Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نتايج تحقيقات جديد محققان نشانگر آن است آلودگي شديد هوا مي‌تواند به ميزان زيادي شانس داشتن يک خواب آرام و خوب در شب، را از افراد در معرض اين آلودگي بگيرد.
به گزارش ايرنا، روزنامه تايمز روز دوشنبه نوشت: بر اساس مطالعات صورت گرفته توسط محققان شماري از دانشگاه‌هاي آمريکا، از جمله دانشگاه واشنگتن در سياتل، کلمبيا در نيويورک و دانشگاه هاروارد، افرادي که بيش از 5 سال در معرض سطح زيادي از گاز "نيتروژن دي اکسيد" بوده‌اند، در حدود 60 درصد بيش از کساني که در معرض کم‌تري از اين آلودگي هستند، ممکن است از داشتن يک خواب خوب و طولاني مدت، محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين روزنامه نوشت: يافته‌هاي اين تحقيق جديد که در جريان کنفرانس بين‌الملل انجمن قفسه صدري آمريکا ارايه شده است، نشانگر ارتباط قطعي ميان آلودگي هوا و بي‌خوابي در شب است.

به نوشته تايمز در جريان اين تحقيق، از اطلاعات مربوط به تاثير گاز نيتروژن دي اکسيد بر روي 1863 نفر که ميانگين سن آنها 63 ساله بوده و ساکن 6 شهر آمريکا بوده‌اند، استفاده شده است.

تايمز نوشت: محققان مي‌گويند که صدمه وارد شده به سيستم تنفسي و سيستم عصبي مرکزي، که از جمله عوارض ناشي از آلودگي هوا هستند، تاثير زيادي بر روي خواب دارند.
اين روزنامه افزود: يافته‌هاي محققان مويد اين هست حتي افرادي که در کوتاه مدت نيز در معرض آلودگي هوا هستند، ممکن است اين آلودگي بر توانايي آنها براي داشتن يک خواب خوب در طي شب، تاثير منفي بگذارد.
تايمز افزود: نتيجه اين تحقيق سبب خواهد شد که بار ديگر درخواست‌ها براي مقابله با آلودگي هوا در انگليس که بخشي از آن ناشي از خودروهاي ديزلي قديمي است، تشديد شود.
به نوشته تايمز، آلودگي ناشي از نيتروژن دي‌اکسيد که خودروهاي ديزلي منشأ اصلي آن هستند، يکي از عوامل است که سلامتي افراد را در معرض خطر جدي قرار مي‌دهد و همين امر سبب شده است که دولت انگليس طرح جديدي را براي مقابله ارايه دهد.
اين روزنامه افزود: گفته مي‌شود آلودگي هوا از جمله عواملي است که سبب مرگ زودرس 40 هزار انگليسي در سال مي‌شود.
صادق خان شهردار لندن اخيرا در اظهاراتي اعلام کرد که سالانه بيش از 9 هزار تن در لندن بر اثر آلودگي هوا دچار مرگ زودرس مي‌شوند.
کميسيون اروپا در بهمن ماه گذشته ضمن دادن اخطار به پنج کشور عضو اتحاديه اروپا از جمله انگليس براي مقابله با آلودگي هوا اعلام کرد که سالانه بيش از 400 هزار نفر در کشورهاي عضو اين اتحاديه به دليل عوارض ناشي از آلودگي هوا دچار مرگ زودرس مي‌شوند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • نیویورک‌تایمز: اسرائیل از موضع قبلی خود درباره توافق با حماس کوتاه آمده است
  • چرا کارتر با تشکیل کشور فلسطین مخالف بود؟!
  • عقب‌نشینی اسرائیل از مطالبه اولیه خود درباره آزادی اسرا
  • (ویدئو) طغیان شدید رودخانه‌های فصلی در امارات بعد از بارش سنگین امروز صبح
  • حمله شدید اللحن روزنامه نگار مشهور اسرائیلی به نتانیاهو