Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش از ظهر امروز جمعی از دانش آموزان و خانواده های آنها در جلوی درب فرمانداری آزادشهر تجمع کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از کلاس بیست؛ والدین یکی از دانش آموزان درباره این تجمع اعتراضی به خبرنگار ما گفت: آموزش و پرورش آزادشهر یک طرحی را داده است که مدارس امام حسن عسکری (ع)و امام علی(ع) که تعداد دانش آموزان آن ۷۰۰ نفر می شود تجمیع شوند و در مدرسه شهید مطهری در شیفت صبح درس بخوانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته مدرسه برکت و یک مدرسه دیگر نیز اینچنین حالتی پیدا خواهند کرد.

خانواده های معترض با بیان اینکه با این شرایط کیفیت آموزش پایین می آید، افزودند: همین الان که در کلاسهای ۳۰ نفر درس می خوانند معلمین نمی توانند به همه بچه ها رسیدگی کنند چه برسد به شرایطی که ۵۰ ، ۶۰ نفر بخواهند در یک کلاس باشند.
یکی از خانم های معترض بیان کرد: مدرسه شهید مطهری ۳ طبقه است و پله های آن برای بچه های ابتدایی نامناسب است و و امکان آسیب دیدن فرزندان ما خیلی زیاد است.

وی افزود: حیاط مدرسه نیز برای ۷۰۰-۸۰۰ دانش آموز خیلی کوچک است.

مادر دیگری که عضو انجمن اولیا و مربیان مدرسه بود، تصریح کرد: آموزش و پرورش گفته است، آموزش در شیفت صبح بازده بهتری دارد و علت این کار همین است. ولی ما تحقیق کردیم که در مسیر مدرسه امام علی و دبستان برکت، مدرسه غیرانتفاعی است، و مدیر یکی از از این مدارس شخصی است که سال گذشته مدیر مدرسه امام علی(ع) بوده و جوابگوی کیفیت آموزش نبوده، همین مدیر الان جزء کسانی است که این طرح را داده است.

یکی دیگر از والدین معترضان خاطرنشان کرد: ما قشر کارگر نمی توانیم یک میلیون پول مدرسه غیر انتفاعی بدهیم، و بچه های ما از شرایط آموزشی خوبی بهرمند نخواهند شد و بی شواد بار خواهند امد.

خانواده ها ادامه دادند: مدارس دولتی را تا یکی دو سال آینده حذف می کنند و قرار است مدارس غیر انتفاعی شود، اگر الان به این مسئله رسیدگی نشود، ما هیچ یک از بچه هایمان را به مدرسه نخواهیم فرستاد ،انوقت اموزش و پرورش برای چه کسی می خواهد اموزش دهد؟!

جمعی از معترضین بیان کردند: ما مدرسه امام علی را با کمکهای مردمی تجهیز کردیم و سر وسامان دادیم، تخته هوشمند، تجهیز ازمایشگاه، تعمیر میز و صندلی، رنگ و نقاشی دیوار ها و .... ما از مدرسه شهید مطهری بازدید کردیم، آنجا باید دوباره هزینه کنیم تا به شرایط ایده ال برسد.

عضو انجمن مدرسه ادامه داد: دولت که می گوید بودجه ندارد، من چگونه از این خانواده های کارگر دوباره برای تجهیز یک مدرسه دیگر پول جمع کنم. ایام عید که می شود به اموزش و پرورش می گوییم برای خانواده های بی بضاعت کمک کنید، می گویند پول نداریم و ما خودمان از بین خانواده ها برای آنها کمک جمع می کنیم. پول کتاب و برگه ، پول آب ، برق ، گاز و .... هم که بر عهده خانواده ها افتاده، این خانواده های کارگر و بی بضاعت از کجا باید این هزینه ها را تامین کنند.

یکی از مادران معترض عنوان کرد: در جلوی همین مدرسه امام حسن عسکری که عرض خیابان کم و تردد اندک است چند تصادف داشتیم، حال اگر بخواهیم پسران ابتدایی را که حرف گوش نمی کنند هر روز از خیابان ۲۰ متری گذر بدهیم با آن تردد زیاد ماشینها چه اتفاقی خواهد افتاد؟!

جمعی از معترضین اظهار کردند: ما الان اگر جلوی این کار را نگیریم، فردا خدای نکرده اتفاقی برای بچه هایم ما بیفتد مسئولین چه کاری خواهند کرد، آیا هزینه مالی یا ابراز تاسف آنها سلامتی را به کودکان ما باز خواهند گرداند؟!

یکی از خانم های سالخورده گفت: من از دو تا بچه یتیم که پدر و مادر ندارند نگهداری می کنم و کارگر هستم. هزینه رفت و آمد آنها را از کجا بیاورم. مثل بنده خانواده های اینجوری زیادند. ما کارگران چکار باید کنیم.
با مراجعه به آموزش و پرورش و خواستار پاسخگویی رئیس اموزش و پرورش شهرستان شدیم.

مفیدی اعلام کرد: جوابی به شما نمی توانم بدهم، پاسخ خود را در سایت رسمی این اداره اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۱۷۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش