Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهها مؤسسه مالی و سرمایه گذاری در ژاپن، کانادا و اروپا با سرمایه گذاری در شرکتهای تولید کننده بمبهای خوشه ای، آشکارا معاهده بین المللی «منع تولید بمبهای خوشه ای» را نقض می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، یک سازمان غیردولتی واقعدر هلند- (PAX)- در تازه ترین گزارش خود اعلامکرد که بیش از دهها مؤسسه مالی و سرمایه گذاری مستقر در ژاپن، کانادا و کشورهای اروپایی در حوزه تولیدبمبهای خوشه ای سرمایه گذاری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه گذاری این مؤسسات مالیناقض یک معاهده بین المللی در حوزه «منع تولید بمبهای خوشه ای»- است که از سوی مقامات کشورهای یاد شده به تصویب رسیده است.

این سازمان غیردولتی همچنین اعلام کرد که به رغم انعقاد یک توافقنامه بین المللی برای منع استفاده و تولید بمبهای خوشه ای که تاکنون به امضای بیش از ۱۰۰ کشور جهان رسیده است، سرمایه گذاری در شرکتهای تولید کننده اینگونه مهمات رو به افزایش است.

گزارش مذکور که روز سه شنبه انتشار یافت، نشان می دهد که ظرف چهارسال گذشته، حجم کلی سرمایه گذاری در شرکتهای تولیدکننده بمب خوشه ای بالغ بر ۳۱ میلیارد دلار بوده است. این در حالی است که تعداد کل سرمایه گذاران در این عرصه، به ۱۶۶ مؤسسه مالی رسیده است.

همچنین در فاصله سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۷، میزان سرمایه گذاری در این حوزهبا جهشی ۳ میلیارد دلاری یک افزایش چشمگیر را نشان می دهد.

گفتنی است که طبق مفاد «کنوانسیون مهمات خوشه ای»- معاهده بین المللی منعقده در سی اُم مه ۲۰۰۸ و لازم الاجرا از یکم آگوست ۲۰۱۰- بمبهای خوشه ای ممنوع اعلام شده اند.

تاکنون، ۱۱۹ کشور جهان این معاهده را امضاء کرده که از میان آنها ، ۱۰۱ کشور این معاهده را در مجالس قانونگذاری خود به تصویب رسانده اند.

این کنوانسیون به صراحت استفاده، تولید، انتقال و انباشت مهمات خوشه ای و همچنین تسهیل هریک از فعالیتهای مذکور را ممنوع می سازد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۱۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟