Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، قاسم سبزعلی روز دوشنبه در حاشیه جلسه بهبود ظرفیت زنان روستایی در مدیریت پایدار منابع طبیعی در جمع خبرنگاران افزود: در عرصه کلان باید با خروج از روش سنتی و ورود به سیستم صنعتی و فناوری روز در دستو کار قرار گیرد، در حالیکه هنور رویکرد سنتی در جوامع محلی رواج دارد.
وی به استفاده از ظرفیت زنان در جوامع محلی برای مدیریت پایدار منابع طبیعی اشاره کرد و یادآورشد: استفاده از جوامع محلی، ثمن ها و تعاونی در این مقوله مهم است و اثر گذارترین بخش جامعه زنان بشمار می روند تا بتوانیم در توانمندسازی اقتصادی گام های موثرتری برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور گفت: طی سه دهه گذشته شاهد تخریب جدی عرصه های منابع طبیعی و واردشدن خسارت به آب، هوا و خاک هستیم و از طرفی این سه مقوله مهم بستر توسعه و حیات بشری است که با خطراتی روبرو شده است.
سبزعلی ادامه داد: در رویکرد توانمندسازی اقتصادی استان های مختلف بویژه زنجان پیشگام بوده است که باید علاوه بر استفاده از ظرفیت درون کشوری از قابلیتهای برون مرزی یونسکو و جوامعی که در این طرفیت ها به ما کمک می کنند استفاده شود تا کاهش خسارت به منابع طبیعی را داشته باشیم.
وی افزود: توانمند سازی جوامع محلی با استفاده از ظرفیت زنان در استان های زنجان و یزد و دیگر استان ها بصورت پایلوت انجام شده اما این مساله نیازمند برنامه های تحقیقاتی و پژوهشی است تا اثرات آن شناخته و نهادینه شود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور ،منابع طبیعی را امانتی برای نسل آینده دانست که بدون مشارکت مردم نگهداری از آن ممکن نیست.
سبزعلی از تشکیل 300 هزار پرونده درباره حریق مراتع در سال خبرداد و افزود: در همین مدت 15 هزار هکتار از مراتع طعمه حریق می شود که 95 درصد عامل انسانی دخالت دارد که بیش از 60 درصد آن عمدی است، باید به حداقل برسد.
وی افزود: در سطح کشور برنامه ریزی و هدف گذاری های متعددی برای تجهیز انجام دادیم، طی سال گذشته تفاهم نامه چهار جانبه ای با وزارت جهاد کشاورزی، سازمان محیط زیست و وزارت دفاع انجام شد تا بتوانیم از ظرفیت ها و نزدیک به 200 میلیارد تومان وام های بین المللی برای در تامین و تجهیز یگان حفاظت در استان ها استفاده و اقدامات موثری انجام دهیم.
فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها و مراتع کشور گفت: طی سال گذشته نزدیک به 14 نقطه کشور بالگرد مستقر شده که این برنامه در سال جاری نیز محقق می شود.
سبزعلی با بیان کاهش 30 درصدی آتش سوزی جنگل ها در سال گذشته و افزایش آتش سوزی در مراتع ، یادآورشد: باید با تعامل و همکاری مردم و ایجاد زیرساخت های لازم این موارد خسارت را به حداقل ممکن کاهش دهیم.
7325/8068
خبرنگار: حدیث ابوالحسنی** انتشاردهنده: اسماعیل جهانبخش

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • خلع ید بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد