Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@12:34:03 GMT

روحانی؛ انتخاب ملت برای تداوم مسیر اعتدال

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۷۵۷۸۸

روحانی؛ انتخاب ملت برای تداوم مسیر اعتدال

به گزارش گروه پژوهش و تحلیلی خبری ایرنا، یک روز پس از اعلان پیروزی حسن روحانی در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با نزدیک به 24 میلیون رای و مشارکت گسترده و بی نظیر مردمی، روزنامه ها به ارایه تحلیل های گسترده در خصوص چرایی شکل گیری این حماسه ملی پرداختند. پیام رهبری به مردم پس از اعلام نتیجه انتخابات و گمانه زنی ها درباره نتایج انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز بخش دیگری از خبرها و تحلیل های روزنامه ها را به خود اختصاص داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** افق روشن ایران تا 1400
پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری 96 بازتاب گسترده ای در روزنامه های امروز داشت. روزنامه «ایران» در گزارشی با عنوان «افق روشن ایران تا 1400»، نوشت: ماراتن حامیان و منتقدان دولت در روزهای پایانی به رقابت میان رئیسی و روحانی بدل شد؛چرا که محمدباقر قالیباف که پیشتر دوبار در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده بود، به نفع ابراهیم رئیسی کنار کشید و اسحاق جهانگیری که عنوان کرده بود برای طرح مطالبات و دیدگاه اصلاح ‌طلبان نام نویسی کرده، به نفع حسن روحانی انصراف داد.
ایران افزود: هاشمی طبا هم اعلام کرد به حسن روحانی رأی می ‌دهد و از همگان خواست به رئیس جمهوری رأی بدهند. تلاش حزب مؤتلفه اسلامی برای منصرف کردن میرسلیم به نفع رئیسی به جایی نرسید و در نهایت انتخابات روز جمعه 29 اردیبهشت با 4 نامزد برگزار شد و در نهایت روحانی که از حمایت مجموعه اصلاح‌ طلبان، رئیس دولت اصلاحات، علی اکبر ناطق نوری و اصولگرایان میانه رو نزدیک به علی لاریجانی، سید حسن خمینی و بیت امام (ره)، خانواده آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و جمع کثیری از نهادهای مدنی و احزاب سیاسی، دانشگاهیان، فرهنگیان، ورزشکاران، هنرمندان و دیگر قشرها و اصناف جامعه برخوردار بود، به عنوان رئیس جمهوری دوره دوازدهم برگزیده شد.
ایران در یادداشتی با عنوان «همبستگی ملّی؛ دستور کار پس از انتخابات» به قلم «محمد امین قانعی ‌راد» جامعه ‌شناس نیز به الزامات پس از انتخابات پرداخت و نوشت: رئیس جمهور روحانی که اکنون یک بار دیگر از جایگاه خود نزد گروه‌های مختلف مردم آگاه شده است، باید بار دیگر برنامه ‌های خود را برای تحقق خواسته‌های ملت تدبیر کند. مسئولان و نهادهای دولت جدید باید بدانند که بستن پیمانی دموکراتیک با مردم ایجاب می ‌کند که آنان ظرفیت ‌های خود را برای پاسخگویی هوشمندانه ومبتنی بر برنامه‌های حساب شده و پایدار به مطالبات مردم تقویت کنند.
در ادامه آمده است: به دولتمردان دولت دوازدهم توصیه می‌شود که در این میان به ویژه تقویت زیرساخت‌ های رفاهی و تأمین اجتماعی برای اقشار محروم و زحمتکش شهری و روستایی را در اولویت قرار دهند. امید می‌رود که دولت دوم حسن روحانی بتواند- فراتر از عملکرد خود در دور اول- به تقویت فرآیندهای خرد ورزی و گفت‌ و‌گویی از طریق افزایش مشارکت مردم و سازمان‌های غیردولتی و فعالان جامعه مدنی در عرصه‌های تصمیم گیری، ارتقای شفافیت نهادها و کاهش فساد دستگاه‌ها و سازمان‌های بخش عمومی، تقویت شایسته سالاری و بهبود مدیریت‌ها، کاهش حاکمیت شبه سازمان‌ها وسازمان‌های موازی، استقرار بیشتر مغزها و سرمایه‌ها در کشور بپردازد و شرایط را برای یک جهش توسعه‌ای پایدار و سازگار با الزامات زیست محیطی فراهم سازد.
روزنامه «آفتاب یزد» هم در گزارشی با عنوان «لبیک به آقای وکیل»، نوشت: بسان عقابی، ابتدا به نظاره حریف نشست و تمام حرکات او را موشکافانه بررسی کرد. لبخند زد و آرام آرام پر و بالش را بیاراست و تکانی به خود داد. پرهایش را گشود و به سوی هدف، پرواز را آغاز کرد و همینطور بر فراز آسمان ایران اوج‌ گرفت. درست در زمانی که با سنگِ تخریب و تیرِ اتهام او را نشانه می ‌رفتند، مانور قدرت می ‌داد و بی اعتنا به هجمه‌ها‌ همچنان تنها اما با تدبر، در اوج به فرازهای خود ادامه می‌داد.
این روزنامه در یادداشتی با عنوان «شکستن کمر عوام فریبی» نیز نوشت: بگذارید صریح و بی‌ پرده بگویم؛ مردم کمر عوامفریبی را شکستند.آری؛در طول تبلیغات رنگارنگ برخی کاندیداها و اعلام وعده‌های عجیب و غیرممکن همواره این نگرانی وجود داشت که مبادا این وعده های نجومی کارگر بیفتد و ملت اسیر آن شوند. چرا که گفته می‌شد اگر بنا باشد این وعده‌ها به مرحله عمل برسد کشور با مصیبتی به مراتب عظمی‌تر از 8 سال دولت قبل روبرو خواهد شد. یعنی بازگشت مجدد به یک بیراهه و افقی ترسناک. لیکن با حماسه شگفت آور مردم حربه پوپولیست‌ها بی اثر شد و عقل و تدبیر برجایگاه نخست نشست.
روزنامه «آرمان» نیز در یادداشتی با عنوان «بایدهای روحانی در دولت دوم»، نوشت: جوانان با رأی به روحانی و اعتماد دوباره به او، با توجه به عملکرد مطلوبش در گذشته انتظار دارند مطالبات حداکثری آنها در دولت دوازدهم محقق گردد و کشور از رکود اقتصادی خارج شود. باید اعتمادسازی‌های لازم در ابعاد مختلف حقوق شهروندی و امنیت سرمایه‌گذاران خارجی به‌گونه‌ای فراهم شود تا سرمایه‌های خارجی جذب کشور شود و روند توسعه و پیشرفت در اقتصاد و همچنین روابط خارجی تسریع گردد. بی ‌تردید نگاه اقتصاد مقاومتی، درون‌ زا و توجه به ظرفیت‌های داخلی قطعا مورد توجه دولت دوم روحانی قرار خواهد گرفت. اما قاعدتا این انتظار وجود دارد که ایران مراودات بهتری را با جهان داشته باشد.
«فتح فردا» نیز عنوان گزارش صفحه نخست روزنامه «شرق» درباره نتیجه انتخابات است.
«آقای رئیس جمهور حال نوبت شماست» عنوانی در روزنامه «خراسان» است که ذیل آن می خوانیم: ملت آگاه و بیدار ایران با مشارکت آگاهانه و حداکثری خود بار دیگر «نه» ای به بزرگی و عظمت یک ملت نثار بدخواهان و دشمنان و آرزومندان زمین خوردن ایران کردند. پس باید دست آحاد این ملت بزرگ و 41 میلیون نفر پیروزمند عرصه رقابت انتخابات را بوسید مردمی که با هوشیاری و بیداری و زمان شناسی و مشارکت حداکثری خود، جشن و شادمانی و حماسه ای ملی آفریدند و افتخاری دیگر در تاریخ جمهوری اسلامی به ثبت رساندند و «دوازدهمین پیروزی ملی» را برای ایران و ایرانی رقم زدند. درود بی کران به ملت ایران.
این روزنامه افزود: و اما جناب آقای دکتر روحانی رئیس جمهور منتخب و محترم همه ایرانیان ، مردم با مشارکت حداکثری خود سنگ تمام گذاشتند حالا نوبت عمل کردن شما به وعده هایی است که به مردم داده اید. خصوصا وعده های اقتصادی و معیشتی و نجات کشور از رکود و بیکاری. این گوی و این میدان.
روزنامه «رسالت» هم در سرمقاله خود با عنوان «چشم انداز آینده دولت دوازدهم»، با اشاره به وعده های روحانی نوشت: مردمی که روز 29 اردیبهشت به او رأی دادند امیدوارند که او در دور دوم خدمت خود بتواند به وعده ها عمل کند. مردمی هم که به او رأی ندادند او را توانا در اجرای وعده ها ندیدند. چهار سال آینده آوردگاه همت و اراده دولتمردان جدید است که ثابت کنند داوری کسانی که به او رأی نداده اند صحیح نیست. او می تواند با اتحاد ملی و انسجام اسلامی و به استخدام درآوردن همه ظرفیت های کشور، به وعده های خود عمل کند.
به نوشته رسالت، روحانی باید بداند چه گفته است و چگونه می خواهد به گفته های خود عمل کند. او چهار سال بعد دیگر در معرض رأی مردم قرار ندارد تا مردم به او و کارکرد او نمره دهند. او در محضر خداوند متعال و مردم صبور و شریف ایران قرار دارد با این پرسش که؛ آیا به وعده ها عمل کردید؟! این وعده ها به مثابه پیمان و تعهد به ملت است.
روزنامه «کیهان» اما در بخش اخبار ویژه خود به بیانیه اعضای پارلمان اروپا علیه انتخابات ایران اشاره کرد و با برجسته سازی این بیانیه نوشت: 156 تن از اعضای پارلمان اروپا، در بیانیه‌ای مشترک انتخابات ریاست‌جمهوری در ایران را «غیرآزاد و نامنصفانه» خواندند. این نمایندگان اروپایی در بیانیه‌ خود، با اشاره به تایید آنان از سوی شورای نگهبان، از این روند انتقاد کرده‌ اند.
روزنامه «سیاست روز» نیز در یادداشتی با عنوان «پیام‌ها چرا می‌ آیند؟»، به طور تلویحی پیام تبریک کشورهای مختلف به روحانی را نه به دلیل پیروزی روحانی بلکه به دلیل حضور گسترده مردم در پای صندوق های رای که نشانه عظمت ملت ایران است، دانست و نوشت: پیام ‌های ارسال شده به رئیس جمهور منتخب برگرفته از حضور ملت پای صندوق ‌های رای و حمایت ملت از نظام اسلامی ‌است که حتی دشمنان را به سر تعظیم فرود آوردن در برابر این ایستادگی وارد ساخته است.
به نوشته سیاست روز، هر فردی که از صندوق‌ها خارج می‌شد جهان جز این روند یعنی ارسال پیام تبریک گزینه دیگری نداشت و این را باید دستاوردی بزرگ برای ملت ایران دانست که بار دیگر اقتدار و عظمت خود را به رخ جهانیان کشیده است.

** بازتاب پیام رهبری برای انتخابات
پیام رهبر معظم انقلاب در پی حضور حماسی و پر شکوه مردم در انتخابات، در روزنامه های امروز بازتاب های فراوان و البته متفاوتی داشت.
«پیروز انتخابات، مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی هستند» عنوان خبری روزنامه اعتماد به نقل از رهبری است.
«اکنون به اتحاد و اتفاق عمومی بیاندیشیم» نیز بخشی از سخنان رهبری است که در عنوان خبری روزنامه شرق برجسته شد.
به نوشته روزنامه خراسان در بازتاب پیام رهبر انقلاب: دولت آینده رعایت قشرهای ضعیف و برخورد با فساد را در صدر برنامه ها قرار دهد. کار و تلاش پرانگیزه و جوانانه را در پیش گیرد.
در این میان روزنامه های منتسب به جریان اصولگرا از جمله کیهان، جوان و سیاست روز به نقل از رهبری عنوان مشترکی مبنی بر لزوم برخورد دولت با فساد و رعایت قشرهای ضعیف را برگزیدند.

** گمانه زنی درباره انتخابات شوراها
برخی روزنامه های امروز به گمانه زنی درباره نتیجه انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا پرداختند.
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «تکرار پیروزی در شوراها/ اصلاح ‌طلبان تهران را بردند»، نوشت: پیروزی انتخابات ریاست‌جمهوری دیروز حوالی ظهر بود که دیگر مسجل شده بود اما هنوز نتایج یک انتخابات بود که با وجود اهمیتش روشن نشده بود؛ نتیجه انتخابات شوراهای شهر که مردم در آن نیز مشارکت گسترده‌ای داشتند. اخبار اولیه اما حاکی از پیروزی اصلاح ‌طلبان در انتخابات شوراهای شهر تهران هم هست.
به نوشته اعتماد، روز گذشته کمیته روابط عمومی و اطلاع ‌رسانی ستاد اصلاح ‌طلبان تهران اعلام کرد:«لیست امید حایز اکثریت قاطع آرا شده است.» حال باید دید که امروز نتایج شمارش آرا به چه شکل جلو می‌رود و آیا پیروزی لیست امید قطعی است یا خیر؟
روزنامه آفتاب یزد، هم در گزارشی با عنوان «پیشتازی اصلاح طلبان در شورای شهر تهران» نوشت: با اعلام غیررسمی نتایج اولیه انتخابات شورای شهر تهران، به نظر می‌ آید که پیروزی دوم و شیرین دیگری در انتظار اصلاح طلبان است. ظاهرا بعد از آرای بالای حسن روحانی، اکنون لیست انتخاباتی شورای شهر تهران نیز پیشتاز در میان سایر رقباست. آن قدر که گفته می‌شود تمامی 21 نفر عضو آن لیست ممکن است تا انتهای رای گیری به شورای شهر راه یابند.
به نوشته آفتاب یزد، به نظر می‌رسد که بااین شرایط در آینده تغییراتی عمده و جدی در انتظار شورای شهر و چه بسا شهرداری باشد.
پژوهشم**9282**9279**خبرنگار: مهتاب افشین نسب**انتشاردهنده: سیدمحمد موسی کاظمی

ایرنا پژوهش، کانالی برای انعکاس تازه ترین تحلیل ها، گزارش ها و مطالب پژوهشی ایران وجهان، با ما همراه شوید.
https://t.me/Irnaresearch

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۵۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سفر با قطار؟ ۵ دلیل برای انتخاب این نوع سفر

آفتاب‌‌نیوز :

باوجود وسایل نقلیه مختلف و راه‌های جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی، چرا برخی از مردم سفر با قطار که وسیله نقلیه نسبتا کندتری است را ترجیح می‌دهند. رانندگی‌نکردن و لذت‌بردن از تماشای مناظر غالبا بکر و دست‌نخورده مسیر‌های ریلی، بارزترین مزیت سفر با این وسیله نوستالژیک است؛ اما این تنها جذابیت سفر‌های ریلی نیست. در این مقاله، ۵ دلیل انتخاب قطار برای سفر را شرح داده‌ایم. امروزه شرکت‌های ریلی با ارائه بلیط‌های قیمت مناسب به‌ویژه در زمان پیش فروش بلیط قطار، افراد بیشتری را به سفر‌های جذاب ریلی علاقه‌مند کرده‌اند.

۱- سفر با قطار ایمن‌تر است

بنا به گفته شورای ایمنی حمل‌ونقل اروپا، سفر ریلی که کمترین خطر مرگ‌ومیر را دارد، یکی از ایمن‌ترین روش‌های حمل‌ونقل در جهان به‌شمار می‌رود. متأسفانه در ایران روند کلی تصادفات جاده‌ای بالا است و سفر هوایی نیز حس اطمینان چندانی به مردم نمی‌دهد. با‌توجه‌به این مسائل، قطار‌ها با کمترین آمار تصادف و حوادث از درجه ایمنی بهتری برخوردارند و درصد اطمینان مردم نیز به آن‌ها بیشتر است. به‌طورکلی، قطار‌های مدرن به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که محکم و بادوام باشند، با تمرکز بر سرمایه‌گذاری در اقدامات ایمنی، استفاده از واگن‌هایی با فناوری پیشرفته ترمز و برنامه‌های تعمیر و نگهداری منظم، ناوگان ریلی کشور ما نیز در حال پیشرفت و بهبود است؛ براین اساس، مسافران می‌توانند با خیال آسوده به این وسیله نقلیه و شرکت‌های ریلی ارائه‌دهنده آن‌ها اعتماد کنند.

۲- تا رسیدن به مقصد، گپ بزنید یا با خیال آسوده بخوابید

مزیت اصلی سفر با قطار، مثل هر وسیله نقلیه عمومی دیگر این است که شخص دیگری سختی کار، یعنی رانندگی را بر‌عهده می‌گیرد؛ بنابراین، اگر به‌تن‌هایی یا همراه با خانواده و جمع دوستان سفر کنید، به‌جای تحمل خستگی رانندگی‌کردن طولانی‌مدت، می‌توانید تمام مسیر را بخوابید یا به تماشای طبیعت زیبا مشغول شوید. اگر مسئولیت رانندگی با شما نباشد، علاوه‌بر دیدن مناظر بکری که فقط در مسیر‌های ریلی وجود دارد، گپ‌زدن با همراهان و تماشای فیلم یا مطالعه کتاب در طول مسیر، سفرتان را جذاب‌تر خواهد کرد. رانندگی‌نکردن به‌ویژه برای افرادی که به سفر‌های کاری می‌روند بسیار بهتر است. چراکه می‌توانند به‌محض رسیدن به مقصد، سراغ کار‌های خود بروند.

۳- سفر با قطار آسان است (خرید بلیط و دسترسی به راه‌آهن)

سفر با قطار از جنبه‌های مختلف آسان‌تر از سفر‌های جاده‌ای، هوایی و دریایی است. آسان‌بودن سفر با قطار از همان لحظه خرید بلیط خود را نشان می‌دهد؛ برای رزرو بلیط‌های این وسیله، علاوه‌بر روش حضوری، به‌آسانی می‌توانید از‌طریق اینترنت اقدام کنید. با استفاده از پلتفرم‌های برنامه‌ریزی سفر، بدون نیاز به صف گرفتن و صرف وقت و هزینه، با یک جستجوی آنلاین به تمام قطار‌های موجود در مسیر و تاریخ انتخابی‌تان دسترسی خواهید داشت و می‌توانید برای بهترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت، بلیط رزرو کنید. خرید آنلاین این شانس را به شما می‌دهد تا از زمان دقیق پیش فروش قطار مطلع شوید و بدون نگرانی از تکمیل ظرفیت یا افزایش قیمت، بلیط‌های موردنیازتان را رزرو کنید.

علاوه‌بر خرید بلیط قطار، رفتن به ایستگاه راه‌آهن و سوار‌شدن به قطار نیز بسیار آسان‌تر از سفر‌های هوایی است. بسیاری از ایستگاه‌های راه‌آهن در قلب شهر‌ها و شهرک‌ها واقع شده‌اند و ازاین‌رو دسترسی مسافران به آن‌ها آسان و کم‌هزینه‌تر از رفتن به فرودگاه‌ها است که غالبا در حاشیه شهر‌ها قرار دارند. مورد سوم، فرآیند سوارشدن به قطار است که در مقایسه با چک‌این و رد‌شدن از گیت‌های پرواز، دردسر‌های کمتری دارد و زمان کمتری هم طول می‌کشد تا مسافران سوار قطار شوند. در این روش، کافیست به‌موقع در راه‌آهن حضور پیدا کنید (قطار‌ها معمولا در زمان دقیق و بدون تأخیر حرکت می‌کنند) و پس از ارائه مدارک برای عبور از گیت بازرسی، ازطریق سکوی سفر خود وارد واگن و کوپه شوید. اطلاعات مربوط به واگن کوپه در بلیط‌ها درج شده است.

۴- امکانات رفاهی، سرگرمی و پذیرایی

وقتی مسافت مبدأ تا مقصد بیش از چند ساعت باشد، مجبور می‌شوید، ساعاتی را بخوابید یا یک، دو و حتی سه وعده غذایی را در مسیر تهیه و صرف کنید. در سفر با قطارها، علاوه‌بر مکان مناسب برای استراحت و خواب و وجود وسایل سرگرمی، پریز برق، سرویس بهداشتی و ... از مسافران پذیرایی می‌شود. در‌صورت سفر با ماشین شخصی، علاوه‌بر صرف میان‌وعده در حال حرکت، می‌توانید برای صرف وعده‌های غذایی در رستوران‌ها و مراکز رفاهی بین‌راهی توقف کنید. در سفر با اتوبوس، آزادی عمل کمتری دارید و تا زمانی که راننده در مسیر مشخص متوقف نشود، باید منتظر بمانید. شرکت‌های هواپیمایی، وعده‌های غذایی را در هنگام پرواز سرو می‌کنند؛ اما در سفر با قطار، غذا‌خوردن شیوه و حال‌و‌هوای بسیار متفاوتی دارد.

وقتی با قطار سفر می‌کنید، بدون نیاز به توقف در مسیر، آن هم در شرایطی بسیار راحت شبیه به خانه یا رفتن به رستوران، از شما پذیرایی خواهد شد. مسافران می‌توانند وعده‌های غذایی (صبحانه، ناهار، عصرانه و شام بسته به زمان سفر) را در کوپه‌های خود میل کنند یا به رستوران قطار بروند و در هر دو حالت هم‌زمان با صرف غذا از دیدن مناظر جذاب مسیر‌های ریلی لذت ببرند.

۵- قطار‌ها بهترین روش برای سفر ارزان و به‌صرفه

دلایل زیادی برای انتخاب سفر با قطار وجود دارد. برای مثال، این وسیله راحتی، آزادی عمل برای استراحت، حرکت‌کردن، غذا‌خوردن و همچنین ایمنی بیشتری در پیمودن مسیر دارد و علاوه‌براین، خبری از دردسر‌های ترافیک در ایام شلوغی و اوج سفر نیست. در کنار تمام این موارد، با‌توجه‌به اوضاع اقتصادی اکنون کشور، مردم به‌دنبال خرید‌های ارزان و صرفه‌جویی در هزینه‌ها هستند. قطار‌ها این فرصت را به شما می‌دهند تا با مبلغی ناچیز حتی به دورترین شهر‌ها سفر کنید. قیمت بلیط قطار نسبت به هواپیما بسیار کمتر است و در اغلب موارد با قیمت بلیط اتوبوس فرقی ندارد. 

فلای تودی؛ همراه شما برای سفری آسوده و هیجان‌انگیز

قطار‌ها وسیله‌ای ارزان‌قیمت، ایمن و جذاب هستند که با ارائه امکانات سرگرمی، رفاهی و پذیرایی، سفر‌های دور و نزدیک را برای مسافران مهیج می‌کنند؛ علاوه‌براین، روش تهیه بلیط‌های قطار بسیار آسان است؛ به‌خصوص اگر برای رزرو بلیط به سایت معتبر فروش و پیش فروش بلیط قطار فلای تودی مراجعه کنید. در فلای تودی، دسترسی شما به اطلاعات تمامی قطار‌های موجود در مسیر‌های ریلی کشور فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • چرا سفر با قطار؟ ۵ دلیل برای انتخاب این نوع سفر
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شدند/آقای ورزش ایران؛ امین میرزازاده
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شدند
  • بهترین‌های ورزش ایران انتخاب شد!
  • انتخاب بهترین‌های ورزش ایران
  • سرنوشت سرمربی طارمی وابسته به یک انتخابات!‏
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند