Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-24@15:37:22 GMT

وحدت یا آزادی؟ مساله این است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۷۶۲۰۷

وحدت یا آزادی؟ مساله این است

گروه موسیقی: «این آخرین کنسرت من در تالار وحدت است و طبق اعلام مسوولان این مجموعه، دیگر هیچ اجرای پاپ و پاپ - کلاسیک در این سالن روی صحنه نخواهد رفت و دیگر من هم اجازه اجرا در تالار وحدت را ندارم.» این جملات را آقای حامی در اواسط کنسرتش گفت و انگار دیگر قرار نیست کنسرت پاپ در تالار وحدت برگزار شود و حامی می‌تواند به این افتخار کند که آخرین اجرای پاپ تاریخ تالار وحدت متعلق به وی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیمی که با مخالفت تعداد زیادی از خوانندگان سبک پاپ مواجه شده است. آنها این تصمیم را اجحاف در حق خودشان می‌دانند.

دلیل مشخصبه گزارش بولتن نیوز، یکی از خوانندگان پاپ که نخواست نامش منتشر شود، درباره اختصاص برج آزادی به کنسرت پاپ و ممنوعیت اجرا در تالار وحدت گفت: به نظرم این تصمیم ناعادلانه است و دلیل مشخصی ندارد. تالار وحدت به‌دلیل حضور در مرکز شهر برای عموم مردم مناسب‌تر است. برج آزادی ضعف‌های خودش را دارد. تالار وحدت را نمی‌توان خاص موسیقی سنتی دانست. مگر قرار است چه اتفاقی در تالار وحدت و زمان کنسرت پاپ بیفتد. ای کاش تقسیم‌بندی دیگری داشتند. ما شاهد برگزاری کنسرت‌های موسیقی سنتی ضعیف هم هستیم. اگر قرار بر تقسیم‌بندی بود باید براساس کیفیت کار این اتفاق می‌افتاد نه سبک موسیقی.
پاپ‌ها در آزادی«به طور حتم خوانندگانی چون حمید حامی و سایر عزیزانی که در حوزه موسیقی پاپ کلاسیک یا پاپ فعالیت می‌کنند برای ما از درجه احترام بسیار بالایی برخوردارند، به همین دلیل ما به هیچ عنوان مخالف برگزاری اجرای صحنه‌ای پاپ در مجموعه بنیاد فرهنگی هنری رودکی نیستیم اما با توافقاتی که میان دفتر موسیقی وزارت ارشاد و بنیاد فرهنگی هنری رودکی انجام گرفته از این پس برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای است که با توجه به تجهیز برج آزادی، برنامه‌های مرتبط با موسیقی پاپ کلاسیک در این مکان برگزار می‌شود. با تلاش انجام گرفته از سوی همکارانم این مجموعه به لحاظ امکانات از تجهیزات بسیار خوبی برخوردار شده که می‌تواند میزبان خوبی برای گروه‌ها و هنرمندان حوزه موسیقی پاپ یا پاپ کلاسیک باشد.»آقای حسن عمیدی معاون برنامه‌ریزی و توسعه هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی با بیان جملات بالا ادامه می‌دهد: «البته نظر به برنامه ریزی‌هایی که در تالار وحدت صورت گرفته عمده تمرکز ما در روزهای پایانی هفته روی اجرای صحنه‌ای ارکستر سمفونیک تهران و ارکستر ملی است و از این به بعد ماجرا را به گونه‌ای برنامه‌ریزی می‌کنیم که بتوانیم عمدتاً میزبان گروه‌های فعال در موسیقی ایرانی و آثار ارکسترال باشیم. به هرحال مجموعه تالار وحدت تنها تالار فعالی است که به‌طور کامل پتانسیل اجرای ارکسترال دارد که بر همین اساس بیش از ۵۰ گروه در این حوزه متقاضی اجرای برنامه در این مکان‌اند و لازم است ما در حد امکانات به این هنرمندان اهمیت ویژه‌ای بدهیم تا بتوانند آثار خود را به تناسب کیفیت سالن اجرا کنند.معاون برنامه‌ریزی و توسعه هنری بنیاد فرهنگی هنری رودکی در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: طبق برنامه ریزی‌هایی که انجام گرفته، ما تلاش کردیم تا برنامه کامل سال ۹۶ بنیاد فرهنگی هنری رودکی به ویژه در تالار وحدت را ببندیم و سعی می‌کنیم به زودی این برنامه‌ها را نیز اعلام کنیم، اما در حوزه موسیقی پاپ کلاسیک بر اساس توافقات انجام گرفته میان دفتر موسیقی و بنیاد برنامه‌ها در برج آزادی برگزار می‌شود.
قدمت و شأنیتآقای فرزاد طالبی، مدیر کل مرکز موسیقی با بیان اینکه مدیران بنیاد رودکی بهتر می‌توانند دلیل این اقدام را تشریح کنند، گفت: «تالار وحدت قدمت و شأنیتی دارد که باید حفظ شود و حفظ تالار وحدت مهم‌ترین موضوع است. علاوه‌بر اینکه صندلی‌ها و سن مناسب موسیقی کلاسیک و ارکسترال یا سنتی است. به نظرم بنیاد کار بدی نکرده است و این تصمیم غیر منطقی نیست.
خانه در فرهنگ ایرانی یک جهان کامل استنشست نقد و بررسی کتاب «درخانه؛ انسان‌شناسی فضای خانگی» با حضور سیدمحمد بهشتی، دکتر حسین سلطان‌زاده و مهندس محمدرضا حائری مازندرانی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد. مهندس بهشتی انتشار کتاب «در خانه» را برای جامعه معماران کشور مهم بیان کرد و گفت: باید ببینیم در چه محیطی از خانه حرف می‌زنیم. وی با اشاره به اینکه انسان‌ها مسامحتاً در حوزه بیولوژیکی یکسانند اما آنچه تفاوت میان انسان‌ها را ایجاد می‌کند، محیطی است که انسان در آن زندگی می‌کند. انسان‌ها از جهت اینکه در چه محیطی زندگی می‌کنند، با یکدیگر تفاوت دارند. بنابراین پرسش اصلی این است که خانه در فرهنگ ایرانی چه معنایی دارد؟ مهندس بهشتی با اشاره به مطالب کتاب گفت: خانه در فرهنگ غربی، جایی است در برابر تهدید، یک قفس امن است، قفس قانون است، پناهگاهی است نسبت به تهدیداتی که در بیرون از خانه وجود دارد. خانه در فرهنگ غربی جایی است که باید نسبت به مناسبات با دیگران، حسن همجواری ایجاد کند از این رو به همسایه Neighbourhood گفته می‌شود به این معنا که مراحم هم نشویم، زحمت برای هم ایجاد نکنیم. در ادامه این نشست، دکتر حسین سلطان‌زاده، به معنا و مفهوم خانه در فرهنگ ایرانی اشاره کرد و گفت: به‌رغم گذشت سالیان زیاد و حوادث و اتفاقات رخ داده در جامعه ایرانی، واژه خانه اما همچنان زنده باقی مانده است؛ اگرچه واژه‌هایی مانند سرا، منزل، بیت، دار و کده در این سال‌ها وضع و استفاده شده، واژه خانه معنای خودرا حفظ کرده است؛ هر چند باید برای معانی متعدد آن واژه‌سازی می‌کردیم.
سخنران پایانی این نشست، مهندس محمدرضا حائری بود که به مفهوم انسان‌شناسی خانه پرداخت و گفت: انسان‌شناسی دانشی است که به کمک آن می‌توان به ده‌ها مطلب دیگر پی برد. وی به مطالب کتاب «در خانه» اشاره کرد و افزود: این کتاب ادبیات حوزه روش‌شناسی را نیز برای ما قوی‌تر می‌کند. بسیاری از مطالبی که در این کتاب تدوین شده، قابل استفاده برای ماست به شرط آنکه آنها را بومی کنیم و متناسب با فرهنگ خودمان تحقیق کنیم؛ به‌عنوان مثال آنچه در این کتاب درباره پنجره و هال در خانه گفته شده، می‌تواند دستمایه پژوهش‌هایی در فرهنگ معماری و خانه‌سازی ما باشد.منبع: صبح نو

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی در دیدار با سیدخلیل منبتی، مدیرکل مسکن و شهرسازی خراسان رضوی و جمعی از معاونان وی که ظهر دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، تزریق امید به بازار مسکن را مهم‌ترین راهبرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: مهم‌تر از هر چیز این است که مردم برای تأمین مسکن امید داشته باشند زیرا امروزه وضعیت طوری است که خانه ‎دار شدن برای برخی اقشار به منزله یک امر غیرقابل تحقق و موهوم محسوب می‌شود و این ناامیدی باید ریشه‎ کن شود.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: مهم‌ترین چالش در بازار مسکن، عدم تناسب عرضه با تقاضاست. وقتی این تناسب وجود نداشته باشد و تقاضا بسیار بیشتر از عرضه باشد، کار به جایی می‌رسد که صاحب محصول به هر قیمتی که دلش بخواهد، کالا را وارد بازار می‌کند. مسئله مسکن نیز از این قبیل است و ساخت محدود خانه به موازات معطل نگه‎داشتن نیاز مردم کار را به جایی رسانده که برخی افراد به هر قیمتی که بخواهند، مسکن خود را ارائه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: بنگاه‎داری بانک‌ها یکی از آفت‌های بزرگ بازار مسکن کشور است. اینجور که این‌ها رفتار می‌کنند، کار به جایی می‌رسد که اراضی وسیع و املاک بسیار ارزشمند در تهران، مشهد و کل ایران در تملک همین بانک‌هایی باشد که قرار است مردم را خانه‎دار کنند. اینجاست که می‌گوئیم نهادهایی نظیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که محصول تدبیر و درایت مستقیم امام راحل هستند، باید به‎ گونه‎ ای میدان‌داری کنند که دست مافیا از بازار مسکن دور بماند.

شش‎ هزار واحد مسکونی در مرحله تکمیل

سیدخلیل منبتی، مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی هم در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در تأمین پروژه‌های ساخت مسکن اظهار کرد: هم اکنون در حاشیه شهر مشهد بیش از ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای افراد کم‎ درآمد همچون مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در حال ساخت است. علاوه بر این، عملیات عمرانی ۳۵۰۰ واحد نیز در سرتاسر استان در دستورکار قرار دارد و در تلاش هستیم تا حتی با حداقل آورده سرپرستان خانوار، خانه و سرپناهی برای آن‌ها فراهم شود.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی بیان کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، بیش از ۲۶ هزار قطعه زمین در جریان نهضت ملی مسکن روستایی واگذار شده که هم‌اکنون فرایند ساخت در آن‌ها در جریان است. علاوه بر این، در همین بازه زمانی بیش از ۶۹۷ میلیارد تومان تسهیلات حوزه مسکن روستایی اعم از قیر، اعتبارات ملی، استانی و منابع نفتی تصویب شده که اعطای آن همچنان ادامه دارد.

کد خبر 6085683

دیگر خبرها

  • معاون رئیسی: دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده
  • دشمن با برنامه وارد مساله حجاب شده است
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه وحدت است
  • بنگاه داری بانک ها آفت بزرگ بازار مسکن کشور است
  • برگزاری نمایشگاهِ عکسِ به نیت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد
  • از ژاپن تا کلمبیا کنسرت گذاشتم تا برسم به تالار وحدت! | اگر لازم باشد ۲ بار دیگه هم دور کره زمین می‌چرخیدم
  • خانه‌های دین و زندگی نقطه اتصال وحدت است
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌‎شود
  • برپایی نمایشگاه عکس دوشنبه‌های رهایی در یزد
  • خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود