Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت پایین شیر و هزینه های هنگفت خوراک دام دامداران اردکانی را در آستانه ورشکستگی قرار داده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازاردکان گویا، چندی پیش تعدادی از گاوداران اردکان در اعتراض به سیاست جدید فرمانداری شهرداری اردکان مبنی بر پرداخت پول زمینی که سی سال پیش از طرف دولت به آنهاواگذار شده بود زمینه ای شد تا پای حرف و درد و دل دامداران بنشینیم و از وضعیت کار و مشکلات این شغل با خبر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از دامداران اردکانی در مصاحبه با اردکان گویا گفت: من هم جزو یکی از معترضینی بودم که در روبروی فرمانداری تجمع کردیم. بعد از گذشت 30 سال از ما سند می خواهند و من هیچ پشتوانه ای برای پرداخت آن ندارم.

حبیب محیطی افزود: بعد از کشمکش بسیار چون نتیجه ای حاصل نشد در روبروی فرمانداری تجمع کردیم و بعد از گذشت مدت زمانی راهی دفتر فرماندار شدیم و او با تکرار واژه درست می شود ما را به بیرون راهنمایی کرد. من پس اندازی ندارم که برای گرفتن سند و خرید زمین بدهم. تنها دارایی من همین دوچرخه و سه گاو است که اگر این زمین را از من بگیرند باید این سرمایه هایم را بفروشم و خانه نشین شوم. تنها امیدم به همین درآمد است.

محمود شاکر دیگر گاودار اردکانی در خصوص مشکلات پیش آمده گفت: از کودکی با کمک پدرم به دامداری مشغول شدم و این حرفه را با خون دل ادامه دادم. برای مسئولین اصلا مهم نیست که دامدارای زنده است یا مرده، دامداری می کند یا نمی کند؟ سختیش چیست و راه رفع این مشکلات چیست، حمایت می خواهد یا نمی خواهد؟

این گاودار اردکانی اظهار داشت: باید به مصرف لبنیات اهمیت داد اما قیمت لبنیات در ایران با بطری آب برابری می کند. این درحالی است که خوراک دام از 1000تومان تا 1450 تومان است و قیمت خرید شیر خام 1000تومان.

شاکر ادامه داد: با این وضعیت پیش آمده گاوهایم را از 140 راس به 40 راس کاهش داده ام و این صد راس را نیز با چک های مدت دار فروخته ام.

گاودار با سابقه اردکانی تصریح کرد: ما شیر سالم، مقوی، بدون افزودنی و پرچرب تولید می کنیم اما مرکز بهداشت اجازه فروش به ما نمی دهد. رئیس جمهور شعارهای زیبایی از حمایت از دامداران زد اما به همان شعار خلاصه شد.

وی تاکید کرد: در گذشته با دو گاو مخارج زندگیم تامین می شد اما درحال حاضر با داشتن 40 گاو زندگیم نمی گذرد. شیر تولیدی ما را برده اند و به جای آن به خوراک دام تحویلم داده اند، به غیر از یونجه و سفالی که برای آن هزینه کردم. دردهایمان را کجا باید بگوییم؟کسی هست که به کار ما رسیدگی کند؟

در ادامه به سراغ یکی دیگر از دامداران اردکانی رفتیم.

عباسعلی شاکر گفت: تلاش های چندین و چند ساله ما بی فایده بوده است و دیگر کسی برای دامداران تره هم خورد نمی کند. ماشین سفال با قیمت 1200000تومان خریده ام و 900000 هزار تومان کرایه ماشین داده ام اما هیچ بازدهی برای من نداشته است.

وی ادامه داد: دامدار و کشاورز همیشه دو قشر پرتلاش و کم بازده بوده اند خودتان حساب کنید و میزان درامد دلالان را به دست بیاورید. موقع تحویل شیر با هزار گرفتاری رو برو هستیم و باید از هفت خان رستم رد شویم اما در آخر هم قیمتی محاسبه می شود که حتی پول غذای دام نیز نمی شود.

این فعال اقتصادی تاکید کرد: در حال حاضر باید به جای سود از فروش شیر خام، ضرر خود را ببینیم و مسئولین نیر به این امر کم توجه هستند. با وجود هزینه های بالای خوراک دام تولید گوشت قرمز به صرفه نیست.

وی تصریح کرد: در حال حاضر قشری که کم ترین توجه به آن می شود قشر دامدار است که کسی به آن توجهی ندارد و برای کسی مهم نیست که دامداران چه سرمایه هنگفتی را در راه اقتصاد مقاومتی قرار داده اند و در حال حاضر ضرر می دهند. علاوه بر مشکلاتی که در فروش شیر و ضرر های ان داریم حالا می خواهند زمین های واگذاری دولت را که 30 سال پیش به ما واگزار شده است را نیز از ما بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۱۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • گوشت دوباره گران می‌‌شود؟