Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:52:54 GMT

احتمال بروز سرطان مثانه در چه کسانی بیشتر است؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۰۳۰۴۶

دبیر اجرایی بیستمین کنگره انجمن اورولوژی ایران درباره شایع‌ترین سرطان‌های حوزه اورولوژی مانند پروستات و مستانه توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدعلی زرگر شایع‌ترین سرطان‌ها در حوزه اورولوژی در دنیا را سرطان‌های پروستات، کلیه و مستانه دانست و گفت: البته این سرطان‌ها قابل پیشگیری هستند و اگر به موقع پیشگیری شوند، می‌توان آنها را درمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال پروستات یکی از شایع‌ترین سرطان‌هایی است که با آزمایشی ساده قابل تشخیص است.

وی درباره سرطان پروستات گفت: ادرار خونی یکی از مهم‌ترین نشانه‌های سرطان پروستات است و افراد باید هر گونه تغییر رنگ در ادرارشان را جدی بگیرند به ویژه اگر خونی باشد.

دبیر اجرایی بیستمین کنگره انجمن اورولوژی ایران، سیگار کشیدن و مصرف موادمخدر را یکی از شایع‌ترین علل ابتلا به سرطان مستانه خواند و گفت: در عین حال افرادی که در کارخانه‌های رنگ‌رزی کار می‌کنند یا با مواد شیمیایی سروکار دارند، ابتلا به سرطان مستانه در آنها بیشتر است، اما می‌توان گفت تقریبا تمام کسانی که به سرطان مستانه مبتلا می‌شوند، سیگاری‌اند.

زرگر با بیان اینکه سرطان مستانه در زنان شیوع زیادی ندارد، درباره بیماری سنگ کلیه نیز گفت: در 25 سال گذشته درمان‌های موفقی برای درمان بیماری سنگ کلیه انجام شده است و با روش‌های جراحی باز مانند سنگ‌شکن می‌توان بیماری سنگ کلیه را درمان کرد.

به گزارش ایسنا، در ادامه این کنگره، دکتر جمشیدیان دبیر علمی کنگره از حضور 14 میهمان خارجی در این کنگره خبر داد و گفت: امسال در کنگره از شاخه‌های استانی انجمن اورولوژی نیز استفاده می‌شود. همچنین مقالات برتر را از میان همه مقالات انتخاب می‌کنیم.

در بخش دیگری از کنگره، دکتر بصیری رییس انجمن اورولوژی ایران نیز گفت: سال آینده بیست‌ویکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران از 29 خردادماه تا 1 تیرماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۳۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان

به گزارش­ ­­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­دکتر پروانه کریم‌زاده افزود:­­ در این دوره از کنگره ۱۵ پنل علمی طراحی شده که با حضور اساتید جوان و اساتید مجرب و پیشکسوت برگزار خواهد شد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی­ در این مراسم از برگزاری سالانه کنگره مغز و اعصاب کودکان در استان‌های مختلف ­ابراز خرسندی کرد و گفت: این تصمیم ارزنده گرفته شد تا از تمام اعضای انجمن مغز و اعصاب کودکان حمایت شود. زالی تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این رشته علاوه بر اینکه افراد برجسته‌ای هستند، در حوزه علمی و آکادمیک نیز می‌درخشند، چراکه این رشته بسیار پیچیده، داینامیک و دائم در حال تغییر است. از طرفی انعطاف‌پذیری رشته برای پذیرش نوآوری‌های ملی در عرصه جهانی نیز زبانزد است. دکتر زالی با تاکید بر اینکه برای موفقیت در این رشته پزشکی به صبر و متانت بسیاری نیاز است، گفت: از همین‌رو فارغ‌التحصیلان و متخصصان این رشته افراد برجسته در امر اخلاق هم هستند. وی در پایان از دوران پربار شاگردی خود در محضر استاد غفرانی یاد کرد و خود را به خانواده پرافتخار بیمارستان مفید متعلق دانست. در ادامه این مراسم ­دکتر محمود محمدی رئیس بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان، انجمن مغز و اعصاب کودکان را یکی از منسجم‌ترین انجمن‌های علمی با اهداف مشترک خواند. بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان از امروز در مرکز قلب تهران به میزبانی ­دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آغاز شده و تا سه روز آینده­ ادامه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • هو شدن نماینده کنگره آمریکا و حامی رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند