Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@04:24:40 GMT

اختلاف قیمت هروئین از پاکستان تا انگلیس چقدر؟

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۰۵۵۰۹

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با بیان اینکه منشا بیش از ۷۰ درصد گروگانگیری ها در استان کرمان مطالبات مواد مخدر است، گفت: منشا تولید قاچاق و عرضه مواد مخدر در هر سطحی، اقتصادی است و اگر با این حوزه برخورد کنیم می‌توانیم زودتر به نتیجه برسیم

خبرگزاری تسنیم: به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، خلیل همایی در دوره آموزشی جواد الائمه (ع) گفت: این دوره که توسط ستاد مبارزه با موادمخدر ریاست جمهوری و به ابتکار آن با هدف بهینه‌سازی روش‌های شناسایی اموال قاچاقچیان و ضربه زدن به بنیان اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر تشکیل شد، می‌تواند منشا مبادله افکار و اندیشه‌ها در برخورد با مواد مخدر در حوزه تولید، عرضه و مصرف باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در گذشته رویکرد مقابله با اعتیاد با شلاق‌درمانی همراه بود اما امروز مراکز «دی.آی.سی» وجود دارد و درمان اعتیاد در کشور مطرح شده و رویکرد و نگاه به اعتیاد اساساً تغییر کرده است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه تغییر رویکرد در حوزه مقابله با مواد مخدر کار بسیار ارزشمندی است، عنوان کرد: منشاء تولید قاچاق و عرضه در هر سطحی، اقتصادی است و اگر با این حوزه برخورد کنیم می‌توانیم زودتر به نتیجه برسیم.

همایی در ادامه به تجزیه و تحلیل قوانین 107 ساله مبارزه با موادمخدر در ایران پرداخت و گفت: اولین قانون مدون ایران با موضوع تحدید تریاک در سال 1289 هجری شمسی به تصویب رسید و تاکنون 107 سال از تصویب این قانون گذشته است که در مجموع 60 قانون و نظامنامه را شامل می‌شود. رویکردهای این قوانین و نظامنامه‌ها را در سه گروه اقتصادی، تشدید مجازات‌ها و توزیع و کشت تحت کنترل می‌توان دسته‌بندی کرد.

وی افزود: در سال‌های بین 1334 تا 1347 تشدید مجازت‌ها اعمال شده است که در این دوره شدت برخورد در مبارزه با مواد مخدر به مراتب از آنچه که امروز انجام می‌دهیم، بیشتر بوده است به گونه‌ای که برای 10 گرم هروئین مجازات اعدام وجود داشت و کار رسیدگی به پرونده‌های قاچاقچیان به دادگاههای نظامی آن زمان واگذار شده بود.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان همچنین خاطرنشان کرد: قیمت‌های عمده فروشی هر کیلوگرم هروئین به نقل از یکی از گزارش‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال‌های گذشته در پاکستان چهار هزار دلار بوده که در انگلستان به 45 هزار دلار افزایش یافت و این موضوع نشان‌دهنده ارزش افزوده و گردش مالی منحصر به فرد موادمخدر در چرخه‌ تولید تا مصرف و سودآوری آن می‌باشد که برای قاچاقچیان انگیزه ایجاد می‌کند.

تریاک یکی از عوامل حمله آمریکا به افغانستان

همایی با بیان اینکه فروشندگان خیابانی مواد مخدر در واشنگتن ماهیانه 3600 دلار درآمد دارند، گفت: بعد از حضور طالبان در افغانستان چون یک گروه عقیدتی بود در ابتدا فریب خورد و ابزار غرب واقع شد اما بعد از آنکه با آمریکا دچار مشکل شده، طالبان میزان تریاک را از پنج هزار و 800 تن به زیر 100 تن کاهش داد که تقریبا صفر معادل صفر بود. لذا یکی از دلایلی که آمریکا و غرب به افغانستان حمله کرد موضوع تریاک و مواد مخدر بوده است که ارزش افزوده صدها برابری را از بانک‌های غربی خارج کرد و آنها را در آستانه ورشکستگی قرار داد.

وی افزود: هزینه‌های مبارزه با مواد مخدر در ایران حداقل 10 هزار میلیارد تومان برآورد شده است که طبق برخی برآوردها اکنون به حدود 15 هزار میلیارد تومان رسیده که یک و نیم برابر درآمدهای مالیاتی و سه چهارم درآمدهای نفتی و 29 درصد درآمد ملی کشور است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان ادامه داد: در حال حاضر بین 45 تا 65 درصد جمعیت زندان‌ها درگیر موارد مخدر و اعتیاد هستند و بخش مهمی از توان دستگاه قضایی و پلیس درگیر موضوع مواد مخدر است، لذا باید به سمت رویکرد متفاوتی حرکت کنیم و این اقدام ستاد برای بهینه‌سازی روش‌های شناسایی اموال و ضربه‌زدن به بنیان‌های اقتصادی شبکه های تولید و قاچاق نقطه عطفی محسوب می شود و بسیار موثر خواهد بود.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۵۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه

سرهنگ فارسی گفت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با توزیع کنندگان مواد مخدر و کنترل محور‌های مواصلاتی ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی مراغه در یک عملیات ویژه و با تحقیقات فنی و پلیسی از فعالیت ۲ نفر که با یک دستگاه خودروی پراید در زمینه قاچاق عمده مواد مخدر فعالیت می‌کردند مطلع و موضوع در دستور کار عملیاتی پلیس قرار گرفت.

وی اظهار داشت: با شناسایی کامل مسیر عبور سوداگر مرگ و نوع خودروی وی با هماهنگی‌های لازم تیم‌های ویژه در محدوده شهرستان وارد عمل شدند.

 فرمانده انتظامی مراغه ادامه داد: در یک عملیات غافلگیرانه ماموران با تعقیب و مراقبت لازم خودرو را توقیف و در بازرسی از آن مقدار ۴۴ کیلو و ۲۵۰ گرم تریاک را کشف کردند.

وی با اشاره به اینکه در این رابطه ۲ نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند و خودرو نیز به پارکینگ منتقل شد خاطرنشان کرد: مبارزه بی‌امان پلیس با سوداگران مرگ و قاچاقچیان موادمخدر در دستور کار بوده و شهروندان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود را با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۴۴ کیلوگرم تریاک در مراغه
  • کشف ۲ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در فهرج
  • کشف ۵۶ کیلو حشیش از یک‌ منزل
  • جمع‌آوری و دستگیری ۴۴ نفر از معتادان و سوداگران مرگ در لنگرود
  • انهدام باند توزیع شیشه و هروئین در جنوب تهران
  • دستگیری زوج سوداگر مرگ
  • زوج افیونی در دام پلیس مبارزه با مواد مخدر مازندران
  • هیچ کمپ ترک اعتیاد غیرمجازی در گلستان وجود ندارد
  • قاچاق هروئین و شیشه در پوشش باند خانوادگی
  • زوج قاچاقچی با ۱۷ کیلو شیشه و هروئین دستگیر شدند