Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-01@04:42:21 GMT

پاک‌سازی حرفه‌ای پوست در منزل بدون هزینه + دستوالعمل

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۸۱۹۷۶

رویداد۲۴-کارشناسان به افرادی که می‌خواهند پوستی سالم، درخشان و بدون چین و چروک داشته باشند و نیز لکه‌ها و جوشگاه‌های ناشی از آکنه در صورت آن‌ها از بین برود توصیه می‌کنند علاوه برخوردن میوه‌ها‌ی تازه ازپوست آن‌ها می‌توانند به عنوان پیلینگ طبیعی برای لایه برداری از صورت خود استفاده کنند.براساس تحقیقات پوست بسیاری از میوه‌ها حاوی انواع ویتامین، فیبر، آنتی اکسیدان‌های ضروری برای بدن و نیز اسید خفیف است که می‌تواند باعث شادابی پوست، تقویت کلاژن سازی، از بین بردن آکنه و چین و چروک، بستن منافذ باز پوستی و نیز لایه برداری از سلول‌های پوستی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه می‌توانید برخی از میوه‌های مفید برای لایه برداری از صورت به همراه روش تهیه ماسک را مشاهده کنید، نکته مهم در انتخاب ماسک لایه بردار میوه ای، شناسایی نوع پوست و میوه مناسب برای لایه برداری از سلول‌های شاخی پوست است.پوست میوه پرتقال:پوست پرتقال منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین‌ها از جمله ویتامین C و A است. براساس تحقیقات ویتامین C برای سلامت پوست صورت بسیار مفید است و سبب افزایش درخشندگی صورت و رفع آکنه و جوش‌های صورت می‌شود. ویتامین A نیز سبب کاهش چین و چروک، از بین رفتن لکه‌های تیره پوستی، افزایش قابلیت ارتجاعی پوست و جلوگیری از آسیب به صورت در اثر رادیکال‌های آزاد ناشی از عوامل محیطی نور خورشید می‌شود.روش تهیه ماسک پوست پرتقال:دو قاشق غذاخوری پودر پوست پرتقال را به یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری اضافه کرده به خوبی به هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس تمام صورت را به این مخلوط آغشته کنید واجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست بماند و خشک شود، پس از این مدت با استفاده از آب گرم صورت را شسته و از مرطوب کننده استفاده کنید. ماسک پوست پرتقال و ماست یک لایه بردار قوی با اثر محافظتی از پوست است که زیبایی و درخشندگی را به صورت شما باز می‌گرداند.پوست لیموترش:پوست لیموترش حاوی بیوفلاونوئید است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی برای از بین بردن اثرات مضر استرس بر سطح پوست صورت است. همچنین لیموترش حاوی ترکیبات ضد باکتری و خواص ضد التهابی است که برای تصفیه و از بین بردن آلودگی ها، باکتری وعوامل حساسیت زای پوست بسیار مفید است.از جمله دیگر مواد مفید در پوست لیموترش ویتامین C و اسید سیتریک است که باعث افزایش درخشندگی و داشتن پوستی سالم و شفاف می‌شود.روش تهیه ماسک لیموترش برای لایه برداری از صورت:دو قاشق غذاخوری پودر پوست لیمو ترش را به همراه یک قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای، یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین در یک کاسه مخلوط کنید. سپس دست، صورت و گردن خود را به مدت ۲ دقیقه به این ماسک آغشته کنید، می‌توانید در دفعات بعدی ماسک را حدود ده دقیقه برروی صورت خود قرار دهید تا کاملاً خشک شود.سپس صورت خود را با آب سرد شستشو دهید تا ماسک به طور کامل از سطح پوست پاک شود. ترکیب شکر قهوه‌ای و لیموترش باعث از بین رفتن سلول‌های مرده سطح پوست و صافی و درخشندگی آن می‌شود.از جمله دیگر میوه‌ها که می‌توانید پوره و عصاره آن‌ها را به تنهایی برروی صورت خود قرار دهید و با آن لایه‌های مرده سطح پوست را از بین ببرید می‌توان انار، موز، سیب و پاپایا را نام برد.در عین حال کارشناسان توصیه می‌کنند پس از هر بار لایه برداری از پوست برای جلوگیری از خشکی سطح آن از مرطوب کننده‌های مناسب صورت استفاده شود.از جمله دیگر مواردی که باید در استفاده از ماسک‌های میوه‌ای مورد توجه قرار داد نداشتن حساسیت و آلرژی به آن میوه است تا پوست دچار التهاب و تورم نشود.برای بدست آوردن بالاترین بهره از ماسک‌های میوه‌ای باید به طور مرتب و هفته‌ای حداقل دوبار از آن‌ها استفاده کرد تا در یک بازه زمانی چند هفته‌ای نتایج را مشاهده کرد.منبع: the beauty

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۱۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هفتمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز-پخش رویش، یکشنبه‌ ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پردیس سینمایی بهمن برگزار شد.

در این جلسه ۴ فیلم کوتاه «شیوع» به کارگردانی میثم مرادی، «زخم» به کارگردانی سحر نورمنّور، «گرازها» به کارگردانی غلامرضا جعفری و «قضاوت» به کارگردانی آریا گازُر به نمایش درآمدند و سپس محمد علیزاده‌فرد کارگردان سینمای کوتاه به‌‌عنوان کارشناس و محمد صابری به‌عنوان مجری‌کارشناس برنامه به نقد این آثار پرداختند.

فیلم‌سازی بدون دیالوگ؛ ریسک یا فرصت؟

در بخش ابتدایی این نشست، فیلم «شیوع» به کارگردانی میثم مرادی با حضور این کارگردان جوان مورد بررسی قرار گرفت و محمد علیزاده درباره ویژگی «بدون دیالوگ بودن» این فیلم، توضیح داد: خیلی وقت‌ها ساخت فیلم بدون دیالوگ می‌تواند باعث ابهام شود چون شما با طیف مختلفی از مخاطبان روبه‌رو هستید. البته در فیلم‌کوتاه ما با مخاطبان خاص مواجه هستیم؛ افرادی که به شکل خاص سینما را دنبال می‌کنند. در فیلم‌هایی که به سمت این نوع روایت‌ها می‌روند کار سخت می‌شود.

وی ادامه داد: فیلم‌کوتاه «حیوان» ساخته برادران ارک هم تقریبا هیچ دیالوگی ندارد. امسال در جشنواره فیلم کوتاه تهران «ضلعی برای خروج» را هم داشتیم که آن هم دیالوگ نداشت، یک وقت‌هایی روایت این اقتضا را ایجاد می‌کند که فیلم شما دیالوگ نداشته باشد اما یک وقت‌هایی اصرار داریم که فیلم هیچ دیالوگی نداشته باشد. در حالت دوم وقتی فیلم را می‌بینید با خود می‌گویید باید اینجا دیالوگی را می‌شنیدیم.

مرادی هم گفت: زمانی که ایده این فیلم به ذهنم آمد، اینچنین نبود که اصرار داشته باشم تا حتما دیالوگی در آن نباشد بلکه به این فکر می‌کردم که فیلم چه چیزی می‌طلبد. خودم البته این تجربه را دوست داشتم. من خودم را کامل در فرآیند ساخت فیلم‌کوتاه «شیوع» به‌عنوان اولین فیلمم، رها کردم و به این فکر نمی‌کردم که اگر این کار را کنم کسی خوشش می‌آید یا نه.

این کارگردان ادامه داد: «شیوع» چیزی بین فیلم داستانی و تجربی است. برای تک‌تک اتفاقات داخل فیلم دلیل دارم، البته می‌دانم فیلمی موفق است که نیاز به توضیح نداشته باشد، در عین حال به نظرم فیلمی موفق است که بر سرش بحث شود. از این رو معتقدم فیلمی که همه از آن تعریف کنند موفق نیست.

علیزاده‌فرد توضیح داد: این فیلم نه به آن معنا تجربی است، نه داستانی. چون در فیلم تجربی قرار است یک تجربه جدید در روایت یا تکنیک ببینیم اما من در این فیلم تجربه جدیدی در تکنیک و روایت ندیدم و به تصور من «شیوع» یک فیلم داستانی است که اتفاقاً عناصر داستانی در آن نحیف‌تر به کار رفته است. البته این هم یک مدل از فیلمسازی است. من خودم فیلمسازم و می‌دانم که فیلمسازی چقدر سخت است.

فیلمی که هم می‌خنداند و هم حرف دارد

در ادامه نوبت به فیلم‌کوتاه «قضاوت» به کارگردانی آریا گازر رسید که در ابتدا به صورت مختصر به معرفی خود پرداخت و این فیلم را اولین تجربه کارگردانی‌اش معرفی کرد. سپس علیزاده‌فرد گفت: من «قضاوت» را دو سال پیش در جشنواره فیلم کوتاه تهران دیدم که یادم است بسیار مورد استقبال واقع شد. چون «قضاوت» فیلمی بود که موقعیت‌های کمیک آن به‌خوبی درآمده بود.

گازر درباره شکل‌گیری ایده فیلم «قضاوت» توضیح داد: دغدغه «قضاوت» از دوران تحصیل من در هنرستان می‌آید، در آن زمان همیشه وقتی کلاس داشتیم به دفتر مدیر احضار می‌شدیم که او هم مدام حرف می‌زد و ما کلاس را از دست می‌دادیم. همان موقع فیلم‌هایی را می‌دیدیم که یکی بیشتر از دیگری استانداردهای فیلمسازی را نداشتند! زمانی بیشتر متعجب می‌شدم که می‌دیدم اغلب به این فیلم‌ها خوب پرداخته می‌شد و از جشنواره سالانه هنرستان چند جایزه می‌گرفتند.

وی افزود: به این روند فکر می‌کردم که چگونه می‌توان این موقعیت را به نمایش دربیاورم. وقتی فیلم در پردیس ملت اکران شد عده‌ای در مواجهه با سکانس اول می‌گفتند این دیگر چه فیلمی است! اما از جایی به بعد مخاطب به‌یک‌باره غافل‌گیر می‌شد. البته من خیلی از جشنواره‌ها را به واسطه همین امر از دست دادم چون خیلی از جشنواره‌ها حوصله ندارند تا انتها فیلم را ببینند و وقتی ابتدای فیلم را می‌بینند، گمان می‌کنند یک فیلم کلاسی و آماتور است و آن را پس می‌زنند. ریسک دومی که انجام دادم نام این فیلم است که دم‌دستی است و خودم فکر می‌کنم بدترین اسم را انتخاب کرده‌ایم!

در ادامه علیزاده‌فرد درباره ویژگی‌های «قضاوت» گفت: مدل و خلاقیت گاهی در چینش حوادث و گاهی در اجرای فیلم رخ می‌دهد، خلاقیت در اجرای برخی اتفاقات در «قضاوت» ما را یاد کارهای سروش صحت می‌اندازد. با آنکه در روایت «قضاوت» داریم مدل فیلم در فیلم را می‌بینیم که یک مدل تکراری است، ولی این فیلم در چیدمان حوادث متفاوت است و خلاقیت دارد. خیلی‌ها معتقدند در فیلم‌های کمدی آن چیزی که سبب خنده می‌شود شگفت‌زدگی مخاطب است که این اتفاق چندبار در «قضاوت» رخ می‌دهد.

این کارگردان توضیح داد: پس از پایان برخی از فیلم‌های کمدی، شما وقتی با خودت تنها می‌شوی متوجه می‌شوی فیلم گرچه لحظات مفرحی برای تو داشته اما پیامی نداشته است اما ما با «قضاوت» می‌خندیم، شگفت‌زده می‌شویم و در انتها برای ما حرفی برای گفتن دارد. وقتی «قضاوت» را دیدم بیش از اینکه در قصه آن رابطه یک مدیر مدرسه با دانش‌آموز را ببینم رابطه یک مدیر فرهنگی با یک فیلمساز را دیدم.

چالش‌های روایت یک «زخم»

در ادامه پاتوق فیلم‌کوتاه نوبت به «زخم» به کارگردانی سحر نورمنور رسید که کارگردانش در نشست غایب بود. علیزاده‌فرد درباره «زخم» گفت: در این پکیج از فیلم‌ها، من حس متفاوت‌تری نسبت به «زخم» داشتم، این فیلم را قبلا هم دیده بودم و باید بگویم پرداختن به برخی از موضوعات در فرهنگ و جامعه ما کار ساده‌ای نیست و «زخم» و «دابر» فیلم‌هایی هستند که موضوعات سختی دارند.

وی ادامه داد: «زخم» علاوه بر اینکه به مسأله بلوغ یک دختربچه می‌پردازد، موضوع احساس‌برانگیز نبود مادر را هم به تصویر می‌کشد که این امر می‌تواند همدلی مخاطب را به دنبال داشته باشد. ضمن اینکه کارگردانی و نویسندگی آن، کار ساده‌ای نبوده و حتی تدوین آن هم به‌اندازه است. همه این موارد کمک می‌کند تا دنیای فیلم برای ما باورپذیر باشد.

این کارگردان سینمای کوتاه، در ادامه در پاسخ به اظهارنظر یکی از مخاطبان مبنی‌بر اینکه «زخم» تنها در پی این بوده است که اشک مخاطب را دربیاورد، گفت: اینکه بگوییم فیلم می‌خواسته اشک مخاطب را دربیاورد و آن را محل اشکال بدانیم درست نیست، چون ما فیلم می‌سازیم که موضوعی را برای مخاطب باورپذیر کنیم. اگر منطق اتفاقات درون قاب درست نباشد، می‌شود پذیرفت که فیلم به دنبال ترحم مخاطب بوده است. اما در این فیلم این‌چنین نیست، «زخم» به لحاظ منطق روایی به دنبال این نبوده که گریه مخاطب را دربیاورد.

استفاده هنرمندانه «گرازها» از عناصر داخل قاب

فیلم «گرازها» به کارگردانی غلامرضا جعفری هم آخرین فیلم‌کوتاهی بود که در پاتوق هفتم مورد بررسی قرار گرفت اما کارگردانش در نشست حضور نداشت.
علیزاده‌فرد درباره این فیلم گفت: از یک جهت موقعیت «گراز» جذاب است اما یک بدی هم دارد و آن، این است که موضوع بکری ندارد. چون در فیلم کوتاه مهم این است که سوژه‌های بکری داشته باشید. در «گراز» از عناصر داخل قاب به شکل هنرمندانه‌ای بهره گرفته شده اما تکراری بودن سوژه و پایان‌بندی بد به آن ضربه زده است.

وی افزود: پایان باز در فیلم‌سازی به این معنا این نیست که به همه موضوعات پاسخی داده نشود، بلکه به این معناست که تنها یکی دو سوال باقی بماند اما پایان این فیلم اصلا رهاست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • تهران ۱۰ هزار سگ بدون صاحب دارد | زنده گیری روزانه ۵۰ سگ از سطح شهر
  • چگینی: حیف که بازی بدون تماشاگر است
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • کرم معجزه