Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-20@01:39:19 GMT

آلبوم موسیقی «نرگس فتان» رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۷۹۷۱۸

آلبوم موسیقی «نرگس فتان» رونمایی شد

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ جدیدترین برنامه شب آواز ایرانی شنبه 30 اردیبهشت ماه با اجرای عباس سجادی و با حضور فریدون شهبازیان و علی اصغر شاه زیدی به عنوان داوران و كارشناسان این برنامه و همچنین اجرای پنج گروه موسیقایی و آوازی و رونمایی از آلبوم موسیقی «نرگس فتان» اثر استاد شهرام میرجلالی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آلبوم موسیقی «نرگس فتان» شامل 12 قطعه موسیقی و با هم‌نوازی تار و تنبك استاد شهرام میرجلالی و رضا ترشیزی است. شهرام میرجلالی (زاده ۱۳۳۸، اهواز)، نوازنده و آموزگار ایرانی تار و عود است. وی از نوازندگان برجسته تار مكتب اصفهان بوده و از شاگردان استادانی چون جلیل شهناز و سیدحسن كسایی به‌شمار می آید. وی در كارنامه هنری خود سابقه همكاری با هنرمندانی چون محمدرضا شجریان، همایون شجریان، علیرضا افتخاری، ایرج بسطامی و حسام‌الدین سراج را دارد. میرجلالی در این برنامه قطعاتی را با همراهی آواز استاد علی‌اصغر شاه‌زیدی و تنبك پدرام بلورچی به‌عنوان میهمان ویژه اجرا كرد كه با استقبال بسیار خوب حضار همراه شد.



شایان ذكر است كه آلبوم موسیقی «نرگس فتان» از روز یك‌شنبه 31 اردیبهشت ماه در فروشگاه‌های معتبر مركز موسیقی سراسر كشور قابل تهیه است.



از دیگر بخش‌های نوزدهمین برنامه شب آواز ایرانی می‌توان به اجرای حمیدرضا فرهنگ اشاره كرد كه به اجرای آوازی در مایه دشتی با استفاده از اشعار مولانا پرداخت.



همچنین حسین صائمی به همراه علی بدری (نوازنده سه‌تار) یكی از گروه‌‌های شركت كننده در مراسم بودند كه به اجرای آوازی در مایه سه‌گاه با استفاده از غزل‌های حافظ پرداختند.



از دیگر بخش‌های برنامه شب آواز ایرانی می‌توان به اجرای كیان حامدی‌نژاد به همراه ادیب فروزان(نوازنده تار) اشاره كرد كه آوازی در مایه دشتی با استفاده از شعرهای حسین منزوی را اجرا كردند.



اكرام مهرآوا نیز به همراه رضا پیامنی (نوازنده سنتور) نیز یكی از گروه‌‌های شركت كننده در مراسم بودند كه به اجرای آوازی در مایه راست پنجگاه با استفاده از شعر‌های اكرام مهرآوا پرداختند.

از دیگر بخش‌های برنامه شب آواز ایرانی می‌توان به اجرای علیرضا جواهری به همراه علی نعمت الهی (نوازنده تار) اشاره كرد كه آوازی در مایه شور با استفاده از غزلیات حافظ را اجرا كردتد.

در پایان مراسم، كیان حامدی‌نژاد به همراه ادیب فروزان (نوازنده تار) به عنوان گروه برتر نوزدهمین برنامه شب آواز ایرانی از سوی داوران انتخاب شدند.

گفتنی‌است برنامه شب آواز ایرانی به همت مركز موسیقی و موسسه فرهنگی هنری سپهر سوره هنر، با هدف تجلیل از پیش‌كسوتان آواز ایرانی، كشف و معرفی چهره‌های جدید شكل گرفته است و آخرین شنبه های هر ماه ساعت 18 در تالار «اندیشه» حوزه هنری واقع در خیابان سمیه نرسیده به حافظ برگزار می شود

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۷۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوپک گلدره ؛ بازیگری که ۶ ماه در کما بود و مرگی که پایانش نبود

۱۸ سال پیش در چنین روزهایی پوپک گلدره از دنیا رفت و مادرش در مراسم تشییع پیکر او سفید پوشیده بود تا به گفته‌ی خودش «پوپک را خوشحال کند».

در چنین روزی بیتی را از زبان پوپک خواند با این مضمون: به روز مرگ چو تابوت من روان باشد/گمان مبر که مرا درد این جهان باشد» تا همان‌گونه که دخترش معتقد بود اعلام کند که «مرگ پایان یک کبوتر نیست».

به گزارش ایسنا، فروردین ماه سال ۸۵، گلدره خیلی ناگهانی دچار تصادفی شد که در جریان آن به کما رفت و چند ماه بعد جانش را از دست داد. در زمان مرگ، فقط ۳۵ سال داشت و مشغول بازی در سریال پربیننده دهه‌ی ۸۰ یعنی «نرگس» بود.

مرگ پوپک در آن زمان شوک بزرگی برای بیننده‌های تلویزیون محسوب می‌شد؛ به نحوی که خیلی‌ها بعد از گذشت ۱۸ سال هنوز بازی ناتمام او را که ستاره اسکندری به اتمام رساند، از یاد نبرده‌اند.

سالروز درگذشت پوپک گلدره بهانه‌ای شد تا مروری داشته باشیم بر این رفتن‌ شوکه‌کننده و جایگزینی تلخ این بازیگر که ستاره اسکندری نقشش را تکمیل کرد.

او تنها توانست در ۳۶ قسمت از مجموعه تلویزیونی «نرگس» به کارگردانی سیروس مقدم بازی کند. کارگردان و تهیه‌کننده به‌خاطر اینکه پوپک ۱۰ روز مقابل دوربین بود، به او ۴۸ ساعت استراحت دادند و او هم در پاسخشان گفته بود: می‌روم یک سری به دریا می‌زنم و می‌آیم. اما این رفتن به قیمت همیشه نیامدنش تمام شد. پوپک به آن جا رفت تا برای همیشه در دنیای شیرین دریا باقی بماند اما ساخت سریال نرگس باید ادامه پیدا می‌کرد.

او در حالی که مسافر یک خودروی پیکان بود، به دلیل انحراف به چپ راننده و برخورد مستقیم با یک پژو آردی، دچار ضربه مغزی و راهی بیمارستانی در آمل شد و پس از ماه‌ها به‌سر بردن در اغما، در بیمارستان مهر تهران درگذشت.

زمانی که پوپک گلدره تصادف و پس از شش ماه فوت کرد، سازنده‌های سریال یک ماه وقت داشتند تا خود را بازیابی کنند. پس از آن بود که از قسمت ۳۶ به بعد ستاره اسکندری جایگزین پوپک گلدره شد.

اسکندری، با حضور در سی سی یو بیمارستان مهر تهران از پوپک اجازه گرفت تا به جای او ایفای نقش کند و در آن زمان گفت که «من فقط برای اینکه راش‌های پوپک باقی بماند قبول کردم که در سریال «نرگس» بازی کنم و به همین خاطر ادامه کار را به عهده گرفتم. هنوز هم باورم نمی‌شود که پوپک از بین ما رفته‌است و احساس می‌کنم او یک امانتی دست من داد و رفت.»

«نرگس» بدون حضور پوپک گلدره ادامه پیدا کرد و به یکی از پرمخاطب‌ترین سریال‌های تلویزیون مبدل شد اما هنوز هم برخی راز موفقیت این سریال در جذب مخاطب را حضور پوپک گلدره می‌دانند.

در قسمت سی و ششم، علاوه بر پخش آخرین حضور پوپک گلدره در این مجموعه، قسمتی به عنوان خداحافظی با او که شامل مصاحبه با خانواده و همکارانش بود، پخش شد.

بر روی سنگ مزار پوپک گلدره «دریا طوفانی می‌شود، آرام می‌گیرد، اما هرگز نمی‌میرد» حک شده است، پدر زنده‌یاد پوپک گلدره در این باره گفته است: غمگین هستیم، اما غم ما باشکوه است؛ چراکه فرزندی را از دست دادیم که میلیون‌ها تن به‌خاطر فوت او غمگین‌اند و ما به پشتوانه‌ی محبت مردم زنده هستیم، چراکه آنها، پوپک را بسیار دوست دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: یادها و خاطره‌ها ؛ رضا عطاران ، پوپک گلدره ، نصرالله رادش و شعر خوانی 1376 (فیلم) ماجرای درگذشت پوپک گلدره از زبان مهدی سلوکی (فیلم) سرنوشت دردناک بازیگران زن در سریال نرگس | چرا سریال نرگس باعث مرگ بازیگران دختر شد(+عکس)

دیگر خبرها

  • بزرگداشت روز سعدی در رادیو صبا
  • نگاهی به نقش موسیقی ایرانی در آوا‌ها و نوا‌های مذهبی
  • رونمایی از تاریخ بازگشت بارسلونا به نیوکمپ جدید
  • هفتمین نکوداشت روز شهرکرد با اجرای ۵۰ عنوان برنامه
  • پاکبان مشهدی که نوازندگی دوتار را با قوطی روغن نباتی شروع کرد
  • پوپک گلدره ؛ بازیگری که ۶ ماه در کما بود و مرگی که پایانش نبود
  • مروری بر آثار و زندگی شاعر بلند آواز بوشهر
  • سند مالکیت تخت‌جمشید در روز جهانی بناهای تاریخی رونمایی می‌شود
  • برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی قزوین رونمایی می‌شود
  • موسیقی ایران مدیریت یکپارچه می‌خواهد/ مرثیه‌ای برای موسیقی دهه ۶۰