Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت بازنگری قانون اساسی گفت که با توجه به دو دوره‌ای بودن همه روسای جمهور از ابتدای انقلاب تاکنون می‌توانیم در جریان بازنگری قانون اساسی دوره ریاست جمهوری را 7 ساله پیش بینی کنیم.

به گزارش ایسنا، عزت الله یوسفیان ملا در نطق میان دستور خود در جلسه علنی صبح امروز (سه شنبه) اظهار کرد: قانون اساسی میثاق ملی و خونبهای انقلاب و شهداست که بعد از 10 سال حضرت امام دستور بازنگری آن را دادند، اما اکنون 27 سال از بازنگری گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام معظم رهبری هم در کرمانشاه مطالبی را در مورد بازنگری فرمودند. ما جمهوری را پذیرفته‌ایم و این از قوانین کشورهای دیگر به ما رسیده و باید سایر ملحقات آن را هم بپذیریم.

وی افزود: در کشورهای دیگر هیچ رئیس جمهوری بعد از دوران ریاست جمهوری برنمی‌گردد. در آمریکا 11 رئیس جمهور، در انگلیس 7 نخست وزیر و در فرانسه 5 رئیس جمهور بودند که هیچ کدام به این عرصه بازنگشتند زیرا می گویند راه رفته را نباید برگردیم. ما هم باید منهای خط و خطوط و جریان سیاسی به این مساله توجه کنیم، زیرا مشکلات کشور زمانی درست شد که خواستیم برگردیم.

این نماینده مجلس با بیان اینکه ریاست جمهوری در ایران عملا دو دوره ای است گفت: مردم 4 سال را برای دولت فرصت کمی می دانند پس چرا باید این هزینه عظیم مالی و شخصیتی را در دور دوم متحمل شویم. می‌توانیم ریاست جمهوری را 7 ساله کنیم. همچنین موضوع پارلمانی شدن آن هم قابل بحث و بررسی است.

یوسفیان ملا با تاکید بر اینکه باید بازنگری قانون اساسی را جدی بگیریم، خاطر نشان کرد: 38 سال از انقلاب اسلامی گذشته و من با 30 سال قضاوت و دو دکترای حقوق نمی دانم معنی رجل سیاسی چیست، لذا باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشیم.

نماینده مردم آمل در مجلس با اشاره به نظارت مجلس بر انتخابات شوراها و قدردانی از هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، اظهار کرد: تک تک نمایندگان و جمع مجلس در این انتخابات هزینه دادند در حالی که سودی برای ما نداشت.

وی ضمن تبریک انتخاب مجدد حسن روحانی وی را با عنوان «آیت الله» خطاب و خاطر نشان کرد: امیدواریم با اعتماد ملت ایشان با قوت به وظایف خود عمل کنند و نسبت به افزایش حقوق بازنشستگان اقدام کنند.

یوسفیان ملا با اشاره به حضور مردم در انتخابات ریاست جمهوری گفت: گوشه ای از درخشش حماسه بزرگ مردم تحت الشعاع قرار گرفتن نشست عربستان بود که اگر زمان آن عمدا در روز انتخابات پیش بینی شده بود پاسخ کوبنده خود را گرفت و اگر تصادفی با آن همزمان شده بود از الطاف خفیه الهی بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۳۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا اولین رئیس جمهور خود را پس از حاکمیت نظامیان بر این کشور انتخاب کنند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، « اردیس دبی» پس از 30 سال تکیه زدن بر صندلی ریاست جمهوری چاد، در اردیبهشت 1400 هنگام بازدید از واحدهای ارتش که مشغول نبرد با شورشیان شمال این کشور بودند، کشته شد. پس از آن شورای انتقالی متشکل از افسران بلندپایه تشکیل شد و ژنرال « محمد ادریس دبی» پسر رئیس جمهور را به عنوان رئیس جمهور موقت چاد انتخاب کردند.

مردم چاد امروز پای صندوق‌های رای می‌روند تا رئیس جمهور جدید کشورشان را انتخاب کنند.

درهای حوزه‌های رای گیری ساعت 7 صبح به وقت محلی به روی 8 میلیون و 500 هزار نفر دارای شرایط رای دادن گشوده می‌شود و آنان تا ساعت 17 عصر فرصت دارند رای خود را به صندوق‌ها بریزند.

به نوشته روزنامه القدس العربی، در این انتخابات « محمد ادریس دبی » رئیس جمهور موقت، « البرت باهیمی » نخست وزیر سابق به همراه هفت نامزد دیگر با هم رقابت خواهند کرد.

چاد پس از رئیس جمهور مقتول به کدام سو می‌رود؟

نظامیان آرای خود را دیروز به صندوق‌ها ریختند و پیش بینی می‌شود نتایج اولیه انتخابات در 21 آوریل و نتایج نهایی آن در 5 ماه می اعلام شود.

چنانچه هیچ یک از نامزدها بیش از 50 درصد آرای لازم برای ورود به کاخ ریاست جمهوری را بدست نیآورند، انتخابات به دور دوم کشیده خواهد شد و دو دوم انتخابات ریاست جمهوری در 22 ژوئن سال جاری میلادی برگزار می‌شود.

انتخابات ریاست جمهوری چاد امروز درحالی برگزار می‌شود که احزاب مخالف و شماری از تشکلات مدنی آن را تحریم کرده‌اند. آنها معتقدند «دبی» و متحدانش بر نهادهای مهم حاکمیتی سیطره دارند و این موضوع می‌تواند بر سلامت و شفافیت انتخابات تاثیرگذار باشد.

کارشناسان ناظر بر تحولات چاد پیش بینی می‌‎کنند محمد ادریس دبی با کسب بیشترین آراء به کاخ ریاست جمهوری راه یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ