Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری البرز، «خسرو ارتقایی» روز چهارشنبه در بازدید از پروژه آزاد راه تهران - شمال گفت: طی بازدیدی که از قطعه یک پروژه آزاد راه تهران - شمال داشتیم، خوشبختانه کار ادامه دارد و بزودی عملیات عمرانی قطعه دوم این آزاد راه نیز آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ارتقایی با بیان اینکه طول قطعه یک طول آزاد راه شمال - تهران ۳۲ کیلومتر است، تصریح کرد: امروز بالغ بر ۸۵ درصد در منطقه یک پیشرفت دارد، این در حالی است که پیشرفت این پروژه در سال ۹۲ تنها 28 درصد بوده اما در طول سال های ۹۴ و ۹۵ این پروژه حرکت آن جهش وار بوده است.
معاون استاندار گفت: سختی کار و مشکلاتی که برای عبور از دره ها و رودخانه هایی که در مسیر هستند تا حدودی کار را مشکل اما با تلاش شبانه روزی، پروژه آزاد راه تهران -شمال فعال است.
وی ادامه داد: با بهره برداری از قطعه یک این پروژه ، مسیر کسانی که از تهران به سمت شمال حرکت دارند ۶۱ کیلومتر کوتاه تر خواهد شد.

معاون استاندار البرز با بیان اینکه آزاد راه تهران- شمال به طول ۱۲۱ کیلومتر است، گفت: عمده بهره برداری از این پروژه در قطعه یک می باشد.

ارتقایی در بخش دیگری افزود:مجری طرح با بکارگیری مشاور در حوزه محیط زیست، همزمان با اجرای پروژه این آسیب ها را نیز به حداقل رسانده تا پس از بهره برداری از این طرح شاهد قطعه دست نخورده ای باشیم .

وی با تشریح جزئیات قطعه 2 نیز بیان کرد: این مسیر به طول بیست کیلومتر و مطالعات زیست محیطی آن پیش از اجرا حتما انجام شده است، به همین منظور با مسئولین استانی جلسه ای داشته ایم تا همه دستگاه ها کارگروهی تشکیل دهند تا برای اینکه آسیب‌های زیست محیطی در منطقه ۲ به حداقل برسد.
ارتقایی با بیان اینکه این پروژه ملی بعد از دو دهه مطالبه مردم محقق می شود،گفت:مسئولین ملی استانی و استانداری البرز همه دست به دست هم داده تا بتوانیم این طرح را به سرانجام برسانیم.
وی با بیان اینکه ۲۹ کیلومتر از این پروژه در استان البرز قرار دارد،تصریح کرد: با بهره برداری از این پروژه علاوه بر سبک شدن ترافیک در محور کرج - چالوس و کوتاه تر شدن این مسیر ، امکان این را خواهیم داشت که مردم از این محور گردشگری نیز با فراغت بیشتری بهره مند شوند.
ارتقایی ادامه داد: تسهیل در رفت و آمد و عبور و مرور و صرفه جویی در مصرف بنزین و کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا از دیگر مزیت های این پروژه می باشد.
معاون استاندار گفت: استانداری البرز این آمادگی را دارد که مشکلات و موانع این راه پروژه را بررسی و حل و فصل نماید.

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قزوین؛ محمد مهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این برنامه در علت خصوص مهاجرت نخبگان از کشور گفت: وقتی که دانشجویان برای دریافت مدرک دانشگاهی به ما مراجعه می‌کنند کم و بیش در جریان آمار مهاجرت‌ها چه در رشته‌های پزشکی و چه در رشته‌های غیرپزشکی قرار می‌گیریم. مشکل بچه‌های ما مشکل فردا است. حقیقت این است که ما توقعاتی را به وجود آورده‌ایم که بچه‌های ما از سر کلاس درس به آینده روشن فکر می‌کنند اما این آینده پشتوانه‌ای ندارد. ما باید دانشگاه امیدآفرین تولید کنیم.

طهرانچی در مورد موفقیت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر تولید دانشگاه امیدآفرین گفت: معتقدم ما در دانشگاه آزاد اسلامی ریل گذاری این مسیر را به خوبی انجام داده‌ایم. امروز شما خواهید دید و مردم در پایان برنامه شما قضاوت خواهند کرد که ما توانسته‌ام یا خیر.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر کم شدن تعداد دانشجویان در واحد دانشگاه آزاد مجلسی بیان کرد: واحد مجلسی یکی از بهترین واحدهای آموزشی بود اما به مرور تعداد دانشجویان این واحد کم شد به گونه ای که وقتی ۵ سال پیش من به دانشگاه آزاد آمدم این واحد جزو واحدهای زیان‌ده بود بنابراین ریل دانشگاه عوض و این واحد به سایت فناوری تبدیل شد.

وی ادامه داد: امروز در دانشگاه گام دومی قدم می‌زنیم که از نسل آموزش جدا شده و نسل فناوری را در آن می‌بینید و به جایی رسیدیم که دانشگاه آزاد اصفهان با مجموع فعالیت‌هایی که در این برنامه خواهید دید توانسته ۲ ماه از حقوق کارکنان را خودش تأمین کند.

طهرانچی تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه مدرن و نسل جدید همین دانشگاه است و نه ساختمانهایش! یک اندیشمند اروپایی می‌گوید دانشگاه‌های جهان اگر به همین شیوه پیش بروند به موزه تبدیل می‌شوند و هوش مصنوعی از ما بهتر تولید می‌کند.

طهرانچی در ارتباط با آزمایشگاه فناوری واحد اصفهان گفت: اینجا آزمایشگاه فناوری است. زندگی علمی گسترش پیدا کرده و فناوری و نوآوری زنجیره‌ای شده است که دانشگاه باید این امتداد را داشته باشد. اینجا گوجه و خیار انبوه تولید نمی‌شود بلکه بحث بذر و بوته های بذری است که سرمایه ملی کشور است. سلامت غذایی و امنیت غذایی دو بحث جدا از یکدیگر هستند در واقع استقلال سیاسی، استقلال غذایی می‌خواهد و اگر لاین مرغ، گوجه و...نبود از ابزار تحریم مردم را محروم می‌کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص شرکت دانش‌بنیان معیار دانش پارس خوراسگان هم گفت: ضروری است تا در کشور مواد استاندارد تولید کنیم و دانشگاه آزاد اسلامی توانست ماده استاندارد که همیشه از خارج از کشور وارد می‌شد را خود ایجاد کند. تعداد آزمایشگاه‌ها مهم نیست بلکه باید مولد دارایی برای دانشگاه باشد و دانشگاه به جای تکیه صرف به درآمدهای شهریه‌ای، از این محل کسب درآمد کند. در همین استان و مجموعه‌هایی که امروز بازدید خواهید کرد ۲ ماه حقوق کارکنان از مبلغ کار همین شرکت‌های دانش بنیان تأمین شد.

طهرانچی در پایان با اشاره به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فناوری خاطرنشان کرد: در کل کشور امسال بالای هزار میلیارد تومان می‌توانیم از محل صرفا فناوری درآمد داشته باشیم و افقی که در این حوزه و برای سال ۱۴۰۲-۱۴۰۳ متصور شده‌ایم؛ درآمدزایی ۲ هزارمیلیارد تومانی است.

رئیس دانشگاه آزاد با اشاره به برنامه ۵ ساله دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: در این برنامه سال به سال مشخص شده که طرح‌هایی همچون پویش از لحاظ عددی چقدر باید باشد و امسال که طرح پویش وارد سال سوم می‌شود باید ده درصد از ورودی‌های کارشناسی وارد طرح پویش شوند. بالغ بر ۳۰۰ هزار ورودی لیسانس داریم که با این حساب ۳۰ هزار نفر باید وارد طرح پویش شوند.

محمد مهدی طهرانچی در پایان تاکید کرد: در سالی که گذشت ۱۲ هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از شهریه داشتیم. هزار میلیارد تومان تنها در حوزه فناوری درآمدزایی داشتیم و مجموع درآمد دانشگاه آزاد اسلامی در سالی که گذشت ۱۸ هزارمیلیارد تومان بود. در گذشته ۹۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از محل شهریه‌ها و ۱۰ درصد غیرشهریه‌ای بود در صورتی که تا پایان امسال(۱۴۰۳)، ۶۰ درصد درآمدهای دانشگاه آزاد اسلامی از شهریه‌ها و ۴۰ درصد درآمدزایی غیرشهریه‌ای خواهد بود.

خبرنگار: نیلوفر معصومی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228781 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • مسیر تحولی دانشگاه آزاد، امید آفرین است
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پروژه آبرسانی شهرستان بهمئی ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا