Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا،شبکه مستند برای ایام ماه رمضان، ویژه برنامه هایی را تدارک دیده که در این ماه روی آنتن می روند.

یکی از مجموعه های پرمخاطب و همیشگی شبکه «تاریخ شفاهی ایران» است که در این ماه شنبه تا پنجشنبه ها ساعت 18 روی آنتن می رود و بنا است مباحث اصول و عقاید اصیل اسلامی از جمله خداشناسی، نبوت، معاد و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
.. در آن از زبان بزرگانی که در دهه 60 اظهارنظر کرده اند بررسی شود. تصاویری که از بین صدها تصویر آرشیوی پخش نشده گزینش، ترمیم و پخش خواهند شد و روز بعد ساعت 15:30 بازپخش می شود. زندگی علما به روایت «حدیث سرو» قسمتهای جدید از مجموعه «حدیث سرو» از یکشنبه 7 خرداد روزهای فرد ساعت 19:30 روی آنتن می رود. این مجموعه 20 قسمت 30 دقیقه ای دارد و به زندگی پنج تن از علمای بزرگوار از جمله آیت الله شیخ محمد تقی آملی، آیت الله سیدمحمد کاظم عصار، آیت الله شیخ علی محمد نجفی بروجردی، آیت الله سیدمحمدحسن الهی و علامه سیدمحمدحسین طباطبایی می پردازد. «حدیث سرو» روزهای زوج ساعت 12:30 بازپخش می شود. مستندی از کسب روزی حلال «قصه رسیدن» مجموعه مستندی است که به تازگی در شبکه مستند تولید شده و در 15 قسمت 30 دقیقه ای هر شب ساعت 20 روی آنتن می رود. این مجموعه جدید که در ادامه مستند «یک لقمه نان» به تهیه کنندگی امیرحسین خلیل زاده تولید شده است، از زندگی و موفقیت های صاحبان مشاغل تولیدی می گوید که با تلاش و سرمایه ای اندک در تولید موثر بوده اند. این مجموعه بر مبحث روزی حلال تأکید می کند و هر روز ساعت 12 بازپخش می شود. پس از به پایان رسیدن این مجموعه نیز، مستند قبلی به نام «یک لقمه نان» که در همین موضوع تولید شده، در ادامه روزهای ماه مبارک رمضان روی آنتن می رود. معرفی غذاها و شیرینی های مخصوص ماه رمضان در نقاط مختلف کشور «یک پذیرایی ساده» تولید جدید شبکه مستند در 15 قسمت 15 دقیقه ای تولید شده و هر شب ساعت 20:45 در جدول پخش شبکه می شود. این مجموعه به تهیه کنندگی مهدی الیاسی، غذاها و شیرینی های مخصوص رمضان در نقاط مختلف کشور را معرفی می کند. آشنایی با آیین های بومی و فرهنگی استانها در ماه رمضان «برای مهمانی» مستند دیگری است که برای ماه مبارک رمضان تدارک دیده شده است و دوشنبه و پنجشنبه ها در 10 قسمت 30 دقیقه ای ساعت 22 پخش می شود. این مستند به تهیه کنندگی سیدمهدی مویدی با هدف معرفی آیین های بومی و فرهنگی استانهای مختلف در ماه رمضان تولید و پخش می شود. رسیدن از گذشته ای پرفراز و نشیب به حالی موفق به روایت «یک چکه ماه» «یک چکه ماه» تولید جدید شبکه مستند در 13 قسمت روزهای زوج ساعت 22:30 در جدول پخش شبکه قرار دارد و تکرار آن نیز در ساعت 12:30 روز بعد جانمایی شده است. این مستند به تهیه کنندگی نازنین پیرکاری قصه زندگی و موفقیت اشخاصی است که توانسته اند بر مشکلات و ناملایمات زندگی چیره شوند و پس از گذشته ای پر فراز و نشیب، با اعمال برخی تغییرات در زندگی شان، به حالی موفق و پرامید برسند. بیان قصه فلسطین در روزهای منتهی به روز قدس «باریکه نور» ساخته سعید غفاری نیز در 6قسمت 25 دقیقه در هفته آخر ماه رمضان منتهی به روز قدس روی آنتن خواهد رفت و بیان قصه فلسطین از زبان شاهدان عینی حوادث دهه های گذشته است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

سرپرست اداره کار استان تهران با بیان اینکه مهمترین رکن جهش تولید جامعه کارگری و کارفرمایی است گفت:توجه به نیازهای جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.در این راستا شاهد رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان بوده ایم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، مطابق ماده 48 قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده 49قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای 50نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب 50نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده 48قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

*رشد 50درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد 50درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد 50 درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر 289 کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای 50 نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد 48و 49 قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال 1403از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • رویداد «صدرا» بهترین فرصت برای تبادل اندیشه‌ دانشجویان و صاحبان صنایع است
  • تولید برق نیروگاه بیستون از مرز ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت گذشت  
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید