Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اجرای پروژه های خوابگاهی خود، سه خوابگاه دانشجویی با ظرفیت هر خوابگاه ۵۰۰ تخت به فضای خوابگاهی دانشجویی اضافه می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حجت الاسلام دکتر مهدی ابراهیمی با اشاره به برگزاری جلسه هیات رئیسه دانشگاه به مناسبت هفته خوابگاه ها، گفت: در این جلسه گزارش مفصلی از مشکلات خوابگاهی ارائه و خوشبختانه با قول مساعد رئیس دانشگاه و معاون توسعه بنا شد به تدریج و به ترتیب اولویت مشکلات خوابگاهی مرتفع و تصمیماتی نیز جهت انجام برنامه های زیر ساختی و ساخت خوابگاه جدید دانشجویان گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: جهت رفع نیازهای روزمره در خوابگاه های دانشگاه طبق آخرین برآورد به مبلغی حدود سه میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ که به تدریج تا انتهای سال تامین می شود.

ابراهیمی به اهمیت حضور خیرین جهت ساخت خوابگاه جدید دانشگاه اشاره و تصریح کرد: ۱۷ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار جهت ساخت خوابگاه جدید دانشگاه برآورد شده است؛ که حمایت وزارتخانه در این راستا سه میلیارد تومان خواهد بود؛ اما در صورتی که معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتواند طلب خود را بابت زمین وقفی چهار راه گلستان از شهرداری مشهد دریافت کند ساخت خوابگاه جدید با روند مناسب تری پیش خواهد رفت.

وی متذکر شد: متاسفانه کمبود اعتبار این معاونت در بخش ساخت خوابگاه ها به دلیل عدم بازگشت اعتباراتی است که در دوره های گذشته متعلق به حوزه فرهنگی و دانشجویی بوده و امید به رفع این مشکلات نیز داریم.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: این معاونت بر کلنگ زنی خوابگاه جدید دانشگاه تاکید دارد؛ اما جهت دوری از انجام کاری نمادین در حال کسب اطمینان از منابع درآمدی خود در دو حوزه شهرداری و خیرین است.

همچنین دکتر امیررضا صالح مقدم مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در شش ساختمان خوابگاهی در کوی پردیس بالغ بر دو هزار و ۲۰۰ دانشجوی دختر و پسر را اسکان داده و در حقیقت اداره کننده یک شهرک خوابگاهی است. در این شهرک خوابگاهی خدمات بهداشتی درمانی از طریق درمانگاه کوی پردیس و خدمات تغذیه ای و اسکان خوابگاهی توسط اداره خوابگاهی ارائه می شود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: اگر چه خدمات ارائه شده در سطح استاندارد و مطلوب است؛ اما با استانداردهای ایده آل مورد نظر معاونت فرهنگی و دانشجویی فاصله دارد.

وی با اشاره به برخی مشکلات خوابگاهی افزود: اغلب ساختمان های خوابگاهی عمری بیش از ۱۵ سال دارند و فشردگی استفاده از خوابگاه ها موجب استهلاک زیر ساخت های خوابگاهی و ایجاد برخی مشکلات در سیستم های تاسیسات موتور خانه های گرمایش و سرمایش، سیستم تهویه مطبوع، سیستم اطفاء حریق و راه پله های اضطراری شده است.

صالح مقدم اختصاص منابع مناسب جهت بازسازی نیازهای اورژانسی خوابگاهی دانشگاه را یکی از خواسته های اصلی معاونت فرهنگی و دانشجویی از مسئولان دانشگاه عنوان و اظهار داشت: این معاونت انتظار دارد در یک برنامه زمان بندی شده همراه با کار کارشناسی و توافق با کارشناسان ارشد حوزه توسعه دانشگاه؛ اولویت نیازهای خوابگاهی مشخص و تا پایان سال به تدریج به رفع نواقص اقدام شود.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ادامه داد: در جلسه برگزار شده با حضور هیات رئیسه دانشگاه بر تعویض یخچال های اتاق دانشجویان، فرش ها و تخت ها از سیستم قدیمی به جدید و رنگ آمیزی مناسب خوابگاهها جهت ایجاد فضای شور و نشاط در محیط خوابگاهی تاکید شده است.

صالح مقدم ابراز داشت: در یک پروژه طولانی مدت نیز معاونت توسعه دانشگاه ساخت سه خوابگاه دانشجویی دختران، پسران و متاهلین را بر عهده گرفته است؛ که اولویت این پروژه نیز ساخت خوابگاه دختران با ظرفیت بالغ بر ۵۰۰ تخت در کوی پردیس دانشگاه خواهد بود.

وی اضافه کرد: با اجرای این پروژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای دو خوابگاه متاهلی خواهد شد و به شکل متوسط سه خوابگاه دانشجویی با ظرفیت هر خوابگاه ۵۰۰ تخت به فضای خوابگاهی دانشجویی افزوده و در این صورت می توانیم به همه نیازهای خوابگاهی دانشجویان خود کاملا پاسخ دهیم.

دکتر صالح مقدم به گلایه معاونت فرهنگی و دانشجویی از بی توجهی به نیازهای این معاونت اشاره و مطرح کرد: متاسفانه در دوره های مدیریتی گذشته چند خوابگاه اختصاصی حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به فروش و یاتغییر کاربری پیدا کرده است؛ اما از قبل آن هیچ حمایتی از معاونت فرهنگی و دانشجویی صورت نگرفته است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: از جمله می توان به خوابگاه آزادی با ظرفیت ۴۵۰ تخت اشاره کرد؛ که پس از فروخته شدن از محل منابع آن؛ حرکتی جهت تامین فضای خوابگاهی جایگزین برای دانشجویان صورت نگرفت و با تغییر کاربری خوابگاه نرجس با ۲۰۰ تخت در بیمارستان قائم (عج) مشهد نیز بودجه وظرفیتی به تخت های خوابگاهی دانشجویان اضافه نشد.

وی بیان کرد: از طرفی بالا بودن عمر ساختمان های خوابگاهی موجب شده است؛ که بیش از برآورد ها در توزیع بودجه ای، در بخش تعمیرات ساختمانی خوابگاهی هزینه شود.

در ادامه دکتر شاپور بدیعی؛ دبیر هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص جلسه هیات رئیسه در هفته خوابگاه ها در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در این جلسه تلاش داشتیم تا علاوه بر بررسی وضعیت خوابگاه های دانشگاه، ارائه خدمات مطلوب به دانشجویان نیز مورد بررسی قرار گیرد و با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع پیگیری های لازم جهت رفع محدود موانع معاونت فرهنگی و دانشجویی در فازهای مختلف انجام شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۹۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی