Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@03:26:35 GMT

علائم «لوپوس» را بشناسیم/ پروانه قرمز روی پوست

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۸۳۵۳۱

رئیس انجمن علمی روماتولوژی گفت: لوپوس، بیماری است که معمولا با علائم تب، ‌ضعف عمومی، خستگی و مجموعه ای از علائم پوستی مثل قرمزی پروانه ای شکل، روی گونه شروع می شود. آفتاب‌‌نیوز : دکتر احمدرضا جمشیدی، بیماری لوپوس را یکی از بیماری های غیر شایع روماتولوژی دانست و افزود: لوپوس یک بیماری روماتیسمی است که شیوع زیادی ندارد؛ ولی نسبت به بیماری روماتیسمی مزمن و مفصلی، بیماری خطرناک تری است که معمولاً با علائم تب، ‌ضعف عمومی، خستگی و مجموعه ای از علائم پوستی مثل قرمزی پروانه ای شکل، روی گونه شروع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به همین علت یک ضایعه پوستی، روی گونه افراد مشاهده می شود. این ضایعه پوستی، روی بینی و دو طرف گونه را می پوشاند و شبیه پروانه می شود. از این رو، نام این بیماری را لوپوس یا بال پروانه ای گذاشتند.
جمشیدی در ادامه تاکید کرد: لوپوس اگر چه یک روماتیسم است، فقط به مفاصل و استخوان ها مربوط نمی شود. بیماری خود ایمنی است که می تواند تمام مفاصل بدن را گرفتار کند.
وی با تاکید بر اینکه بیمارانی که به لوپوس مبتلا می شوند، نیاز به مراقبت و درمان مداوم دارند، تصریح کرد: تشخیص این بیماری نیاز به توجه خاص دارد. بیماری لوپوس، باید زود تشخیص داده شود، هر چه این بیماری سریع تر تشخیص داده شود، سریع تر درمان می شود. از این رو، موفقیت درمان آن بیشتر خواهد بود.
رئیس انجمن علمی روماتولوژی ادامه داد: اگر علائم لوپوس طولانی باشد و بیشتر از دو هفته در بدن مشاهده شود، حتما باید به پزشک متخصص پاتولوژی مراجعه و آزمایش های لازم برای تشخیص بیماری انجام شود.
وی در ادامه گفت: اگر در مراحل اولیه، این بیماری تشخیص داده شود، قابل درمان است؛ ولی اگر دیر تشخیص داده شود ممکن است درمان آن به طول بیانجامد و بیماری مزمن شود و به دنبال خود، مخاطرات جدی تری را به همراه داشته باشد و جان بیمار را به خطر بیندازد.
جمشیدی با تاکید بر اینکه بیماران لوپوس به این بیماری بسیار حساسند، افزود: این بیماری، روی حالات روحی افراد تاثیر می گذارد. از این رو، بیماران باید در آرامش به زندگی عادی شان بپردازند.
وی با اشاره به اینکه درمان های دارویی این بیماران به طور دراز مدت و دایمی باید انجام شود، ادامه داد: البته بدون نظر پزشک هیچ تغییری در دارو نباید ایجاد شود. باید، مراقب تغذیه بیماران بود. همچنین این افراد باید از اشعه آفتاب پرهیز کنند؛ زیرا اشعه آفتاب باعث فعال شدن بیماری می شود.
به گزارش مهر،رئیس انجمن علمی روماتولوژی که با شبکه رادیویی سلامت گفتگو می کرد، به خانم های باردار اشاره کرد و اظهارداشت: در دوران حاملگی، چون بیشتر خانم ها به این بیماری مبتلا می شوند، می تواند باعث فعال تر شدن بیماری شود؛ ولی این بدین معنا نیست که بیمار نمی تواند باردار شود بلکه پیش از بارداری و در دوره بارداری باید تحت نظر پزشک باشد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در روز‌های آفتابی و به ویژه گرم سال، آنچه در استان خوزستان و به خصوص اهواز نایاب می‌شود، سایه‌ای برای در امان ماندن از تابش مستقیم خورشید و اشعه‌های مضر آن است.

نور آفتاب همه طول موج‌ها را در خود دارد، طول موج‌هایی که به راحتی به قسمت‌های مختلف چشم آسیب می‌رسانند.

دکتر خاتمی نیا، متخصص بیماری‌های چشمی در اهواز می‌گوید: نور آفتاب علاوه بر ایجاد آب مروارید، می‌تواند به قرنیه و حتی شبکیه چشم آسیب بزند.

وی ناخنک را یکی از بیماری‌های شایع در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: این بیماری به علت نور شدید آفتاب بروز می‌کند.

دکتر خاتمی نیا ادامه داد: اگر با هر وسیله محافظتی که در اختیارمان قرار دارد بتوانیم شدت نور آفتاب و اشعه خورشید را کم کرده و در حد متعادل نگه داریم، می‌توان از عوارض یادشده جلوگیری کنیم.

در استان خوزستان که شدت نور آفتاب زیاد است، استفاده از چتر می‌تواند یک فرهنگسازی مناسب و مهم در حوزه سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های پوستی، چشمی و ... باشد.

دکتر پازیار، متخصص پوست و مو می‌گوید: امواج نامرئی آفتاب در تابستان آسیب جدی به پوست می‌زند و باعث التهاب پوست، قرمزی، ایجاد تاول و... می‌شود.

وی افزود: برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، می‌توان از چتر‌های که اثر مهاری روی امواج مضر نور خورشید دارند، استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • عکس | حامد بهداد با عینک قرمز به سینما می‌ِآید!
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان