Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، دکتر زارعیان، در این نشست اظهار داشت: برای رضايت مشتريان باید تغییر رویه ها به سرعت صورت گیرد تا پاسخگوی تحقق برنامه سال جاری شرکت باشیم.

وی افزود: امروز دوران رقابت شرکت های بزرگ با بزرگ به پایان رسیده و شاهد دوره رقابت شرکت های بزرگ با کوچک هستيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت های کوچک با تغییر رویه و فرایند ساده تر، بدون سرمایه گذاری کلان، چابک تر و موفق تر هستند.

دکتر زارعیان تاکید کرد: در دنیای فناوری رقابتی امروز، سازمانی موفق تر است که ارتباط بهتر، ساده تر و خدمات پس از فروش مناسب تری داشته باشد.

وی با اشاره به تغییر ساختاربرای حفظ مشتری اظهارداشت : امروز شرکت مخابرات ایران باید به دنبال تغییر رویه به خصوص در خدمات پس از فروش باشد تا ضمن حفظ مشتری فعلی ، مشتریان جدید را نیز جذب کند .

معاون مشتریان شركت مخابرات با تاکید بر چابک سازی حوزه های مختلف شرکت مخابرات ایران ، اظهار داشت : نیازمند بازنگری در فرآیند ها بر اساس خواست و رفتار مشتری هستیم. باید با هدف سرعت و سهولت در جذب و حفظ مشتریان با کمک فناوری از گسترش بی رویه بدنه شرکت پرهیز كنيم.

وي گفت فرايندها و رويه هاي ٢٠ سال گذشته پاسخ گوي نياز امروز ما نيست و بايد با نگاه به مشتري نوسازي شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۳۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد

منابع تجاری از احتمال افزایش قیمت رسمی فروش نفت خام عربستان به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، منابع تجاری روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) اعلام کردند پس از افزایش قیمت شاخص نفت خاورمیانه در ماه جاری میلادی احتمال می‌رود عربستان سعودی، بزرگ‌ترین صادرکننده نفت، قیمت رسمی فروش انواع نفت خام را برای عرضه به مشتریان آسیایی در ماه ژوئن به بالاترین سطح در پنج ماه اخیر افزایش دهد.

بر اساس نظرسنجی رویترز از هفت منبع پالایشگاهی، قیمت رسمی فروش نفت سبک عربی در ماه ژوئن ممکن است با ۷۰ تا ۹۰ سنت افزایش حدود ۳ دلار برای هر بشکه بیشتر از میانگین قیمت نفت خام شاخص‌های عمان/ دوبی تعیین شود که بالاترین سطح از ماه ژانویه تاکنون به‌شمار می‌رود.

داده‌های رویترز نشان داد افزایش قیمت‌ها پس از قرار گرفتن شاخص نفت دوبی و عمان در ساختار پیش‌بهین (Backwardation) برای نخستین و سومین ماه میلادی به‌وجود آمده و به‌ترتیب با ۸۳ و ۹۶ سنت افزایش از ابتدای ماه جاری نسبت به میانگین ماه گذشته رشد داشته است.

بیشتر شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی پیش‌بینی می‌کنند که به‌دلیل محدودیت در عرضه نفت همزمان با کاهش تولید نفت خام اعضای اوپک‌پلاس و سود بالای نفت کوره، قیمت رسمی فروش نفت خام برای نفت متوسط و سنگین عربی هم‌تراز با نفت خام سبک عربی افزایش یابد.

شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک) فرآوری نفت خام «آپر زاکوم» را در پالایشگاه نوسازی‌شده «روایس» آغاز کرده و صادرات نفت ترش نوع متوسط را کاهش داده است.

شرکت دولتی نفت سعودی آرامکو قیمت‌های نفت خام خود را بر اساس توصیه‌های مشتریان و پس از محاسبه تغییر ارزش نفت خود در ماه گذشته بر اساس بازده و قیمت محصولات تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • بازدید امیر دریادار سیاری از گروه مخابرات ارتش
  • رئیس جدید اداره امور شعب استان گلستان معرفی شد
  • سومین نشست صمیمی؛ مدیرعامل پست بانک ایران با معاونین ادارات مستقل و ستادی برگزار شد
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد