Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون غذا و دارو وانشگاه علوم پزشکی شهرستان زابل عنوان کرد: با توجه به اهمیت تامین دارو در منطقه پرداخت بدهی دارویی شرکت ها در اولویت کار حسابدارهای بیمارستان ها قرار گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا؛ عبدالحسین میری در سومین جلسه ستاد توزیع داروی سطح منطقه سیستان که در محل دفتر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زابل برگزار شد در خصوص بدهی دارویی بیمارستان های تابعه مواردی اظهار کرد: با هماهنگی با معاونت توسعه دانشگاه و رؤسای بیمارستان ها، پرداخت بدهی دارویی شرکت ها، در اولویت کار حسابدارهای بیمارستان ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه سال ۱۳۹۵، سال آرامش و تامین داروی کشور و منطقه بود، عنوان کرد: در سال گذشته سازمان غذا و دارو با تکمیل لیست فهرست داروهای رسمی کشور و همچنین توزیع داروهای خاص باعث به حداقل رسیدن کمبودهای دارویی شد که جا دارد از حمایت ها و مساعدت های بی دریغ دکتر دیناروند معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو و همکاران او نهایت تشکر و قدردانی را به عمل آورد.

میری تصریح کرد: یکی از مهم ترین دلایل ارتقا کیفیت خدمات دارویی و در دسترس بودن تمامی اقلام دارویی برای بیماران، وجود شرکت های توزیع دارویی متعدد در منطقه است.

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زابل خاطرنشان کرد: توسعه در بخش دارویی در منطقه یکی از دلایل مهم در دسترس قرار گرفتن داروها به بیماران است که با افزایش شرکت های توزیع کننده در منطقه انجام شده است.

وی افزود: تعداد شرکت های توزیع کننده اقلام دارویی در منطقه از ۱۱ شرکت در سال ۱۳۹۲ به ۲۳ شرکت درحال حاضر افزایش یافته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی  سازمان غذا و دارو، طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیش از نیاز بیماران وارد کشور شده است و برای تأمین این دارو مشکلی وجود ندارد .

در روز‌های اخیر، نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی دارد و در داروخانه‌های منتخب، توزیع می‌شود.

مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، نرم افزار تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir و با وارد کردن نام دارو، از نزدیک‌ترین داروخانه وارفارین را تهیه کنند.

وارفارین دارویی ست که به عنوان رقیق کننده یا ضد انعقاد شناخته می شود. 

دیگر خبرها

  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • توزیع وارفارین در داروخانه‌های منتخب
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو