Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، مسعود رازمند پیش ازظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: پروژه ملی «طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب» بسیار مورد تاکید وزارت نیرو و دولت خدمتگذار می باشد و عملا" توجه ویژه ای به منابع آب های زمینی کشور دارد. وی افزود : منابع آب زیرزمینی از مهمترین ذخایر استراتژیک کشور است که زیرساخت مهم در توسعه و رشد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ذخایر در طول سال های دراز بتدریج شکل گرفته و امروزه برای مصارف صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند.

رازمند با اشاره به حفاظت از منابع آب زیرزمینی اظهارداشت: بهترین روش مدیریت از این منابع آبی زیر سطحی گرانبها، اندازه گیری و کنترل میزان آب ورودی و خروجی به آن ها است و بایستی به اندازه ظرفیت و پتانسیل هر مخزن زیرزمینی از آن استفاده شود و از برداشت غیرمجاز و اضافه خودداری شود.

مجری طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب تصریح نمود : در سه دهه اخیر متاسفانه در اثر حفر چاه های متعدد بدون مجوز و برداشت مازاد از دشت های کشور میزان این منابع ارزشمند آبی به شدت کاهش یافته و باعث تخریب کمی و کیفی این منابع و بروز خسارات متعددی از جمله فرونشست زمین گشته است.

رازمند عنوان داشت : در راستای حفاظت و صیانت از سفره های آب زیرزمینی و همچنین اجرای قانون توزیع عادلانه آب ، شرکت آب منطقه ای هرمزگان تاکنون تعداد ۳۰۰۰ دستگاه کنتور بر روی چاههای آب بویژه در دشتهای ممنوعه استان نصب کرده است.

وی افزود : کنتورهای هوشمند، میزان برداشت آب از هرچاه را مطابق پروانه بهره برداری ودقیقاً برابر میزان حجم برداشت سالیانه مندرج در پروانه مزبور تنظیم نموده و ازبرداشت اضافی جلوگیری و آب برداشتی از چاهها را اندازه گیری می نماید واین طرح یکی از پروژه های مهم طرح احیاء و تعادل بخشی است که بطور جدی در دستورکار شرکت آب منطقه ای هرمزگان قرار دارد.

مدیر پروژه طرح احیاء و تعادل بخشی از آب های زیرزمینی به عنوان یک منبع استراتژیک نام برد و افزود : آمار مربوط به سفره های آب زیرزمینی اهمیت این موضوع را نشان می دهد که در مناطق خشک به عنوان تنها منبع در دسترس برای مصارف مختلف کشاورزی - صنعت و شرب مطرح هستند و از آنها به عنوان منابع استراتژیک نام برده می شود ، بنابراین لازم است مصرف و بهره برداری ازآن را مدیریت کنیم تا برای نسل های آینده میراث ارزشمندی به یادگار بگذاریم.

Facebook
Twitter
Google+
اشتراک

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • برجسته کاری حجمی فرش بیجار (فیلم)
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • طالبان در پنجشیر جمع‌آوری موبایل‌های هوشمند را از سر گرفته‌اند
  • گروه طالبان در پنجشیر به جان مردم و موبایل‌‌های هوشمند افتادند!