Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با بیان اینکه فضای قرآنی استان زنجان خوب نیست،گفت: تنها ۱۶ درصد مردم استان با قرآن انس دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود صفی یاری ظهر چهارشنبه در همایش طلایه داران تبلیغ،به سالروز آزادی سازی خرمشهر اشاره کرد و گفت:به فرموده مقام معظم رهبری آزاد سازی خرمشهر فتح خاک نبود بلکه فتح ارزشهای اسلامی بود واین حماسه برگ زرینی در تاریخ انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: استان زنجان ۱۴۰ شهید در عملیات بیت المقدس را تقدیم نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است و روز سوم خردادماه روز بسیار مبارکی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: امروز در موقعیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حساس قرار داریم و باید تحلیل درست از روز سوم خردادماه داشت چرا که جنگ ما جنگ اعتقاد و فرهنگی بود.

صفی یاری تاکید کرد: دشمن همچنان دشمنی می کند و عرصه های جنگی را بر علیه ما گشوده است و همچنان توطئه گری می کند و در این میان باید آمادگی داشت و تسلین نشویم و ایستادگی کنیم و ما هم باید با نگاه جبهه ای و جهادی در صحنه حضور داشته باشیم، و هر چند عرصه، عرصه نظامی نیست ولی باید بدانیم با عرصه ای سخت تر از آن مواجه هستیم.

وی افزود: قرارگاه ما در جنگ فرهنگی، حوزه های علمیه و مبلغان هستند و در عرصه نبرد فرهنگی باید نقش و صحنه را به درستی بشناسیم و هم آن را به دیگران نشان بدهیم تا بصیرت داشته باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان بر ضرورت شبکه سازی و تربیت نیروهای مومن و انقلابی از طریق شبکه تبلیغی تاکید کرد و گفت: از ظرفیت ماه مبارک رمضان باید برای تقویت و نهادینه کردن ارزش های اسلامی استفاده شود.

وی با بیان اینکه فضای قرآنی استان زنجان خوب نیست،گفت: تنها ۱۶ درصد مردم استان با قرآن انس دارند و نباید این طور باشد چرا که زنجان شهر حسینی و هیئتی است.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان بر لزوم تلاش برای تقویت فضای قرآنی در جامعه تاکید کرد و افزود: مهندسی فرهنگی و تبلیغی استان زنجان باید با حضور موثر روحانیان و مبلغان به خوبی انجام شود.

صفی یاری گفت: باید نسل آینده قرآنی و انقلابی باشد و در این میان ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای این است که جامعه را به سمت فضای قرآنی سوق بدهیم.

وی تصریح کرد: زنجان در بحث خشونت رتبه سوم کشوری داردو این خوب نیست و آستانه مردم کاهش یافته است وباید مبلغین نسبت به کاهش آسیبهای اجتماعی خشونت و درگیری و طلاق و افزایش ازدواج تلاش کنند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان از اعزام بیش از هزار مبلغ به در ماه مبارک رمضان به مناطق شهری و روستایی خبر دادو گفت: هر کدام از این مبلغین برای ارتقای باورهای دینی و ارزشهای اسلامی مدیریت و برنامه ریزی کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۴۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان استهبان در شرق استان فارس با سابقه درخشان در دین‌داری، مساجد فراوان، نمازهای جماعت پررونق، حوزه علمیه باسابقه، تربیت علما، مجتهدین و مراجع از دیرباز لقب نجف کوچک و دارالمؤمنین را به خود اختصاص داده است.

توجه به قرآن در شهرستان استهبان و وجود مؤسسات قرآنی متعدد و فعال و همچنین دانشکده قرآنی سبب شده که این شهرستان به‌عنوان شهرستان قرآنی شناخته شود.

چند سالی است که دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان ذیل فرمانداری شهرستان شکل‌گرفته و فعالیت‌های متعدد و متنوعی را پیگیری و اجرا می‌نماید.

از جمله اقدامات دبیرخانه قرآنی شهرستان، نام‌گذاری سال‌ها با عناوین مختلف است و تمام فعالیت‌های دبیرخانه قرآنی شهرستان باتوجه به نام‌گذاری سال برنامه‌ریزی و انجام می‌شود.

دبیرخانه قرآنی شهرستان استهبان، سال ۱۴۰۳ شمسی و ۱۴۴۵ قمری را به نام «شهرستان قرآنی، جلسات خانگی قرآن» نام‌گذاری نموده و تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام سید جعفر ساجدی امام‌جمعه شهرستان قرآنی استهبان با اشاره به نام‌گذاری امسال گفت: قرآن به‌عنوان معجزه جاوید پیامبر خاتم، نسخه حیات‌بخش و چراغ راهنمای بشریت در تمام اعصار است که توجه و التفات به آن در زندگی، کارگشا و راهگشای بن‌بست‌های عجیب‌وغریب بشریت امروز است؛ ازاین‌رو قرآن نباید تنها به‌عنوان تزئین طاقچه و زینت‌بخش سفره عقد و هفت‌سین که باید در متن زندگی ما جاری و ساری باشد.

رئیس شورای قرآنی شهرستان استهبان ادامه داد: باهدف ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی در بین اقشار و عموم مردم موضوع جلسات خانگی قرآن، به‌عنوان محور اصلی فعالیت‌های فرهنگی شهرستان قرار گرفته است.

وی اظهار امیدواری کرد که این برنامه منجر به ارتقای فرهنگ دینی و تقویت بنیه فرهنگی در بین مردم و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی شود.

گفتنی است؛ جلسات خانگی قرآن از جمله فعالیت‌هایی است که به جهت سادگی قابلیت تکثیر و فراگیری در بین عموم مردم را دارد و استمرار آن به جهت مردم پایه بودن، ضمانت اجرایی محکم‌تری نسبت به فعالیت‌های دولتی دارد.

کد خبر 6090136 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • قرآن فضای گفتگوی بسیاری درباره هنر دارد
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • توسعه فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی برای مدد جویان کمیته امداد امام خمینی (ره)
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود