Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-01@17:21:33 GMT

ساعت کار مربیان بهداشت مدارس کاهش نمی یابد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۴۱۱۷۴۹

ساعت کار مربیان بهداشت مدارس کاهش نمی یابد

این مصوبه مورد شکایت یکی از مربیان بهداشت قرار گرفته و شاکی با ارائه دادخواستی به دیوان عدالت اداری، ضمن درخواست ابطال آن، اعلام کرده است :« در ذیل تبصره یک ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری آمده است که میزان حقوق و مزایا و نحوه محاسبه سوابق خدمت این قبیل کارمندان متناسب با ساعات کار آنان تعیین خواهد شد لذا ما مربیان بهداشت که بر اساس مصوبه مورد شکایت ملزم به 30 ساعت کار در هفته در مدارس شده‌ایم اما حقوق و مزایای ما بر اساس 24 ساعت پرداخت می‌شود؛ بنابراین خواستار تقلیل ساعت کار خود از 30 ساعت به 24 ساعت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در پاسخ به شکایت مطروحه، سازمان اداری و استخدامی، پاسخی به دیوان عدالت اداری ارائه نرده اما وزارت آموزش و پرورش با ارسال لایحه به دیوان عدالت اداری اعلام کرده است: درخواست تقلیل ساعت کاری خارج از حدود صلاحیت هیئت عمومی است. به موجب تبصره یک ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری میزان ساعات تدریس معلمان و اعضای هیئت علمی از ساعات موظف در طرح‌های طبقه‌بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد که مرجع تصویب آن شورای توسعه مدیریت است. این شورا به موجب مصوبه مورد شکایت ساعات تدریس مراقب سلامت ( مربی بهداشت ) را 30 ساعت در هفته تعیین کرده است. وفق مصوبات هیئت وزیران نیز ساعت کار مراقبان 30 ساعت در هفته است و این افراد از مزایای رسته آموزشی و طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان بهره‌مند خواهند شد. میزان ساعات تدریس بر اساس شرایط و مقتضیات مختص مربوط تعیین شده و تغییر در ساعات تدریس فاقد توجیه کارشناسی و قانونی خواهد بود.

در نهایت هیئت تخصصی پژوهشی و فرهنگی دیوان عدالت اداری، پس از استماع دفاعیات طرفین اعلام کرده است: نظر به اینکه به موجب قسمت اخیر ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری میزان ساعات تدریس معلمان از ساعات موظف در طرح طبقه بندی مشاغل ذیربط تعیین خواهد شد و با توجه به اینکه حسب مصوبه مورد شکایت، مرجع مربوط میزان خدمت مراقبان سلامت (مربیان بهداشت) را با توجه به شرایط و ملاحظات مربوط 30 ساعت در هفته تعیین کرده است و با عنایت به اینکه ماده استنادی شکات ( عبارت ذیل تبصره 1 ماده 87 ) ناظر به تقلیل ساعت کارمندان بوده است و منصرف از وضعیت شکات است و بر این اساس مصوبه مورد شکایت مغایرتی با این ماده ندارد، فلذا مصوبه مورد شکایت قابل ابطال نیست، با استناد به بند ب ماده 84 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب 1392 رأی به رد شکایت صادر و اعلام می‌شود رأی صادره ظرفمهلت بیست روز پس از صدور از سوی رئیس دیوان یا 10 نفر از قضات دیوان عدالت اداری قابل اعتراض است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، میثم لطیفی، امروز چهارشنبه در حیاط دولت، درباره ممنوعیت دریافت هدیه برای کارکنان دولت، اظهار داشت: بخشنامه‌ای از طرف دفتر سلامت اداری و فرهنگی سازمان اداری و استخدامی کشور به همه دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده که بر اساس آن، دریافت هرگونه هدیه برای کارکنان دولت، ممنوع است؛ امیدواریم با این کار، سلامت اداری، افزایش و فساد، کاهش پیدا کند.

لطیفی تصریح کرد: ۱۴ اردیبهشت، آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش برگزار می‌شود؛ در این آزمون، پس از ۱۰ سال، ۱۹۱۱۲ تن در رشته مشاوره تحصیلی برای دانش‌آموزان ـ امور تربیتی و سبک زندگی، مربیان سلامت و مربیان تربیت بدنی ـ جذب خواهیم داشت؛ ۱۰ سال بود که این مجوز داده نشده بود.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هزار تن برای این آزمون، ثبت نام کرده‌اند و جهاد دانشگاهی، آن را برگزار می‌کند، گفت: امیدواریم تا نیمه خرداد، نتایج آزمون اعلام شود و اول مهر، این افراد در دستگاه‌های اجرایی مشغول به کار شوند.   لطیفی اظهار داشت: این کار، تدبیر و دستور رهبر معظم انقلاب بود که برای کیفیت‌بخشی، مربیان پرورشی را در آموزش و پروش، جذب کنیم.   رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، درباره استخدام سرایداران یا نیرو‌های خدماتی در مدارس با عنوان بابای مدرسه، تصریح کرد: در این زمینه قرار بود که تأمین اعتبار از طرف سازمان برنامه و بودجه مشخص شود؛ ما در سقف تأمین اعتبار، کمک می‌کنیم و مدارسی که جمعیت بیشتری دارند و در مناطق محرومند، در اولویت هستند.

دیگر خبرها

  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • رسیدگی به پرونده‌های قضایی باحضور رئیس دیوان عدالت اداری کشور
  • توضیحات لطیفی درباره برنامه‌های استخدامی دولت در سال جاری
  • جذب مربی‌های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • جذب نیرو مربی های پرورشی در دستور کار قرار دارد
  • پای دیوان عدالت اداری به مصوبه دستمزد باز شد
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد؛ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • احتمال تغییر رقم دستمزد کارگران در ۱۴۰۳ تقویت شد/ آیا مصوبه افزایش حقوق کارگران باطل می‌شود؟
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم