Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز؛ علی اکبر مهرفرد معاون بازرگانی و صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی و صنایع وابسته از صادرات 200 هزار تن آرد به کشورهای منطقه و کشورهای اروپایی خبر داد و با اشاره به اینکه صادرات گندم و آرد برای اولین بار انجام شده است افزود: تسهیلات ویژه‌ای برای صادرات مازاد محصول گندم ایجاد و از سه ماه گذشته صادرات آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین درباره اجرای طرح ضیافت و تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان گفت: کالاهای اساسی مورد نیاز هر استان براساس سهمیه آن‌ها تعیین و گوشت مرغ، برنج، روغن و شکر برای توزیع ارسال شده است.
معاون بازرگانی و صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی افزود: زمان توزیع کالاهای اساسی در هر استان بر اساس نیاز و شرایط بازار هر استان انجام می‌شود.
مهر فرد گفت:: قیمت کالاهای اساسی نیز در کارگروه تنظیم بازار تعیین شده و وزارت جهاد کشاورزی نیز این فهرست را به استان‌ها ابلاغ کرده است.
وی افزود: تاکنون 20 هزار تن گوشت مرغ منجمد، 40 هزار تن شکر ویژه مصرف خانوار و صنایع و 300 هزار تن نیز برنج برای توزیع اختصاص یافته است.
معاون بازرگانی و صنایع غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت:: قیمت فروش شکر به صورت عمده 25200 تومان درب کارخانه تعیین شده و قیمت هر کیلو برنج خارجی مرغوب نیز برای مصرف کننده هر کیلو 3700 تومان پیش بینی شده است.
مهر فرد صنعت غذا را از مهمترین صنایع برای حضور در بازارهای صادراتی دانست و افزود: توسعه ذخیره تولید از مزرعه تا سفره و بازارهای داخلی و خارجی از مهمترین برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی در اقتصاد مقاومتی است و قرار است تا پایان برنامه ششم برنامه مدیریت و ایجاد زنجیره‌های تولید اجرا شود.
وی گفت:مواد غذایی و محصولات کشاورزی ایران به بیش از 300 کشور جهان صادر می‌شود و با توجه به ایجاد زیرساختهای حمل و نقل و سردخانه‌ها امکان صادرات به روسیه و کشورهای اورآسیا نیز فراهم شده است.

دریافت کننده: نازنین میرزایی/ انتشاردهنده: آرش محمدی

402

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۳۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور

رضا پسندیده دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره براینکه طی هرساله بنیاد برکت از طرح‌های اقتصادی در سراسر کشور حتی از مناطق محروم و کم توسعه یافته بسته‌های حمایتی تخصیص می‌دهد، گفت: از ابتدای سال گذشته (۱۴۰۲)، تمرکز ویژه‌ای در زمینه زنجیره‌های سبز و آبی داشتیم؛ زنجیره سبز مربوط به کشاورزی، صنایع غذایی و صنایع وابسته به این حول محوری است و زنجیره آبی مربوط به صنایع آبزی پروری و صنایع وابسته به آن محسوب می‌شود.

دبیر زنجیره‌های بنیاد برکت در ادامه تاکید کرد: برای هر زنجیره (سبز و آبی) یک کمیته مجزا و تخصصی ایجاد شده که تمام تصمیمات طرح‌های اقتصادی بنیاد برکت به صورت جزئی بررسی و اتخاذ شود و با متولیان هر ارگان مانند جهاد کشاورزی، شرکت شهرک کشاورزی، نظام مهندسی کشوری و افراد فعال این صنعت، مسؤولیت تصمیم‌گیری‌های مهم در این زمینه را عهده دار هستند. همچنین در حوزه زنجیره آبی افراد متولی از ارگان‌های شیلات، اتحادیه آبزیان، شهرک‌های کشاورزی، سازمان تحقیقات شیلات و افراد فعال حوزه آبزی پروری حضور دارند.

وی خاطرنشان کرد: دو سال گذشته در حوزه زنجیره سبز در زمینه خورد و خانگی ۲۲ هزار طرح، کسب و کار متوسط ۹۴ طرح و در زمینه زنجیره آبی ۸ هزار طرح خورد و خانگی و ۴۶ هزار طرح کسب و کار متوسط در سراسر کشور توسط بنیاد برکت تأمین مالی شد؛ همچنین در سال جاری توسعه اشتغال این زنجیره‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

پسندیده در خصوص حمایت بنیاد در زمینه صادرات این طرح‌ها، ادامه داد: علاوه بر صادرات، در زمینه توسعه بازار این طرح‌ها بسته‌های حمایتی در نظر داریم که موجب گسترش بازار و رفع شکاف‌های چالشی کشور شود.

این مسؤول در ادامه هدف اساسی بنیاد برکت را عنوان کرد و گفت: هدف اصلی شناسایی چالش و موانع کشور است که با کشف شکاف‌ها اقدام به سرمایه‌گذاری مناسب برای مطلوب شدن شرایط در این زمینه خواهد کرد، ناگفته نماند، این بنیاد تنها مسؤولیت تأمین مالی را بر عهده دارد و هیچ‌گونه تصدی‌گری وجود ندارد.

کد خبر 6091387 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • واردات ۲۰ تن گوشت گرم گوسفندی به استان یزد
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی