Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمیته امداد امام خمینی (ره) از سال ۷۰، طرحی را برای کمک به ازدواج دختران و پسران نیازمند اجرایی کرد.

در راستای این طرح، بخشی از هزینه‌های ازدواج دختران و پسران نیازمند با رویکرد تحکیم و تقویت بنیان خانواده به آن‌ها پرداخت شده تا شرایط برای ازدواج جوانان فراهم شود.

بدون شک یکی از مهم‌ترین برنامه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور می‌تواند برنامه ریزی در مقوله ازدواج جوانان باشد و در این راستا نیز نهادهای حمایتی ورود جدی به موضوع پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهیه جهیزیه دختران و تامین هزینه‌های ازدواج برای پسران همواره یکی از دغدغه‌های خانواده‌ها بوده است.

مشکلات مالی یکی از اصلی‌ترین سدهای جوانان برای ازدواج است و طی سال‌های اخیر تلاش شده تا حدودی این سد برداشته شود.

کمیته امداد امام خمینی (ره) اکنون نه تنها برای دختران و پسران در آستانه ازدواج کمک هزینه هایی را در نظر گرفته، بلکه زنان سرپرست خانوار زیر ۵۰ سال تحت پوشش این نهاد حمایتی نیز می‌توانند از خدمات جهیزیه امداد بهره‌مند شده و اگر قصد ازدواج مجدد داشته باشند مشمول این طرح می‌شوند.

در کنار خدمات جهیزیه ویژه نوعروسان نیازمند، خدمات جهیزیه زنان سرپرست خانوار در صورت ازدواج مجدد و ارائه کمک هزینه ازدواج به پسران نیازمند، خدمات راهنمایی و مشاوره قبل از ازدواج نیز به جوان کم برخوردار ارائه شده تا آن‌ها بتوانند برای آغاز زندگی خود برنامه ریزی کنند.

برای اینکه افراد نیازمند مشمول کمک‌های ارائه شده از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) شوند، نیاز آن‌ها از سوی کارشناسان کمیته امداد احراز شده و در شرایطی که استحقاق دریافت کمک‌ها را داشته باشند، می‌توانند این کمک‌ها را دریافت کنند.

برای ارائه کمک هزینه ازدواج به پسران، شرط پایان خدمت برای آن‌ها در نظر گرفته شده و دخترانی که درخواست دریافت کمک هزینه دریافت جهیزیه را دارند نیز نباید بیش از ۲ سال از تاریخ عقدشان گذشته باشد.

ضمن اینکه لازمه دریافت این کمک ها، حضور زوجین در دوره آموزش مشاوره است.

بر اساس اعلام کمیته امداد امام خمینی (ره) در ۹ ماهه نخست سال ۹۵،

۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار از محل منابع دولتی، کمک‌های مردمی و خیریه برای کمک به امر ازدواج مددجویان هزینه شده است.

در جهیزیه ارائه شده به دختران نیازمند، کالاهای اساسی در نظر گرفته شده اند.

بدون شک ارائه کمک‌های این چنینی به دختران و پسران نیازمند، می‌تواند شرایط را برای ازدواج آسان آن‌ها فراهم کند.

مینا رفتاری، روانشناس اجتماعی در رابطه با طرحی که سال‌ها است در کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرایی می‌شود به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان می‌گوید: ازدواج آسان همواره مورد تایید بوده است و در مشاوره‌های پیش از ازدواج نیز این موضوع بارها به زوجین گوشزد می‌شود.

وی می‌افزاید: زمانی که زن و مرد اساس زندگی خود را بر مبنای تجملات پایه گذاری کنند قطعا این زندگی دوام چندانی نخواهد داشت.

این روانشناس اجتماعی با اشاره به نحوه پرداخت کمک‌ها از سوی کمیته امداد به دختران و پسران نیازمند می‌گوید: مددکاران کمیته امداد باید حفظ کرامت مددجویان را مد نظر قرار داده و در پرداخت کمک‌ها به هیچ وجه نباید به گونه‌ای عمل کنند که دختران در آستانه آغاز زندگی مشترک خود، احساس ضعف کنند.

رفتاری در رابطه با پرداخت جهیزیه به زنان سرپرست خانوار می‌گوید: این اقدام موجب تشویق زنان سرپرست خانوار جوان به ازدواج مجدد می‌شود. بدون شک ازدواج زنانی که در جوانی همسر خود را به هر دلیلی از دست داده اند سبب کاهش آسیب‌های اجتماعی شده و به شدت توصیه می‌شود.

وی می‌گوید: زنان سرپرست خانوار در صورتی که پیش از ازدواج مشاوره‌های لازم را دریافت کنند می‌توانند تصمیم صحیحی را اتخاذ کرده و شرایط تغییر زندگی خود را فراهم کنند.

در حال حاضر علاوه بر کمیته امداد امام خمینی (ره) بسیاری از نهادها و خیریه‌ها نیز برای کمک به ازدواج آسان دختران و پسران ورود پیدا کرده و این موجب فراهم شدن شرایط برای ازدواج آسان دختران و پسران می‌شود.

میزان

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۸۹۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی عاشوری، در نشست خبری با اشاره به فعالیت ۳۴ شعبه صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در ۳۱ استان کشور، گفت: علاوه بر شعب، در دفاتر کمیته امداد نیز یک نفر به عنوان عامل صندوق، خدمات تسهیلات، پرداخت و سایر خدمات را به مراجعان ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه تسهیلات صندوق تا ۱۰ میلیون تومان هیچ‌گونه کارمزدی اخذ نمی‌شود، ادامه داد: برای تسهیلات بالای ۱۰ میلیون تومان نیز ۳ درصد، فقط یکبار به عنوان کارمزد دریافت می‌کنیم. همچنین عدم دریافت جریمه کارمزد و دیرکرد اقساط همچنان جاری است و ما هیچگونه جریمه‌ای از بابت دیرکرد اقساط دریافت نمی‌کنیم.

سپرده‌گذاری ۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت

وی با ارائه آمار میزان سپرده‌گذاران صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت، اظهار کرد: در حال حاضر در مجموع حدود ۱۰ میلیون نفر به عنوان سپرده‌گذار در این صندوق حساب دارند و از خدمات آن استفاده می‌کنند.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت یادآور شد: بزرگترین شبکه قرض‌الحسنه را در کشور داریم و علاوه بر اینکه خدمات را به صورت حضوری به جامعه هدف ارائه می‌دهیم، یکی از سیاست‌های ما این است که بتوانیم خدمات الکترونیکی را توسعه دهیم و در سال جاری سه خدمت جدید به شعبه دیجیتال صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت اضافه می‌شود.

عاشوری گفت: به منظور جلوگیری از سوء استفاده احتمالی، همه پیامک‌های صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت از طریق سرشماری SQEV ارسال می‌شود.

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت به ارائه عملکرد سال ۱۴۰۲ پرداخت و گفت: در حوزه دریافت تضامین، تسهیلگری صورت گرفت دو سال گذشته درصد معوقات تسهیلات به زیر یک درصد کاهش پیدا کرد.

پرداخت تسهیلات به ۲۷۰ هزار نفر در سال گذشته

عاشوری ادامه داد: طبق بودجه سال ۱۴۰۲ باید ۴۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت می‌کردیم که با تلاش صورت گرفته، با افزایش منابع حدود هزار میلیارد تومانی مواجه بودیم و همین عامل باعث شد بتوانیم بیشتر از سقف تعهد در سال گذشته تسهیلات پرداخت کنیم.

وی میزان کل تسهیلات پرداخت شده در سال گذشته را حدود ۵۳۰۰ میلیارد تومان به تعداد ۲۷۰ هزار فقره اعلام کرد و افزود: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات با ۳,۷۵۶ میلیارد تومان به تعداد ۲۱۵ هزار و ۸۰۶ فقره در سرفصل تسهیلات کارگشایی پرداخت شد.

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خاطرنشان کرد: در این مدت همچنین ۹۳۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و ۵۹۱ میلیارد تومان تسهیلات مسکن شامل خرید، احداث و تعمیر مسکن پرداخت شد.

عاشوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: از ابتدای فعالیت صندوق تا سال گذشته کل تسهیلات پرداخت شده بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان به تعداد دو میلیون و ۲۵۰ هزار فقره است. همچنان بیشترین میزان تسهیلات پرداخت شده در حوزه کارگشایی با ۱۳ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان به تعداد یک میلیون و ۸۰۶ هزار فقره است.

وی افزود: در این مدت ۴۵۹۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال، ۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن و ۳۷۲ میلیارد تومان تسهیلات فرهنگی پرداخت شده است.

ارائه جایزه خوش‌حسابی بانک مرکزی به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه امداد ولایت گفت: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران همه ساله به بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه که رقم سپرده‌های مالی را در بانک مرکزی تأمین می‌کنند، جایزه سپرده قانونی پرداخت می‌کند که صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در سال ۱۴۰۲ از همین مرجع ۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان دریافت نموده است.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع از سال ۹۶ تا ۱۴۰۲ بیش از ۱۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از سوی بانک مرکزی به صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت جایزه سپرده قانونی پرداخت شده است.

کد خبر 6092496

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های جشنواره نواشهر در قزوین
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود