Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از پایان شمارش آراء انتخابات ریاست جمهوری، کار شمارش آراء مربوط به انتخابات شورای شهر آغاز شده و نتیجه انتخابات شورا در 36 شهر خوزستان اعلام شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب، مجموع آرای مردم خوزستان در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا دو میلیون و 75 هزار و 77 بوده که این آمار نشان دهنده مشارکت 65 درصدی مردم خوزستان در انتخابات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عادل دوائی فر، عظیم سرفراز، حمیدرضا چمن آرا، فرهاد جاموسی، سید مصطفی عظیمی فر، تورج بختیاری پور، عزت اله حاجیوند رشیدی، میرزاعلی آستی و حمید کلانتری به ترتیب منتخبان شهر دزفول در شورای پنجم هستند.

سیدرضا موسوی،عیدی‌محمد اصلانی ومحمدعلی مرادی 3 عضو اصلی شورای شهر هفتگل هستند.

مهدی (شاهرخ) موسوی، کوروش مرادی، داود اسماعیل پور، ایمان داودی، خدارحم رشیدی، روزبه حیدری و غلام اسماعیل وندی با ۸۵۵۴ هفت کرسی پنجمین دوره شورای اسلامی شهر ایذه را از آن خود کردند.

روح الله جلیلی، احمد زمانپور، حمید شعبانی نژاد، وحید زمانزاده، حمزه نجف پور، رضا نجفیان و فرضعلی علیجانی نیز منتخبان شورای شهر مسجدسلیمان هستند.
عباس بهمئی با 8576 رای 2-علی آلبومرادی با 7108 رای 3-مهدی احمدی با 6881 رای 4-محمد رحیمی با 6520 رای 5-محمد طاهر بهمئی با 6106 رای 6-بهزاد بوری فرهانی با 6106 رای 7-مریم سرکوکی 5483 رای به عنوان هفت عضو اصلی شورای اسلامی شهر رامهرمز انتخاب شدند. در شهر آبادان نفرات نخست تا نهم و اعضای علی البدل شورای این شهر شرح زیر است. 1-حمید کوراوند هفت هزار و 820 رای 2-حسن کمری هفت هزار و 562 رای 3-آرش بهفر هفت هزار و 482 رای 4-خلیل جنامی هفت هزار و 398 رای 5-ناصر کعبی هفت هزار و شصت و چهار رای 6-عبدالکریم پوردریس شش هزار و 973 رای 7 - فؤاد دریس فرد شش هزار و 787 8-سید شریف موسوی شش هزار و 677 9- عبدالله کعبی پنج هزار و 727رای پنج نفر اعضای شهر شهر اروندکنار آبادان به شرح زیر است. 1-جاسم جباری با 985 رای 2- سامی قبطانی با 793 رای 3- غانم حلفی با 784 رای 4- علی سلطان دایر با 781 رای 5- علی بیراتی با 768 رای به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند. اعضای پنجمین دوره شورای شهر چوئبده نیز به شرح زیر اعلام شد. 1- توفیق ابریسمی با یکهزار و 368رای 2- عبدالنبی تمیر با یکهزار و 322 رای 3- حنش فرحانی با یکهزار و 321رای 4- هادی نصیری زاده با یکهزار و 120 رای خداکرم جمشیدی با یک هزار و 884 رای، مهدی شجاعی با یک هزار و 445 رای، بهمن پور مسیری با یک هزار و 324 رای، بازعلی شجاعی یک هزار و 318 رای و امیدوار بیژنی با یک هزار و 243 رای به عنوان اعضای اصلی شورای اسلامی شهر تشان شناخته شدند. اعضای اصلی شورای اسلامی شهر سردشت را نعمت الله غریب زاده با یک هزار و 466 رای، روح الله نیکوسرشت یک هزار و 399 رای، احمد شکاری با یک هزار و 359 رای، قاسم کرائی نژاد با یک هزار و 338 رای و رضا زکی زاده با یک هزار و 306 رای معرفی شدند. فریدون قیصری با یک هزار و 489 رای، اسماعیل خلفی اصل با یک هزار و 241 رای، جمعه جعفری برزیان یک هزار و 55 رای، علی طیبی نژاد با 965 رای و محمد حسین نقی زاده با 789 رای به عنوان اعضای اصلی شورای اسلامی شهر منصوریه انتخاب شدند. نفرات زیر به ترتیب با کسب بیشترین آرا به عنوان اعضای اصلی شورای اسلامی شهر دزفول انتخاب شدند. 1- عادل دوائی فر 40829 2-عظیم سرفراز 39956 3-حمیدرضا چمن آرا 27917 4-فرهاد جاموسی 27566 5-سید مصطفی عظیمی فر 23866 6-تورج بختیاری پور 19609 7-عزت اله حاجیوند رشیدی 18940 8-میرزاعلی آستی 17297 9-حمید کلانتری 16937

سیف الله علینژاد، مجید راوندی، علی آقاجری، نعمت اله دانایی، هادی روحی پور، فریدون قنواتی و غلامحسین اولادی منتخبین پنجمین دوره شورای شهر بهبهان هستند. در باغملک نیز مرتضی آل صفری، پژمان ملک صیدالی، کمال زنگنه، اقبال مرادی و محمد پیکار زاده توانستند از مردم رأی اعتماد بگیرند و راهی پارلمان شهری شوند. کریم جلالی، مریم الهایی سحر، سید گاطع موسوی، توفیق سواری، حسن جلالی، لیلا سیاحی و ناجی سبهانی منتخبان مردم سوسنگرد جهت حضور در شورای شهر هستند.
در اندیمشک پس از پایان شمارش آرا مشخص شد که نعمت مریدی، فرنگیس قلاوند، سجاد حیدری، امیرحسین نامجو، پریسا جم، اعظم دارش و علی گل اندام آراء مورد نیاز برای ورود به پارلمان شهری را از مردم کسب کردند.
در حمیدیه احمد آلبوعبید، عدنان سیاحی، عبدالکریم سیلاوی مقدم، عبدالله عبیاوی و نصره سواری توانستند به پنجمین دوره شورای شهر راه یابند.
در هویزه نیز عباس نیسی، سجاد ساکی، نعمت الله ساکی، نعیم بوعذار و بهرام ساکی توانستند اکثریت آرا را کسب کنند و به عنوان عضو پنجمین دوره شورای شهر هویزه راهی پارلمان شهری شوند.
در مینوشهر نیز، مینا سیاحی‌فر، امید اسکندری، ناجی پورعواد، محمدعلی بحرانی پور و فرزانه زایرزاده به عنوان عضو شورا از سوی مردم انتخاب شدند.
حافظ شریفی، حسین کردزنگنه، حسن عموری، رحیم حیاتی و قاسم راشدی نیز در رامشیر توانستند از مردم رأی اعتماد بگیرند و به مدت 4 سال کلیددار شورای شهر شوند.
مریم فتاحی، محراب مرادی‎سلطانی، حمید سرداری، جبار سلامی و صادق علیدادی نیز منتخبان شورای شهر گتوند هستند و در شهر ترکالکی نیز امیر حسنی، حسین رحمانی، کریم قربانی ، امیر بلیوند و رضا حسین‎زاده به عنوان منتخب شورا انتخاب شدند.
عبدالرضا کایدانی، مرتضی نظرزاده، علی علیزاده، غلامحسین وردی‎پور و محمد محمدزاده اعضای پنجمین دوره شورای شهر سماله هستند و در شهر جنت مکان نیز علیرضا رسول‎زاده، مصطفی مقامی، محمد طاهری‌زاده ، رضا جلکانی و پروانه موسی‌زاده حائز آراء لازم جهت ورود به شورا شدند.
امیرحسین زمانی‌نژاد، اسحاق غلامی‌نژاد ، رضا بختیاری‌ارشد، امین دادور و زهرا پارسی‌زاده در صالحشهر توانستند از مردم رأی اعتماد بگیرند.
در امیدیه نیز مهران افضلی، بهنام منجی، حمید رفیعی، محمدرضا آقاجری، ایمان شریفات و عباس غدیری منتخبان مردم بودند.
محسن شعبانی با 4 هزار و 170 رأی، فاروق جنتی با 3 هزار و 414 رأی، عبدالنبی گشتیل با 29 هزار و 65 رأی، امیرعباس غزالی با 28 هزار و 80 رأی و غلامعباس فدعمی با 25 هزار و 50 رأی به‌عنوان اعضای اصلی شورای شهر هندیجان انتخاب شدند.
محمدجواد بچاری با 4 هزار و 686 رای، امیر ثامری با 4 هزار و541 رای، موسی مطوری جزیره با 3 هزار و 924 رای، علی بندری با 3 هزار و 847 رای، میلاد پورحمزاوی با 3 هزار و 829 رای، حاتم بندری با 3 هزار و 808 رای و فاخر ربیعی با 3 هزار و 717 رای به عنوان اعضای اصلی شورای شهر خرمشهر انتخاب شدند.
اعضای دومین دوره شورای شهر کوت عبدالله به این شرح است؛ حمید باوی بحره، صالح بن‌عبود، زهرا حزباوی، قادر الهایی، حسین ناصری و لفته حزباوی.
در رامهرمز نیز عباس بهمئی، علی آلبومرادی، مهدی احمدی، محمد رحیمی‌شیخ، محمدطاهر بهمئی، بهزاد بوری و مریم سرکوهکی به عنوان منتخب مردم انتخاب شدند.
در شوشتر عبدالله زنگنه، غلامعلی شاهمرادیان، محمد حافظی‌زاده، علی اصغر صفرچی، سیدمحمدرضا حسینی‌مرعشی، شاهین زلقی و علیرضا چراغی به عنوان نماینده مردم در پنجمین دوره شورای شهر انتخاب شدند.
در شیبان مردم مجید سلامات، کامل نیسی، محمد باوی حسن‌پوری، حمید الوان‌پورشریف و محمد سلامی را انتخاب کردند.
جاسم بریسم، حسین فرهادی‌لطیف، میرجلیزی، رحیم خزاما و احمد خنیفر به انتخاب مردم پنجمین دوره شورای شهر شاوور را تشکیل می‌دهند.
در شورای شهر خنافره نیز حاتم آلبوخنفر، جمال شاوردی، عبدالحسن مجدم‌نیا، مهدی شفیعی و محمد آلبوخنفر انتخاب شدند.
در لالی نیز مردم جهانبخش یوسفی، اکبر حیدری، شاپور ابذری، علیرضا هزاریان و علی خدری را انتخاب کردند.
طاهر مقدم با چهار هزار و 344 رای، عبدالنبی برحی با سه هزار و 429 رای، رضا خلوی زاده با سه هزار و 393 رای، سیدسعید غاوی نژاد با سه هزار و 335 رای و عبدالعزیز الهی منش با دو هزار و 871 رای به عنوان اعضای اصلی شورای شهر شادگان انتخاب شدند.
مردم شوش نیز برای پنجمین دوره شورای شهر به فتنامه رستمی معتمدسگوندی، شهرام کرد، محمد میاحی، حکیمه موسوی، سید حکیم موسوی، سعید شفاهی و مسلم سگوند اعتماد کردند. انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود

محسن اسلامی دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات کشور طی سخنانی درباره آخرین اخبار پیرامون مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز 21 اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با 15 استان کشور شدت گرفته است.


* زمان برگزاری انتخابات
وی با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در 11 اسفند ماه 1402 عنوان کرد: عطف به ماده 10 قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک‌پنجمِ آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و بر این اساس و بر پایه شمارش آرای ماخوذه در انتخابات 11 اسفند پارسال نظر به اینکه در 22 حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، 90 نفر از آنان برای 45 کرسی از 290 کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده روز 21 اردیبهشت 1403 به طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

* حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

اسلامی 22 حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو» ، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان »، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»،«آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در 15 استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در 11 اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رای به صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که درحوزه های انتخابی که بیش از یک نماینده از آن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به‌صورت الکترونیک برگزار شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات 21 اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم آباد، قائم شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهیم بود. لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد.

اسلامی تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیز به صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

* در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

وی در ادامه در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون برعهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رای باشیم که در مجموع کمتر از دو هزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور افزود: براین اساس 11 هزار و 500 شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 15 استان و 22 حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رای در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

اسلامی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رای‌گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شد و صندوق الکترونیکی در حکم تعرفه خواهد بود. با این وجود در راستای پیش‌بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی در تمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند. همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

* زمان برگزاری انتخابات

وی تصریح کرد: بر اساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی در ساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی رأس ساعت 8 صبح روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و به‌مدت 10 ساعت ادامه خواهد داشت. زمان أخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که در این صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

* چهار مولفه راهبردی انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال 1402 درباره چهار مولفه راهبردی انتخابات (امنیت - رقابت - سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به‌طور کلی یک برنامه‌ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به‌عنوان متولی و برگزارکننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را برجای بگذارد.

اسلامی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین المللی شاهد بودند که هیچ‌گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم. این امر نشان‌دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

وی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را در حوزه‌های مختلف مورد تایید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تایید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از 70 درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تایید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد. این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهارداشت: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از 25 میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت‌کنندگان سال 1398 بود نمره قابل قبولی را باید برای مولفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت. بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مولفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مولفه‌ها محقق شوند.

* اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات در حوزه‌های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک‌ساعت پس از اتمام رأی‌گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت 32 نامزد، انتخابات به‌صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تایید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رویت است. از این رو فرآیندهای انتخابات و أخذ رأی طولانی نخواهد بود.

وی گفت: قابل پیش بینی است که تا ابتدای روز شنبه 22 اردیبهشت‌ماه پس از پایان أخذ رأی‌گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در 15 استان با تایید هیئت نظارت برسد و به‌طور رسمی اعلام شود.

* تبلیغات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور عنوان کرد نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند. بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای 90 نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است. همچنین بر اساس مذاکراتی که با صدا و سیما انجام شده مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد 13 اردیبهشت‌ماه جاری شروع می‌شود و تا 8 صبح روز 20 اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

* واجدین شرایط

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رای دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رأی نداده‌اند می‌توانند در هر کدام از حوزه‌های 22گانه شرکت کنند.

اسلامی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات 18 سال است و بنابراین افراد متولد پیش 1385/2/21 می‌توانند در انتخابات روز جمعه 21 اردیبهشت ماه شرکت کنند.

وی همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب أخذ رأی انجام می‌گیرد.

* اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اجرای دقیق زمان‌بندی مراحل مختلف انتخابات، تاکید کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا انشاالله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خردادماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

دیگر خبرها

  • تلاش در راستای رفع مشکلات مردم از وظایف مهم شورا است
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • تاثیر مثبت انتخاب فرد اصلح در دور دوم انتخابات بر آبادانی شهرستان
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند