Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-01@02:30:25 GMT

سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی مسیرهای خطوط لوله ایجاد شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۷۸۸۵۸

سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی مسیرهای خطوط لوله ایجاد شد

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، از ایجاد سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی میسرهای خطوط لوله خبرداد که هم اکنون کار نقشه برداری آن پایان یافته است.

به گزارش شانا به نقل از مشعل، عباسعلی جعفری نسب گفت: با راه‌اندازی این بانک اطلاعاتی، همه اطلاعات مربوط به راه‌های ارتباطی و موقعیت مکانی خطوط لوله در دسترس خواهد بود و پایش عملیات خطوط لوله به صورت مکانیزه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره برنامه‌ها و پروژه‌های آینده این شرکت اعلام کرد: حفظ ظرفیت خطوط لوله، نگهداری ماشین‌آلات، پیگرانی هوشمند و تعویض قطعات، همچنان طبق روال ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: کار ارزشمند جدید دیگری که در دست اقدام است، استفاده از سامانه‎های نشت‌یاب اتوماتیک است که کار از پارسال آغاز شده است و امسال در مسیر خطوط لوله تکمیل و راه‌اندازی می‌شود.

وی ادامه داد: تعویض 67 کیلومتر از خطوط لوله مارون- اصفهان و تعویض 230 کیلومتر از خط رفسنجان در دستور کار قرار دارد که امیدواریم امسال اجرایی شود.

آماده انتقال فرآورده‌های پالایشگاه ستاره خلیج فارس هستیم

جعفری نسب با اشاره به دستاورد بزرگ تولید مستمر بنزین در کشور گفت: شرکت خطوط لوله و مخابرات آمادگی کامل برای انتقال فرآورده‌های فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس را دارد.

وی درباره شرایط و ظرفیت خطوط لوله برای انتقال فرآورده‌های پالایشگاه ستاره خلیج فارس گفت: با شرایط فعلی، خطوط لوله ظرفیت انتقال میزان تولیدی پالایشگاه ستاره خلیج فارس را دارد؛ زیرا‌ تولیدات فاز نخست این پالایشگاه، جایگزین بنزین وارداتی می‌شود و مشکلی برای انتقال وجود ندارد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: برای انتقال تولیدات فازهای 2 و 3 پالایشگاه ستاره خلیج فارس، عملیات ساخت خط لوله بندرعباس- رفسنجان برای افزایش ظرفیت انتقال باید سرعت بیشتری گیرد.

نمایشگاه، نماد قدرت سازندگان داخل بود

وی درباره بیست و دومین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی گفت: امسال نمایشگاه نسبت به پارسال با حضور شرکت‌های قوی داخلی و خارجی برگزار شد که نماد بارز قدرت و توان سازندگان داخلی و تعامل با صنعتگران خارجی بود.

وی افزود: شرکتهای خارجی با حضور و نمایش تجهیزات در نمایشگاه، شرایط را برای ورود محصولات و فناوری جدید و دانش فناوری فراهم می‌آورند که این موضوع برای همکاری با شرکت‌های داخلی بسیار مناسب است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: در مذاکره با شرکت‌های خارجی اعلام کردیم که حضور آنها در پروژه‌های داخل، مستلزم مشارکت با یک شرکت داخلی است.

وی اعلام کرد: در بخش ساخت تجهیزات و قطعات دوار و توربینهای گازی، تعدادی سازنده داخلی خوب با شرکت‌های خارجی همکاری می‌کنند که امیدواریم این نمایشگاه سبب شکوفایی و توسعه صنعت داخلی و تامین حداکثر نیاز داخل و تقویت صادرات شود.

گشایش های برجام

جعفری نسب، در ادامه با اشاره به آثار برجام، مهمترین دستاورد برجام در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران را تسهیل در برقراری روابط بازرگانی با سازندگان خارجی بویژه شرکتهای اروپایی و اعلام آمادگی آنها برای برقراری دوباره روابط بازرگانی اعلام کرد.

به گفته وی، در سال‎های تحریم، برخی کالاها چندبار سفارش داده شد و از طریق تأمین کنندگان تجاری گاه با قیمت بیش از ارزش واقعی کالاها به ایران وارد می شد؛ اما پس از برجام امکان خرید مستقیم از فروشندگان اصلی فراهم شد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات ایران افزود: تعدادی از سازندگان اروپایی مطرح در حوزه تجهیزات مورد نیاز این شرکت، پس از برجام دفاتر نمایندگی مستقیم خود را در تهران بازگشایی یا از طریق دفاتر نمایندگی خارج از کشور برای همکاری موافقت خود را اعلام کردند.

وی، وصول اقلام و تجهیزاتی که در خارج از کشور بنا به دلایل تحریم توقیف شده را از جمله دستاورد برجام دانست و تصریح کرد: تعمیر و عودت دو دستگاه توربین تایفون (توربین زیمنس مدل SGT-100) که در تعهد یک شرکت انگلیسی بوده و در کارگاه کشور امارات توقیف شده بود و اقلام یک فقره سفارش قطعات یدکی اکچویتورهای یک شرکت انگلیسی که از پاییز سال 1391 در آلمان توقیف شده بود با رفع توقیف به ایران حمل شد را می توان از گشایش های برجام نام برد.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۸۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی

مدیرعامل بیمه ایران، در نشستی با حضور مدیران کل استان‌ها، برنامه‌های استراتژیک شرکت را برای سال ۱۴۰۳ تشریح کرد و گفت: تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیندهای بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیتهای نمایندگان از طریق تعریف بسته های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آوردها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه های جمعی پرداخت.

نشست مدیرعامل با مدیران ستادی و استانی با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای با حضور محمدرضاکشاورز مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه ایران برگزار گردید.

کشاورز در این نشست که با حضور مدیران کل استان‌ها به صورت برخط همراه بود به تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیند‌های بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه‌های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه‌ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیت‌های نمایندگان از طریق تعریف بسته‌های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آورد‌ها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه‌های جمعی پرداخت.

وی گفت: بیمه ایران دارای تمدن سازمانی است و این تمدن سازمانی نتیجه تلاش بسیاری از همکاران و نمایندگان از قدیم تا به الان بوده و همه ما موظفیم این امانت را به خوبی حفظ، تقویت و به آیندگان منتقل کنیم. معتقدم قانونٱ و اخلاقٱ و شرعٱ باید از نگاه تمام ذینفعان برای حفظ این تمدن سازمانی، کوشش کنیم.

همه خودمان را مدیون شرکت میدانیم و به نظر من برای اداره شرکت بزرگ بیمه ایران باید روی چند موضوع توافق کنیم. برقراری نظم و انضباط در همه امور، تعامل و برقراری ارتباط با همه ذینفعان با رعایت احترام و سرعت بخشی توام با کیفیت در انجام امور. همه همکاران در سطوح حکمرانی، مدیریتی و عملیاتی باید به دنبال نهادینه کردن این مولفه‌های رفتاری باشیم.

مدیرعامل بیمه ایران افزود: بهترین جلسات من دیدار با مدیران استان‌ها و همکاران محترم شبکه نمایندگی است، چون کار اصلی و اجرایی را همکاران من در شعب و نمایندگی‌ها انجام می‌دهند. هدف از تشکیل نشست، دریافت نقطه نظرات و دیدگاه‌های مدیران استان‌ها است و همه دغدغه‌های مطرح شده را صحیح میدانم و از معاونین توقع دارم موضوعات را در حوزه خودشان اولویت بندی کنند و از مدیران ستادی نیز انتظار دارم انتظارات و درخواست‌های استان‌ها را سریع پاسخ دهند چرا که مشتری در شعبه منتظر تصمیم گیری ما نخواهد ماند. کسب و کار ما بیمه گری است و همه واحد‌ها باید به یکدیگر کمک کنند.

رئیس هیات مدیره با اشاره به نظرات مدیران کل استانی تاکید کرد: نباید تصمیمات در اجرا با وقفه روبرو شود و حدود اختیارات باید با توجه به شرایط رقابت بازار بهینه گردد. باید چابک‌تر تصمیم بگیریم و با تغییرات بروز شویم. تشکیل کمیته از افرادی که دل در گرو موفقیت شرکت دارند میتواند به دستیابی به اهداف کمک کند و من هم بنا دارم از همه سلائق که به شرکت علاقه دارند استفاده کنم.

وی در پایان گفت: بیمه ایران علیرغم نقش حاکمیتی، اما یک بنگاه تجاری و اقتصادی است و اعتقاد دارم نظام حقوق و دستمزد آن باید با این نگاه بهینه شود به همین جهت با توجه به مقررات دولتی به دنبال تحقق تغییراتی در این خصوص هستیم.

در ابتدای این نشست نعمت الهی سرپرست معاونت حقوقی و هماهنگی اموراستانها، شعب و نمایندگی‌ها با اشاره به تاکید مدیرعامل در تشکیل این جلسه به توضیح اجمالی برنامه حوزه مربوط پرداخت و از برگزاری گردهمایی حضوری سراسری مدیران در آینده نزدیک خبر داد.

در این نشست که با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای برگزار شد مدیران کل استان‌های گیلان، همدان، یزد و سیستان و بلوچستان نیز به نمایندگی از استان‌های کشور دیدگاه‌های خود را مطرح نمودند.

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • ایرتاکسی فرصتی برای رونق مسیرهای کم تقاضا
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی