Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@20:02:12 GMT

بی توجهی متولیان سلامت،به سلامت شهروندان بروجردی

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۰۱۲۶۳

بی توجهی متولیان سلامت،به سلامت شهروندان بروجردی

بی توجهی برخی مطب های خصوصی به بی خطرسازی زباله های عفونی سلامتی شهروندان را تهدید می کند و این زباله با زباله های عادی مخلوط شده که خطرناک بوده و تا کنون برای حل این مشکل اقدامی صورت نگرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل ازبازتاب بروجردداستان زباله های عفونی و خطرات آن همچنان ادامه دارد، زباله هایی که سلامتی شهروندان را تهدید می کنند و با وجود این که این زباله ها برای سلامتی خطرناک هستند اما تا کنون اقدامی اساسی برای بی خطرسازی آنها در مطب های خصوصی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرنگ ها، سرم، باندها، پنبه های کثیف از جمله زباله های عفونی هستند که گاهی در میان دیگر زباله های عادی قرار گرفته و دفن می شوند و این در حالیست که مراکز درمانی و مطب های پزشکی محلی برای سلامتی مجدد بیماران است که متاسفانه گاهی همین مطب ها و مراکز خود منشا بیماری می شوند.

بی توجهی متولیان سلامت به سلامتی شهروندان تا جایی است که گاهی به دلیل عدم بی خطر سازی زباله های عفونی در مطب های پزشکی و مخلوط کردن آنها با زباله های عادی، ماموران تنظیف در هنگام جمع آوری زباله ها ممکن است در خطر باشند و زباله های تیز و برنده و آلوده سلامتی آنها را تهدید کند.

همه این موارد در حالیست که گاهی در سطح شهر بسیار دیده ایم که زباله گردها در داخل زباله ها وارد شده و پلاستیک ها و کارتن ها را از بین زباله ها جمع آوری می کنند و ممکن است وجود زباله های عفونی در لابه لای زباله های عادی برای این افراد هم خطر آفرین باشد.

در شهر بروجرد بسیاری از مطب های پزشکان به بی خطرسازی زباله های عفونی بی توجه هستند و زباله های خود را یا در خیابان رها می کنند و یا در کنار زباله های عادی قرار می دهند که وجود این مشکل سال گذشته تا جایی پیش رفت که قرار بود مطب های پزشکی آلاینده محیط زیست تعطیل شوند اما نه تنها این مطب ها به اخطارها توجهی ندارند بلکه نسبت به بی خطر سازی زباله ها هم کوچکترین اقدامی انجام نداده اند.

مصطفی مصطفی وند رئیس محیط زیست بروجرد در گفت و گو با باتاب بروجرد گفت: زباله های عفونی و بیمارستانی قبل از دفن حتما باید بی خطر سازی شوند که بیمارستان های بروجرد دستگاه اتوکلاو یا همان دستگاه بی خطرسازی زباله ها را دارند و این زباله را بی خطر می کنند.

وی بیان کرد: اما مطب های پزشکی نسبت به بی خطر سازی زباله ها بی توجه هستند و تا کنون در این راستا اخطارهای لازم ارائه شده اما توجهی نکرده اند و هر نوع زباله و پسماند را به عنوان زباله های عادی در سطل زباله می ریزند.

مصطفی وند اظهار داشت: پسماندهای مطب ها باید مانند بیمارستان ها باید ابتدا بی خطر سازی شوند و سپس به عنوان زباله های عادی در محل مورد نظر دفن شوند تا مشکلات بهداشتی را به همراه نداشته باشند اما بسیاری از مطب های خصوصی نسبت به این موضوع مهم بی توجه هستند.

به گفته وی در حال همه بیمارستانها، مراکز درمانی، درمانگاه ها و آزمایشگاه های بروجرد مجهز به دستگاه اتوکلاو هستند و زباله های عفونی را ابتدا بی خطر می کنند اما این اقدام در مطب ها انجام نمی شود.

رئیس محیط زیست بروجرد اظهار داشت: قرا بود سازمان نظام پزشکی با همکاری اطبا یک دستگاه اتوکلاو را تهیه کنند و شهرداری هم موافقت کرد که این دستگاه در محل دفن زباله ها در سراب زارم مستقر شود و این موضوع مصوب شد اما ماه ها از مصوب شدن این موضوع می گذرد و هنوز خبری نشده است.

وی تصریح کرد: بسیاری از مطب های خصوصی هزینه ای بابت جمع آوری زباله های عفونی به شهرداری نمی دهند و زباله های عادی و عفونی را با هم در کیسه می ریزند و این اقدام سلامتی شهروندان و کارگران شهرداری را تهدید می کند.

به گزارش بازتاب بروجرد البته برای تهیه این گزارش با تعدادی از متولیان سلامت قرار بود گفتگویی صورت گیرد که این متولیان این مشکل را پاسکاری کردند و تمایلی به صحبت نداشتند اما امیدواریم هر چه زودتر مشکل بی خطر سازی زباله های عفونی در مطب های پزشکی حل شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • روز جهانی سلامتی زنان + تاریخچه و پوستر World Women’s Wellness Day
  • فضای سبز بروجرد با پساب آبیاری می‌شود