه ای و قدرت های خارج از منطقه برای مبازره با تروریسم، افراط گرایی و بازگرداندن ثبات و امنیت به سوریه همکاری کند.
وزیر امور خارجه افزود ما تمامیت ارضی و استقلال همه کشورهای منطقه را محترم می شماریم و بر لزوم عدم مداخله در امور داخلی کشورها و حل و فصل کلیه اختلافات از طرق مسالمت آمیز تاکید داریم و معتقدم که منافع طولانی مدت چه برای ایران و چه برای دیگر ملت های منطقه و جهان ایجاب می کند با پدیده افراط گرایی و تروریسم که با نام دین صورت می گیرد، مبارزه شود و ما در این راه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
شبد**1480*9122*مترجم:غلامرضا رفیع**انتشار دهنده: مهدی نعمتی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۲۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • وحشت بلومبرگ از قدرت ائتلاف‌سازی ایران
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها